In August cand am rulat pe A2 catre mare , am stat in majoritatea timpului pe b1 , tin minte ca la un moment dat ajung din urma (tot pe b1) un camion , ma asigur , pun semnalizare si incep sa depasesc tirul , eram intr-o zona cu o curba usoara catre stanga , nici nu ajung sa termin manevra ,ca apare un bmw m5 in spatele meu DAR care a ramas la 25-30 de metri de mine , a stat baiatul linistit in spatele meu pana cand mi-am terminat manevra de depasire .
Asa da ! civilizat , fara flashuri , fara claxoane, fara injuraturi si cel mai important fara pressing sa stea lipit de spatele meu.
Cand a trecut pe langa mine ne-am salutat , era un sofer pe la vreo 40 de ani ! bravo lui , am ramas surprins ca nu m-a presat cum fac 99.9 % dintre cocalarii cu BMW/Audi/Merc.
Se poate circula si civilizat , totul este sa existe vointa.
Asa da ! civilizat , fara flashuri , fara claxoane, fara injuraturi si cel mai important fara pressing sa stea lipit de spatele meu.
Cand a trecut pe langa mine ne-am salutat , era un sofer pe la vreo 40 de ani ! bravo lui , am ramas surprins ca nu m-a presat cum fac 99.9 % dintre cocalarii cu BMW/Audi/Merc.
Se poate circula si civilizat , totul este sa existe vointa.
Comment