Supriza remarcata de mine la emag era ca vindeau masinile de spalat cu reduceri de ~ 10% . Ce sa zic, mare reducere intr-o zi mare.
Black Friday
Collapse
X
-
Pai si steaua se bate cu caramida in pept ca sunt cei mai tari si mai mari, dar au rosu in gat si vanatai pe frunte
In perioada in care am lucrat in Cora pe electrocasnice, Carrefour a avut intotdeauna prioritate pentru ca faceau comenzi extrem de mari catre furnizori si aveau cele mai bune conditii Probabil ca sunt inca buni, emag are marketing mult, reclama, etc
Comment
-
Originally posted by PCH View Post..., emag are marketing mult, reclama, etc
Ridicat astăzi cele două produse comandate în isteria de Black Friday :
- Stand răcire laptop (39 lei)
- Lanternă Varta cu încărcare solară sau dinam (35 lei)
Modest, dar mulţumit !Attached Files
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostApple-produse infecte ambalate frumos. Orice produs echivalent de la orice alt producator - mult mai ieftin. Cat despre Carrefour, intr-adevar, astia cumpara cateva tiruri odata, de aici si reducerea mult mai mare. Emag cumpara cateva zeci/sute cel mult.
Eu nu-s "habotnic" in ceea ce priveste tehnologia sau vreo marca anume, doar ca Apple chiar sunt de top si eu iau produse de la ei, cand am nevoie si este cazul.
Mai ai putin si ii compari cu Eboda.
Comment
-
@amza: Te-ai document sa vezi ce inseamna Emag? Cine are parte majoritara? Sau asta nu conteaza?
Carrefour de la cine crezi tu ca ar cumpara?
@sam: cine poate face o comparatie decenta intre produse, nu arunca cu rahat in celalalt pt ca nu are niciun motiv.
Comment
-
Iaca oferta noua, Hării ap !Attached Files
Comment
-
Originally posted by 827sam View Post99% dintre cei care hulesc apple isi doresc sa aibe un 5s, un ipad sau macar un mac
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by PCH; 28 November 2013, 15:19.
Comment
-
Eu ma aflu printre cei 1% care au scapat de iPhone, in mai putin de o saptamana Nici la pret de Samsung S4, nu l-as lua. Marketingul lor ma lasa rece, dintr-o multitudine de motive atat obiective, cat si subiective.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment