Canon Pixma MP210. Imi place optiunea Night mode.Scoate foaia mai incet..Dar nu face galagie;)
Ce Fel De Multifunctionale Aveti???
Collapse
X
-
S-a adus la institutul unde lucrez eu, o imprimanta CANON IP3500. Am scos poze, iar calitatea lor este exceptionala. S-au tiparit pozele pe hartie speciala pentru foto de marime 4"x6" (sau 101.6x152.4mm). Cartusele sunt transparente. Deci se poate vedea oricand nivelul de cerneala din cartus. Imprimanta are 4 cartuse: 1 negru,1 galben, 1 rosu,1 albastru. Deocamdata nu am facut nici un refil. Dar urmeaza. Daca doriti va tin la curent.sigpic
Comment
-
Da bogdane poti sa ne tin la curent cum decurge Refill'ul la ea si eu pana la urma mi-am cumparat un multifunctional Canon Pixma MP520! Merge super,scoate misto foile color,iar pozele pe care le scoate sunt beton!Si eu am tot 4 cartuse la ea,negru, portocaliu, rosu parca si albastru(nu mai tin bine minte,si da si la mine sunt transparente)!
Sunt curios cum o sa se comporte la refill!
Oricum un cartus original la ea nu e scump! 40 de ron aproximativ,dar se gaseste si cartuse JetTec care sunt identice cu cele originale dar sunt mai ieftine, in jur de 27 de lei!sigpic
Comment
-
Cartusul negru(cel care s-a facut refill) scapa cerneala. Exista tot felul de cerneluri. Cu o anumita densitate si alte proprietati, caracteristice pentru fiecare marca de imprimanta in parte. Adica nu se poate pune cerneala de canon ipXXXX la un model de canon MPXXX. Ca sa nu mai zic de canon la hp, sau reciproc.
PS: nu conteaza ca Lexmark a inventat refill-ul. conteaza sa scoata bine listarea sau pozele. asa cum philips a inventat CD-ul. dar se gasesc pe piata marci mai bune decat philipssigpic
Comment
-
Canon MP 510, multifunctionala, cartuse separate de culoare, negru - cartus de 28 ml (autonomie ~ 500 coli). Refilate toate, deci cartusele nu-s scumpe, daca nu le cumperi
ps. chestia faina e ca toate cartusele sunt din plastic transparent si vad care e nivelul de cerneala.
Comment
Comment