Ce suma sa cer pe un Logan 1.6 8v Laureate din 2009, 46.000 km ? Pareri?
Cat as putea cere pe masina asta?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca nu spui nimic despre starea tehnica, revizii, daca a fost sau nu lovita, e ca la...baba oarba.
Asteptam detaliile necesare unui astfel de demers, eventual niste poze, dupa care incercam sa ne pronuntam.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Reviziile facute în general la timp, nu a fost lovita. Starea tehnica e excelenta, nu are absolut nici o problema. Ce au fost de-a lungul acestor 8 ani s-au rezolvat, nu am cheltuit mai mult de 1.000 de lei (exclusiv revizii). As lua tot o Dacie dar parca as vrea sa incerc i alta marc.
.Last edited by Gamezcdr; 27 August 2017, 16:25.
Comment
-
nu stiu daca merge cu 4000, pt ca are totusi 8 ani masina. kilometrajul nu prea intereseaza, oricum or sa fie comentatori ca nu-i real la 46000. 3000 mai degraba si aia discutabil. eu am vrut 2800 pe laureate 1.6_16v din noiembrie 2009, 4 airbaguri, incalzire in scaune, geamuri electrice fata-spate si nu s-a inghesuit lumea. drept e ca are 125000km, dar nimeni n-a comentat de kilometraj, toti au zis ca-i mult pt o masina de 8 ani. nu conteaza ca n-a dat rugina prin ea, ca s-au bagat piese de origine sau mai bune, nici o data bucse de 5lei/setul; la 4000 isi cumpara bmw-uri din 2003-2004, din care, unele, la drept vorbind, sunt mai "masini" decat un logan, fie el si cu 5 ani mai nou.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ce au fost de-a lungul acestor 8 ani s-au rezolvat, nu am cheltuit mai mult de 1.000 de lei (exclusiv revizii).
Banii pe distributie ti-i va scadea din pret un cumparator avizat.
Ca pret, cumparatorul potrivit (care cauta musai Dacia), o sa-ti dea 3000 de euro-200 euro distributia.
Comment
Comment