If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De cativa ani am un multifunctional Lexmark X5250 iar de vreun an am o problema suparatoare :in magazia de coli nu pot introduce decat cate o coala deoarece la printare trebuie sa o ajut sa intre in role ca sa poata fi trasa.Daca pun mai multe coli deja le preia pe toate odata si imi da imprimanta peste cap.Aveti idee sau a mai patit cineva?...Cand o sa am timp o sa ma duc cu ea la un service specializat,insa ma gandeam ca poate are ceva slabit...Nu stiu ...
Viorelu, si eu am avut un Lexmark Z43 si pot sa spun ca imi facea multe figuri. Desi sunt cele mai ieftine sunt printre cele mai slabe din punct de vedere calitativ. Am renuntat la Lexmark si am trecut pe HP.
Te sfatuiesc sa-ti cumperi o imprimanta noua si sa nu-ti mai pierzi timpul si banii cu reparatul unui Lexmark, nu merita.
Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
Da, bine zis, am avut si eu tot Lexmark Z43 si am avut probleme cu tot ce tinea de ea de la drivere pana la cartuse. Incearca sa cureti cu alcool tehnic/sanitar tamburii de cauciuc, ghidajele, mai gresezi lagarele - cu timpul se depun scame de la hartie prin mecanismele imprimantei.
daca vrei sa o deschizi uitate pe reolele care trag hartie trebui sa fie abrazive daca nu incearca prima datasa le speli dar nu cred ca o sa mearga sau mai bine ia un cuter si fa le niste striatii dar sa le faci pe lungimea rolei in diagonala, sa nu fie paralele cu axul de rotire sa fie cas cam cum e melcul de la masina de carne
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
In general nimic din cauciuc nu se va curata cu alcool sanitar, vorbesc de rolele dintr'o imprimanta, dar in cazul tau e recomandat sa faci asta doar la rolele care trag foaia. Nu trebuie sa o desfaci, in spate e un capac (sau asa cred, nu stiu modelul tau) pentru scos hartiile blocate. Daca ai acel capac, il scoli si stergi bine cele 2 role care trebuie sa traga hartia. Daca nu il ai... Desfaci si stergi doar rolele de care ti'am spus.
Numai de bine
PS Lexmarc au renume de printer prost, dar eu am avut una cam 5 - 6 ani si a fost super muncita iar mai nou producatorul ofera 5 ani garantie, deci...
Nu vreau sa fiu contra hp, dar eu am avut hp si fix dupa ce mi s-a terminat garantia mi-a cazut o piesa si nu puteam s-o repar ca piesa aia nu se gasea
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Depinde nu cred ca sunt cele mai slabe. Eu am un Z605 de 5 ani, vreo 6000 de pagini iar cartusele le-am incarcat eu acasa si merge la fel ca prima data. Verifica rolele sa vezi de ce nu lucreaza cum trebuie
...Am dat jos stativul de coli(ceva mic cu o banda de cauciuc cu striatii mici)...Si am sters rola de tragere coli cu alcool sanitar...Merge bine foarte rar mai face figuri
Ia fiti voi rai si muscati-va de cap... Eventual sa se mute topicu dar sa ramana ptr ca toti avem o mica problema cu imprimanta intotdeauna asa ca eu zic ca e un topic utile
PS. acum am realizat ca e in aria mea acest topic... ei bine eu nu-l inchid...
sac sac sac sac
Inafara de curataul rolelor incearca sa folosesti coli mai groase/mai buna calitate (iti dai seama dupa gramajul inscris pe setul de 500coli). In general colile de proasta calitate si subtiri/usoare au tendinta de a fi prinse mai multe deodata intre role.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment