If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi s-a parut scumpa pt ce ofera. Saua actuala este mult mai confortabila ca una brooks.
Pe mine ma intereseaza raportul calitate/pret, si la ora actual Brooks e doar asa, pt ceilalti participanti cu pedale (wow...ai brooks. Cool).
O sa-i dau un search pt celelalte.
Nu e asa, daca alegi marimea corecta, dupa masuratorile aferente ale dosului, nu exista ceva mai confortabil. E drept le folosesc mult cei ce fac drumuri lungi, de zeci, sute km... Ptr parc nu e nevoie, eu am zis mai mult ptr ca arata foarte retro.
Deci iti spun sigur brooks nu e fiţa.
Atentie la la lampa de frana, ce vazusem eu, era doar ptr V-brake.
Ai dreptate mumus, e urata, insa este in specificul anilor 40.
La costum nu merg, relax. Rar.
M-am indragostit de madam, asa ca n-am putut s-o las in vitrina. Este o bicicleta fixie, replica dupa cele folosite in hipodrom prin anii 70-80. Este destul de usoara - 8 kg si rapida - 50 km/h. Saua ma cam descentreaza, dar gasesc o alternativa.
@intunecat: ii pun sa cu varful in sus, ca sa stiu o treaba. Si va fi pt testat muieri.))
luni am bifat prima iesire mai serioasa pe muntii macinului. si anume, 82 km efectuati in vreo 10 ore, din care in jur de 53 numai pe sosea si restul pe munte. pe urcari bicicleta se comporta foarte bine, in schimb pe coborari imi trebuie mai multa adrenalina. am atasat si o poza cu o vietuitoare.
M-am indragostit de madam, asa ca n-am putut s-o las in vitrina. Este o bicicleta fixie, replica dupa cele folosite in hipodrom prin anii 70-80. Este destul de usoara - 8 kg si rapida - 50 km/h. Saua ma cam descentreaza, dar gasesc o alternativa.
@intunecat: ii pun sa cu varful in sus, ca sa stiu o treaba. Si va fi pt testat muieri.))
vezi ca velodromul e altceva decat hipodromu (ala e cu cai, cu pamant afanat pe jos si plat). Nu vad de ce ai folosi asa ceva pe sosea nici sa ma bati. Macar torpedo daca avea , nu neaparat viteze.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Fixie sau singlespeed?
Frumoasa. Sa o calaresti sanatos.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment