Mouse Optic...il Desfac Sau Nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa nu ai o alta problema la placa de baza de se strica asa des mausul.

Comment

Problema e la utilizator ... Il mai uit pe jos si calc pe el il mai scap ... Si se duce cu timpul.

Comment

Asta-i altceva. Dar macar ia-ti unul mai solid de fier daca ai vazut ca astea nu tin.

Comment

Am desfacut pana la urma vechiul mouse...Si l-am curatat si la fel facea...Acum am unul nou si merge ceas
          sigpic

Comment

Asa pateam si eu cu mouse-urile cu fir. Dadeam 1 click si facea 2. L-am desfacut, dar in zadar. Pana la urma l-am aruncat si am luat altul optic cu fir pe USB. Sunt foarte bune si ieftine.
            sigpic

Comment

Asa patesc si eu,dar nu l-am desfacut pentru ca si-a revenit...Dar nu stiu pentru cat timp,oricum a inceput sa faca figuri dupa ce l-am scapat pe jos de vreo cateva ori
              sigpic
              !

Comment

Am luat un mouse nou wireless si nu vrea deloc sa mearga.
                Am respectat insructiunile de instalare da nimic..Vechiul mouse merge fara driver,asta nu vrea nici cu nici fara.
                Bateriile sunt noi,receiverul clipeste cand il bag la unitate da degeaba.
                Vreo idee ceva?
                sigpic
                !

Comment

Ti-l vede in device manager? Sau are vreo lamaie ceva? Daca o ok acolo poate te ajuta asta.
                  Last edited by nsa; 24 January 2010, 23:19.

Comment

Nu am reusit sa il fac sa mearga.
                    Il vede in device manager,da nu vrea deloc.
                    Cred ca am sa ii dau foc
                    sigpic
                    !

Comment

@valeriuciprian: nu-s sunt verde, dar voi particpa la cheta... Eu am unul cam la fel cu al tau, plus o tastatura uaiarles. Faceau destule figuri, mai ales cand mergea uaiarlesu de retea si cel de la leptop. Poti sa le desfaci, sa le faci ce vrei tu. Interfera cu ceva sau s-a dus dracu', caz in care e chiar indicat sa-l desfaci, ca sa vezi si de ce mergea candva. Am trecut din nou la guzganel pe sarma si e muuuult mai bine.
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Eu am asa ceva de aproape 2 ani si merge brici

L-am luat impreuna cu un mousepad cu gel care e tot asa vechi

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google