Originally posted by Dan Eugen
View Post
Cu Si Despre Biciclete
Collapse
X
-
Originally posted by Dan Eugen View PostCe parere aveti despre bicicletele pliabile? Ma refer la cele mai ieftine (500-800 de lei maxim). Se poate strica sistemul de pliere si sa nu mai poti merge pe ea
? Sau sa se rupa cumva?Logan GPL 1.4
Comment
-
Originally posted by stolniceanulucian View PostAs fi interesat si eu de pareri legate de biciclete pliabile.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostDevron H6.7, celalalt KTM Ultra Peak. KTM clar nu merita 4000 lei, 2400 lei parca i-as da (as face un efort, plusez cu 200 lei peste buget, dar doar sa merite).
La Ktmu' respectiv... pretu' a cazut in cap! Oricum nu merita nici 3000...dara'mi'te 4000!
Devronu' vad ca e la 2100...tot asa l-ai prins si tu?
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
ieri am dat o tura cu bicla prin imprejurimile brailei, preponderent offroad. am mers si prin lanurile de porumb taiate (nu am reusit sa fac pana), acolo unde era baltoaca prea mare. m-a prins si ploaia. per total m-ia placut foarte mult. poze nu am facut ca eu de obicei nu fac. mi-am luat in schimb o camera sport de filmat sjcam 4000. inca nu am avut rabdare sa o pregatesc pentru bicicleta, dar o folosesc si in masina.sigpic
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostLa Ktmu' respectiv... pretu' a cazut in cap! Oricum nu merita nici 3000...dara'mi'te 4000!
Devronu' vad ca e la 2100...tot asa l-ai prins si tu?
Sunt foarte multumit de Devron (2100 lei am dat), dupa 180 km merge brici. Urc poteci, merg cu viteza, schimba bine.
Ieri am fost la magazinul de unde l-am luat (de la brema) pt verificarea la o luna dupa achizitie. Au fost mici probleme la schimbatoare, cel de foi atingea de cadru cand era pe foaia mica, cel de pinioane scotea un zgomot, ca si cand ar vrea sa schimbe pinionul, dar nu reuseste.
In schimb, dupa doar 150 km, roata spate s-a descentrat. Ieri, dupa iesirea din service, am pedalat vreo 30 de km. Au disparut zgomotele.
Comment
-
Dar pt roata spate am platit centrarea acesteia: 15 lei.
Am montat VDO M5. Dupa 80 km parcursi, ma declar multumit de ciclocomputer. Un aspect "neplacut", dar care nu ma supara: dupa fiecare oprire a bicicletei, ciclocomputerul mai adauga 4 secunde la timpul total.
Am uns lantul cu Red Oil (cu teflon). Cred ca am pus cam mult pe fiecare za si imi arunca ulei pe portiunea cadrului care este sub lant. Dupa fiecare tura, sterg lantul. L-am sters de 3 ori, dar se pare ca tot mai arunca. In rest, nu se aude niciun zgomot, schimba precis si chiar si in forta (evit sa fac schimbari in forta, dar se mai intampla).
Comment
-
pui cate o picatura pe vreo 4-5 zale in partea de sus si jos, atat. nu trebuie imbibat lantul in ulei, clar nu (se va uza mai repede)
acele puncte au aparut cand lantul lovea in cadru. acea protectie are dimensiuni specifice fiecarui cadru. ai grija ce cumperi (masori diametrul sau Dn (nu mai stiu exact) al chainstay-ului la fiecare capat)Last edited by bogdan_1984; 20 October 2015, 22:06.sigpic
Comment
-
intrebi pe site'ul respectiv si iti vor spune ei ce se potriveste. E in jur de 20 lei o protectie...dar e mai mult decat utila...obligatorie chiar!
Sent from mobile
E bun uleiu' asta cu teflon? Eu am avut (ma rog...am si acum) ...shimano wet lube...care a fost ok.
nu stiu... ce ar fi remarcabil la un ulei de lantz?
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
O sa ma uit de protectie si saptamana asta o si cumpar.
Eu sunt multumit de ulei. Dupa 30 km parcursi, pe cadru era praf, lantul era curat. Dupa fiecare iesire, sterg atat bicla, cat si lantul. Teflonul are ca avantaj faptul ca ramane intre zale o perioada de timp mai mare decat uleiurile fara teflon.
Comment
Comment