If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumos...elegant
E departe Macinu'...ca m-as baga si eu...
Sent from mobile
ne gasim la jumatatea distantei, in munti
traseul pe munte a inceput de undeva din stanga departe si s-a terminat dupa Greci undeva in spatele ultimului deal din dreapta. au fost in total vreo 30 km numai pe munte. in mare parte am urmat traseul de Macin XC invers.
O noua achizitie pentru pampalicii care merg pe pistele de biciclisti (ca avem si multe in Bucuresti ), dar si pentru ceilalti participanti la trafic care nu respecta regulile. Are 5 melodii, dintre care, la una (ciripitoare ii zic eu) imi tiuie efectiv urechile.
New brakes!
Avand probleme cu frana spate, in sensul ca ii faceam aerisire si degeaba ii faceam, pentru ca dupa cateva ore maneta nu mai era eficienta si se apropia de ghidon. Bicicleta fiind in garantie, mi s-a spus ca trebuie dusa maneta de frana la Cluj si pana se intoarce, sa folosesc doar frana fata. Bineinteles ca nu am acceptat si am zis sa schimb tot, inclusiv discurile.
Se simte ceva, dar mai dureaza putin pana se aseaza placutele pe disc si atunci vor tine mult mai bine ca acum. 1000 lei, manopera si scurtat putin din ambele conducte a fost moca.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment