Salutare baieti si fete ! Sunt nou pe forum si-am ajuns aici din cauza ca tocmai caut informatii despre masini pt ca urmeaza sa-mi cumpar una pentru firma mea, care apropo e si ea pe cale de infiintare , de aici si nevoia mea de ajutor. AM NEVOIE DE IDEI PT NUMELE FIRMEI SI SUNT BLOCAT!!!!! Pt cine vrea sa ajute precizez k firma produce, vinde si monteaza usi de garaj sectionale , automatizari pt usi de garaj si porti(culisante, batante)-import ,tamplarie pvc , jaluzele.Caut idei de nume deosebite , nu neaparat legate de ceea ce face firma ci ceva care sa frapeze auzul , sa ramana in memorie , sa se retina usor cand de ex auzi repetat de 2-3 ori intr-o reclama la radio....Cred k intelegeti.... In acelasi timp nici nu vreau sa fie ceva la misto gen Tom si Jerry...Intelegeti...De aceea imi e foarte greu !!
Legat de masina sunt inca la capitolul comparatie parametri fiabilitate si costuri intretinere intre Logan 1.5 dci si 1.4 Gpl ABS plus(care-i acum in oferta cu ABS gratis, zic ei, in 9080euro).Masina urmeaza s-o conduc eu(o sa ma ocup in principal de vanzari) si estimez cam 35000-40000 km pe an . Asadar...N-am timp de stat prin service si masina asta trebuie sa-si faca banii si SA FACA bani , nu sa ma bage la cheltuieli. Cu km astia/an estimati in 2,5 ani ies din garantie asa ca as vrea ca masina sa ramana ok dupa perioada asta si sa poata fi vanduta cu un pret ok. Daca aveti si aici sfaturi va rog sa indrazniti. DAU O BERE PT AJUTOR !
Mersi anticipat si sper k e ok unde am postat ( ca doar asta imi trece acum prin cap si chiar ma chinuie).
Legat de masina sunt inca la capitolul comparatie parametri fiabilitate si costuri intretinere intre Logan 1.5 dci si 1.4 Gpl ABS plus(care-i acum in oferta cu ABS gratis, zic ei, in 9080euro).Masina urmeaza s-o conduc eu(o sa ma ocup in principal de vanzari) si estimez cam 35000-40000 km pe an . Asadar...N-am timp de stat prin service si masina asta trebuie sa-si faca banii si SA FACA bani , nu sa ma bage la cheltuieli. Cu km astia/an estimati in 2,5 ani ies din garantie asa ca as vrea ca masina sa ramana ok dupa perioada asta si sa poata fi vanduta cu un pret ok. Daca aveti si aici sfaturi va rog sa indrazniti. DAU O BERE PT AJUTOR !
Mersi anticipat si sper k e ok unde am postat ( ca doar asta imi trece acum prin cap si chiar ma chinuie).
Comment