Cu Si Despre Biciclete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am luat un suport de haion din Decathlon ptr fratele meu - a fost 280 de ron si face aceeasi treaba si sta foarte bine fixat.
    Nu as da 200 de ron in plus pe cel la care ai pus link.
    Last edited by stolniceanulucian; 22 May 2016, 12:30.
    Logan GPL 1.4

Comment

• Cu Si Despre Biciclete

Poti sa pui un link cu modelul respectiv? L-ai cumparat pentru Logan sau pentru Sandero?

Comment

• Pai, acel suport de la Decathlon ( cred ca vorbeai despre asta ) are 2 dezavantaje ( pentru mine ) :
        1 - nu poti deschide haionul, chiar si cu bicicleta pusa
        2 - montatul/demontatul e greoi. In plus, la montat trebuie avut grija, pentru ca la Sandero luneta e din sticla pana la stalp. Si acele puncte suplimentare de ancorare trebuie luate mai jos.

Daca stiti alte modele, va ascult.

Comment

• Suport bicicleta universal THULE

P.s. recomand, asta numai daca aveti carlig la masinuta.

Comment

• Pe portbagajeauto.ro gasiti pentru toate marcile.La Sandero nu exista pe Thule..e alta marca..
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Eu zic sa mai cauti o data...sunt 2 modele - 9103 sau 9105 + accesoriul 9115.
              Pana si pe site-ul oficial gasesc acelasi lucru. Deci exista

Comment

• Vorbeam strict de site respectiv ca nu au..dar na..
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Dupa cum probabil stiti, din septembrie 2015 sunt posesorul unui Devron H6.7. Vineri seara, dupa aproximativ 1300 kilometri parcursi (1100 asfalt si 200 km off-road - paduri, rampele din Tineretului), camera spate a cedat (culmea, eram pe asfalt). Cauciucul este tocit destul de mult si oricum nu mi-a placut aderenta pe care o oferea pe urcare si mai ales pe zone cu noroi. Asadar, daca tot schimb camera, vreau sa schimb si cauciucul. Pe cauciuc scrie 27*2.00, desi pe cadrul bicicletei scrie 27,5, la fel ca in prezentarea acesteia. Deci, tind sa cred ca trebuie sa cumpar o anvelopa de 27,5, latimea sa fie tot in jur de 2.00 sau mai mare. Circul preponderent pe asfalt, iar unde e liber, in regim de viteza (30-36 km/h), dar imi place si sa urc sau cobor pe teren accidentat. Am analizat cat de cat ce ofera mediul online, am citit si 2 topicrui legate de cauciucuri MTB si am ajuns la urmatoarele anvelope:
                  1. X-King - 27.5*2.2
                  2. Race King - 27.5*2.2
                  3. Rapid Rob - 27.5*2.25
                  4. Double Fighter III Sport - 27.5*2.00
                  Vreau sa ma incadrez in maxim 120 lei, anvelopa+camera. Dintre cele enumerate, pe care ati alege-o? Aveti alte idei? Double Fighter observ ca este destul de greu, deci ar cam iesi din discutie.

Acest post a mai fost scris si pe alt forum, unde am primit o recomandare care mi se pare de luat in seama, si anume Maxxis Crosmark, evident varianta pe sarma (ca sa ma incadrez in buget)

De asemenea, vreau sa imi iau si camera si nu stiu ce sa aleg de aici. Cele cu care a venit bicla au valve presta, insa nu stiu ce marca sunt (nu am desfacut roata spate).

Mersi!

Comment

• Cu Si Despre Biciclete

Arata bine Double Fighter...dar nu am idee ce poate. Nu e cu mult mai greu decat celalalte 3.
                    Eu am RaceKing pe trotineta si sunt super. Se tocesc greu si au aderenta buna pe toate suprafetele din anotimpul cald.
                    La camere poti lua orice camera pe dimensiunea rotii tale. Sunt unele mai usurele si poti compensa daca iei Double Fighter.

Maxxisu' ala nu e deloc de asfalt, presupun ca o sa se toceasca rapid.

Sent from mobile
                    Last edited by jonnie007; 24 July 2016, 11:27.
                    Keep walking...

Comment

• Mersi! Bine de stiut ca nu se tocesc asa repede
                      Pai asta e, ca rulez preponderent pe asfalt, unde pedalez energic

Comment

• Mergi pe Maxxis. Am un profil asemanator si e foarte rapid pe asfalt chiar daca nu pare la prima vedere.
                        Logan GPL 1.4

Comment

• Eu am rulat vreo 3-400 km cu Raceking si inca au pinii aia de anvelopa noua.

Sent from mobile
                          Keep walking...

Comment

• A fost mai usor sa aleg anvelopele de iarna la masina

Din ce am mai citit, maxxis crossmark ar fi cele mai indicate si recomandate pentru ce imi trebuie mie, insa mai caut, ma mai informez.

Comment

• Cu Si Despre Biciclete

IMG_7763.jpg

Ca tot veni vorba!

Sent from mobile
                              Keep walking...

Comment

• Am schimbat camera veche cu una Continental cu valva Presta(19 lei). Cea veche era sparta pe interior, deci cauciucul nu a fost gaurit. Cauciucul, mi-a zis cel de la service, ca este la jumatate tocit, deci ar mai merge. Mi-a recomandat Continental Race King, cauciuc ce va fi cumparat cand se va toci actualul.
                                Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google