Ce Fel De Multifunctionale Aveti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Canon Pixma MP210. Imi place optiunea Night mode.Scoate foaia mai incet..Dar nu face galagie;)
    Cumpar volan de Duster

Comment

Pai si MP 160 are optiunea Night Mode . Da asa e , in modul normal scoate un zgomot !!!!!!!!!!!

Comment

Si cum activezi Night Mode??
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Start/control panel/printers and faxes/ apare tipul de multifunctionala pe care dai clic dreapta , selectezi "proprietati"/ maintenance/night mode/ok si gata

Comment

S-a adus la institutul unde lucrez eu, o imprimanta CANON IP3500. Am scos poze, iar calitatea lor este exceptionala. S-au tiparit pozele pe hartie speciala pentru foto de marime 4"x6" (sau 101.6x152.4mm). Cartusele sunt transparente. Deci se poate vedea oricand nivelul de cerneala din cartus. Imprimanta are 4 cartuse: 1 negru,1 galben, 1 rosu,1 albastru. Deocamdata nu am facut nici un refil. Dar urmeaza. Daca doriti va tin la curent.
            sigpic

Comment

Da bogdane poti sa ne tin la curent cum decurge Refill'ul la ea si eu pana la urma mi-am cumparat un multifunctional Canon Pixma MP520! Merge super,scoate misto foile color,iar pozele pe care le scoate sunt beton!Si eu am tot 4 cartuse la ea,negru, portocaliu, rosu parca si albastru(nu mai tin bine minte,si da si la mine sunt transparente)!
              Sunt curios cum o sa se comporte la refill!
              Oricum un cartus original la ea nu e scump! 40 de ron aproximativ,dar se gaseste si cartuse JetTec care sunt identice cu cele originale dar sunt mai ieftine, in jur de 27 de lei!
              sigpic

Comment

S-a terminat cerneala neagra. S-a incercat un refil, dar cred ca s-a stricat cartusul. S-a bagat cerneala de HP. Total neindicat, dar nu stiu de ce s-a bagat.

Ati auzit de CIS (sau CISS)? Este sistem de alimentare continuu. Cautati pe net si o sa gasiti. E cam sump dar se merita.
                sigpic

Comment

Bogdan cum de sa stricat ?Nu ti-l mai recunoaste imprimanta sau....???
                  iar cand se face refill, exista mai multe modele de cerneala?Adica pt cartus Canon este cerneala canon la fel si pentru HP??E cam ciudat
                  sigpic

Comment

Lexmark a inventat reincararea cartuselor,asa ca asta recomand.
                    CT-97-VIPsigpic

Comment

Cartusul negru(cel care s-a facut refill) scapa cerneala. Exista tot felul de cerneluri. Cu o anumita densitate si alte proprietati, caracteristice pentru fiecare marca de imprimanta in parte. Adica nu se poate pune cerneala de canon ipXXXX la un model de canon MPXXX. Ca sa nu mai zic de canon la hp, sau reciproc.

PS: nu conteaza ca Lexmark a inventat refill-ul. conteaza sa scoata bine listarea sau pozele. asa cum philips a inventat CD-ul. dar se gasesc pe piata marci mai bune decat philips
                      sigpic

Comment

Bogdan mai lamurit ,mersi de info-uri, nu stiam astea ....Acum daca o sa ma duc sa fac un refill la vre-un cartus o sa le zic la tipi care il fac chestiile astea referitor la tipul de cerneala!
                        sigpic

Comment

HP Deskjet F4180 si sunt foarte multumita de ea.
                          sigpic My Black Pearl

Comment

hp psc 1315 all-in-one (imprimanta, scanner, copiator). O am de 4 ani si sunt multumit de ea. Cam scumpe cartusele ... dar asta e
                            sigpic

Comment

Canon MP 510, multifunctionala, cartuse separate de culoare, negru - cartus de 28 ml (autonomie ~ 500 coli). Refilate toate, deci cartusele nu-s scumpe, daca nu le cumperi
                              ps. chestia faina e ca toate cartusele sunt din plastic transparent si vad care e nivelul de cerneala.

Comment

Am un HP 3 in 1 F380 are 1 an jumate si merge bine si cartusele se pot incarca foarte usor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google