fara a "stanjeni" pe ceilalti participanti.
Cel depasit cred ca a si accelerat putin la un moment dat si de aici tot scandalul. In schimb cel cu autoutilitara trebuia sanctionat pentru ce a facut dupa acel moment, al depasirii "stanjenitoare".
Condusul preventiv presupune si o manevra de reducere a vitezei si permiterea replierii celui care depaseste. Daca tu nu depasesti, din anumite motive, de ce sa nu permiti si altuia sa depaseasca?
~~~~
Antentie daca "omorati" animale salbatice din accidente, vedeti aici.
Surse din IPJ Mehedinti sustin ca soferul, dupa ce a lovit porcul mistret si a produs avarii grave ambulantei, a primit o amenda contraventionala, pentru nerespectarea vitezei, pe DN 56C in dreptul localitatii Salcia.
(...) Porcul a murit, eu am oprit, în momentul în care eu mă uitam a apărut și Poliția de Frontieră lângă mine. «Ce s-a întâmplat domnul ambulanțier?» (...) Am sunat la 112, am anunțat șefii noștri ce s-a întâmplat (...) Domnul polițist ne-a făcut braconieri (...), ne-a zis să lăsăm salvarea acolo, în câmp, noaptea, și să plec cu dânsul la Vânju Mare să-mi ia probe. (...) Mi-a dat amendă, 870 de lei, mi-a zis că nu am adaptat viteza la condițiile de drum. Eu am plecat acolo să salvez omul acela, nu am plecat să omor porcul.
Comment