Poti incarca mai multe dar vezi ce dimensiune au celelalte care vrei sa le incarci.Pe unde ai fost ? insula?
Cu Si Despre Biciclete
Collapse
X
-
Pana una alta, m-am pregatit pentru a urca bicicleta sus pe masina. Anul asta vreau sa ajung cu bicla pe munte...
Comment
-
Da, prinderea se face prin gaurile deja existente in caroserie. Suportul nu e firav, pare destul de solid, dar cel mai bine voi vedea asta cand il voi folosi.Attached FilesLast edited by 77sky; 24 February 2016, 23:33.
Comment
-
-
Stiu cazuri cand au saltat bicicleta dintr-un suport cu antifurt, vin cu un levier si aia a fost. Nu voi lasa niciodata bicicleta pe masina nesupravegheata.
Atat suportul cat si barele, le pun pe masina cand am nevoie de ele, cand nu, le dau jos, nu-mi place sa le plimb degeaba dupa mine. Oricum iti multumesc pentru sfat.
Comment
-
-
Atentie, cei care au bare de portbagaj originale sau "copii".
Sunt facute din teava de fier cu profil dreptunghiular peste care este "tras" un plastic destul de casant.
Cand prindeti suporturi pentru biciclete sau cutii de portbagaj, acel plastic crapa iar sub el se aduna apa si dupa o perioada curge rugina si pateaza vopseaua.
Eu am patit-o, norocul meu ca am observat din timp si am luat masurile necesare."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Originally posted by jelly View PostMulti au laudat accesoriile si echipamentul pentru biciclisti de la lidl...
Anu asta mi-am luat 2 tricouri, solutia de curatat si jacheta aia de ploaie/vant.
Au un pret corect si chiar sunt de calitate.Keep walking...
Comment
Comment