If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un mouse optin wireless A Tech model RFSWOP-80 si a inceput sa faca figuri in sensul ca atunci cand dau clic el face dublu clic si alte chestii dinacestea...Intrebarea este daca il desfac am sanse sa il stric?Are ceva mai special prin el?
La celelalte mous-uri clasice le curatam rotitele in fiecare luna...Dar la asta nu stiu ce sa fac.
Eu am un Microsoft Wireless InteliMouse Explorer 2.0 si imi facea figuri de genul asta cand erau bateriile pe duca!....Incearca sa scurtezi distanta intre mouse si senzor si daca face tot la fel, inseamna ca are o buba pin interior...Sincer nu stiu daca mai are rost sa te chinui cu el!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Daca il stric fac cheta ...Pe acest topic si cine mi-a raspuns pana acum sa dea banii ca vad ca doar cei din "conducere "participa la discutii...Felicitari darksid3...
Nu acum serios...Am mai studiat putin treaba si se pare ca nu e din mouse...E din sistem...Oricum se preconizeaza o reinstalare de windows
Rar se intampla sa se strice fizic un mouse optic!Nu imposibil dar e rar...Deja ma gandeam sa-ti sugerez sa joci la Loto daca aveai sansa de a fi mouse-ul terminat fizic!
Multumesc de urare!
Apropo de mouse optic. Nu stiti cumva daca se poate adapta unul ca sa-l fac cititor de coduri de bare ? Teoretic se poate dar practic inca nu am auzit.
Apropo de mouse optic. Nu stiti cumva daca se poate adapta unul ca sa-l fac cititor de coduri de bare ? Teoretic se poate dar practic inca nu am auzit.
Nu stiu sigur...Laser-ul trebuie focalizat intr-un anumit fel plus ca s-ar putea sa-i trebuiasca si o anumita frecventa!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment