Largirea benzii de urgenta si transformarea ei in banda 1 e solutia corecta.
Incidente din trafic-Accidente
Collapse
X
-
Cum drumul a fost modernizat la inceputul anilor 2000, probabil ca nu se va intampla curand.
Acostament o fi.
ACOSTAMÉNT, acostamente, s. n. Fîșie laterală de-a lungul unui drum, lăsată în general nepavată sau nepietruită, care servește pentru siguranța circulației, scurgerea apelor, circulația pietonilor și la depozitarea materialului de întreținere.
La un drum judetean/comunal, acostamentul e spatiul intre carosabilul asfaltat si sant.Last edited by mr.K; 24 September 2018, 15:05.
Comment
-
https://sputnik.md/radio_podcasturi/...conducere.html
Oare la noi s-ar putea aplica? Cate vieți s-ar salva?
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
DN2 are 1 bandă + acostament și limită de 100km/h, care mai comentează face parte din categoria celor ce nu știu să depăseașcă legal - și e plin DN2-ul de ei, "să fie ca afară", "să respectăm legea"Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Am avut un coleg care a stat la coada dupa accident. Sa ne fereasca Dumnezeu !
Fordul alb a gresit si a intrat brusc pe contrasens. Eu asa vad din filmare, apoi a incercat sa traga dreapta dar nu a mai apucat. Fordul negru franeaza foarte tarziu si nu trage deloc de volan. Oricum vina e doar a soferului masinii albe.
Vineri am fost la Bucuresti si inapoi pe acelasi drum. Ma ingrozeste ce soferi vad ! Unii prea grabiti si fara instinct de supravietuire fac tot felul de depasiri , desi nu se pot numi corect depasiri (pe dreapta sau triplare , fara semnal, fara asigurare din fata sau din spate) , altii circula fara lumini chiar si noaptea (ziua jumatate din masini nu au faza de intalnire desi e obligatoriu) , masini , utilaje si carute parcate oriunde chiar si de-a curmezisul drumului cand e linie continua (mai ales pe portiuni unde este comert stradal) , haos total. Politia sta si da amenzi de radar in masini neinscriptionate , dar nu face nimic pentru preventia accidentelor!!!
poftim inteligenta de militian. si mai are tupeu sa dea amenzi daca mergi cu 61 in localitate.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment