Mouse Optic...il Desfac Sau Nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mouse Optic...il Desfac Sau Nu?

Am un mouse optin wireless A Tech model RFSWOP-80 si a inceput sa faca figuri in sensul ca atunci cand dau clic el face dublu clic si alte chestii dinacestea...Intrebarea este daca il desfac am sanse sa il stric?Are ceva mai special prin el?
    La celelalte mous-uri clasice le curatam rotitele in fiecare luna...Dar la asta nu stiu ce sa fac.
    Attached Files
    sigpic

Ai incercat sa schimbi bateriile?
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu e de la baterii...Am doua seturi si le incarc mereu...Deci nu cred ca e de la baterii...
      sigpic

Comment

Eu am un Microsoft Wireless InteliMouse Explorer 2.0 si imi facea figuri de genul asta cand erau bateriile pe duca!....Incearca sa scurtezi distanta intre mouse si senzor si daca face tot la fel, inseamna ca are o buba pin interior...Sincer nu stiu daca mai are rost sa te chinui cu el!

Comment

Distanta dintre mouse si senzor e de 10 cm...
          Mai citisem undeva ca ar putea fi din drivere...Acum nu stiu ce sa zic...
          sigpic

Comment

Incearca-l si pe alt PC si vezi daca are aceleasi simptome!

Comment

Da...Si asta e o solutie...O sa il incerc.
              sigpic

Comment

Io zic sa-l desfaci. Minitehnicus-ul din noi ar trebui intai sa desfaca, apoi sa intrebe, daca nu se descurca
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Minitehnicus-ul.....

Comment

Daca il stric fac cheta ...Pe acest topic si cine mi-a raspuns pana acum sa dea banii ca vad ca doar cei din "conducere "participa la discutii...Felicitari darksid3...
                    Nu acum serios...Am mai studiat putin treaba si se pare ca nu e din mouse...E din sistem...Oricum se preconizeaza o reinstalare de windows
                    sigpic

Comment

Rar se intampla sa se strice fizic un mouse optic!Nu imposibil dar e rar...Deja ma gandeam sa-ti sugerez sa joci la Loto daca aveai sansa de a fi mouse-ul terminat fizic!
                      Multumesc de urare!

Comment

Apropo de mouse optic. Nu stiti cumva daca se poate adapta unul ca sa-l fac cititor de coduri de bare ? Teoretic se poate dar practic inca nu am auzit.

Comment

Valeriu dacal desfaci e usor , se repara cu scuipici...

sigpic

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
                            Apropo de mouse optic. Nu stiti cumva daca se poate adapta unul ca sa-l fac cititor de coduri de bare ? Teoretic se poate dar practic inca nu am auzit.
                            Nu stiu sigur...Laser-ul trebuie focalizat intr-un anumit fel plus ca s-ar putea sa-i trebuiasca si o anumita frecventa!

Comment

Tot suntem la capitolul sobolani optici ... Eu unu am asa ceva http://www.pcgarage.ro/mouse/a4tech/op-620d-b-black/ si-l schimb odata la 4 - 5 luni ( cand se strica ) ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google