Cu Si Despre Biciclete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shimano wet lube e pt conditii cu umiditate crescuta, gen ploaie sau ceata, deci daca nu mergi des in astfel de conditii ia dry lube.
    Lantul se sterge cu o carpa bine de tot, nu se curata cu solventi deoarece vei scoate toata lubrifierea din za, eu am distrus un lant asa in doar 1500 km, ar fi trebuit sa tina dublu, de fiecare data il curatam cu benzina. Dupa ce il stergi pui cate o picatura pe fiecare za, dai o tura scurta cu el si apoi il stergi iar cu o carpa. Uleiul trebuie sa stea in zale nu la exterior, deci daca nu ajunge acolo e degeaba, uleiul din exterior doar atrage praf.
    Uleiurile cu teflon sunt cele mai bune. Va recomand ulei care se aplica prin picurare, altfel dai cu ulei pe toata bicicleta, cum sunt cele la spray, plus ca trebuie sa fii sigur ca intra in za iar prin picurare pe fiecare za poti fi sigur ca ai facut o treaba buna.
    Last edited by ionescu liviu; 23 October 2015, 21:54.
    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• foarte adevarat. mai putin utima fraza. nu trebuie pus ulei pe fiecare za. acesta se intinde de la natura lui. altfel va fi imbibat in ulei si va atrage praful rezultand o uzura prematura.
      sigpic

Comment

• La service, mi s-a transmis acelasi lucru: ulei pus pe cat mai putine zale, 1 picatura la 4-5 zale.

Iar curatarea am efectuat-o cu WD40 si a fost ok, altii spun ca cea mai buna curatare e cu motorina.

ionescu liviu, se mai intampla sa intre nisip, praf intre zale si cu carpa e mai greu de sters acele zone, asa ca "aruncat" lantul intr-o sticla cu motorina si agitat 1 minut e o solutie foarte buna.

Comment

• Eu foloseam pt curatarea lantului, petrol ( kerosen, gaz lampant...), asta se intampla in perioada cand se gasea mult mai usor. Curata f bine orice. Porcaria de W40 are ca substanta activa , petrol plus altele in compozite, asa ca.....

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
          Last edited by Oti; 24 October 2015, 15:13.
          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• am spalat o data lantul motorina. nu rezolvi nimic cu un minut. eu l-am clatit de vreo 4-5 ori si inca se innegrea motorina. iar uzura lantului nu depinde numai de cat de mult il imbibi cu ulei. ci si de modul cum pleci de pe loc, schimbi vitezele samd.
            sigpic

Comment

• azi am dat o tura scurta si usoara pe langa braila, pana la statiunea lacul sarat.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Te asteptam in 29'ers gang!

Sent from mobile
                Keep walking...

Comment

• ehhh, ce vreau eu e scump. deocamdata raman la ce am ca e peste orice 29r sau 27,5 entry-mid level.
                  sigpic

Comment

• Baga un link cu ce vrei...

Sent from mobile
                    Keep walking...

Comment

• mi-ar place un scott spark/genius sau cube stereo, dar cum am zis, muuulti bani.

maine voi fi in campina pentru o tura cu bicla, e cineva interesat?
                      Last edited by bogdan_1984; 30 October 2015, 10:53. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• si uite asa timpul a trecut, banii s-au strans si mi-am luat scott spark 960. poze cand voi iesi pe afara.

in mare aceasta este bicicleta mai putin furca e care am schimbat-o cu una reba rl 120 mm si amortizorul care este un dt swis nude 2.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Frumoasa scula. S-o stapanesti sanatos!
                          La ce bani te-a ajuns?
                          Eu in noiembrie mi-am luat jucarica asta:
                          Attached Files
                          Last edited by 77sky; 18 January 2016, 19:20.
                          Keep walking...

Comment

• a costat cat un logan din 2004

jonnie007, ai luat-o de pe canyon.com? aveam si eu in vedere canyon dar pana la urma am preferat ceva palbabil. este 2x10?

eu nu ma mai intorc la HT ever.

trebuie neaparat sa ne gasim la vara sa ne dam impreuna prin muntii macinului
                            sigpic

Comment

• Sa le stapaniti sanatosi domnilor!

Niste preturi pentru aceste "scule"?

Comment

• Cu Si Despre Biciclete

Da, de pe Canyon.com
                                E 3x10.
                                Pretul a fost de 877 eur cu tot cu transport (57 euro). Am prins o reducere de 175 eur la jucarica.
                                Ma batea gandul sa-mi iau un Slx 7.9 dar in cele din urma am luat Grand Canyon 6.9, foaia mare fiind importanta la turele pe asfalt.

Sent from mobile
                                Keep walking...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google