Ce Fel De Multifunctionale Aveti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am avut o Multifunctionala Pixma 160,dintr-un motiv necunoscut s-a stricat cartusul color(dupa refill)am cumparat altul 82 lei l-am montat a mers 10 sec si pauza pe veci (s-a ars placa ,reteaua,etc ceva din alimentare) am reusit sa dau cartusul color nefolosit si am pus diferenta de banuti si am luat alta, Pixma 140 la 190 lei, la prima vedere e identica cu 160 ,dar diferenta e la cartuse ,ceva nr mai mici.Faza e ca cele doua cartuse noi costa 150 lei ,iarasi o imprimanta noua 190.La asemenea preturi nu am vrut sa mai risc la alt tip de imprimanta mai scumpa,de mentionat ca cea care s-a ars a fost folosita 15 luni ,pe un ritm foarte lent.

Comment

lexmark
      de vreo3 ani
      mai merge
      sigpic Alexandria

Comment

Am un Canon Pixma Mp210 ieftin si bun . Cartusele originale mari costa 60ronblack respectiv 70ron color iar kiturile de refill sunt 12 lei respectiv 21 lei . IMPRIMANTA IEFTINA SE VEDE LA CARTUSE DUPA PAREREA MEA .
        1.6 MPi Icy White

Comment

De obicei la imprimantele ieftine cartusele sunt scumpe as ca le incarcam noi daca putem.

Comment

Fratilor am un CANON MP 160 dar cred ca nu o sa mai iau in viata mea deoarece nu mai recunoaste cartusele si nu stiu ce sa fac.Sa iau alte cartuse , dar daca dau banii aiurea pe ele .As fi vrut sa merg undeva la un cantru sa mi le verifice dar unde gasesti asa ceva la BUZAU ,ca eu habar nu am.Am auzit ca HP-urile nu prea ar avea probleme cu cartusele.

Comment

La MP 160 pacalesti imprimanta tinand apasat mai mult timp pe butonul de negru respectiv color si normal ar trebui sa mearga.
              @ingerulol Cum pacalesti imprimanta sa mearga cu vechile cartuse ? Are sotia la servici un MP210, ca se pare nu merge metoda de la MP160(MP am acasa si cartusul de negru e incarcat de peste 10 ori),

Comment

ma bucur de o multifunctionala laser color HP 1312nfi (imp, scanner, cop, fax, retea etc); nu am gasit lucruri care sa am nevoie pe moment si sa nu le faca...
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Am un canon mp 190....Momentan e noua, vedem mai incolo cu cartusele

Comment

canon mp520. cartuse individuale la culori. 20lei 100ml cerneala ecorefil. incarc de 10 ori cartusul negru si de cate 20 de ori pe cele color cu numai 20lei/culoare. pe langa costul redus al reincarcarilor este foarte buna si la printat si la scanat. are o mare buba - capul de printare comun la toate cartusele. daca se arde capul de printare din varii motive nu am decat sa iau alta . acuma nah la cat mai multe mii de pagini fara incidente la toata lumea .
                    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Am si eu o multifunctionala Lexmark x75 model mai vechi.Are careva din voi din greseala un driver de instalare ptr winodws 7 - eu am cautat de ma dor besicile degetelor si nu am gasit nimic
                      sigpic
                      TM 01 DEO

Comment

eu am HP 1215 sant multumit de ea dar sant scumpe cartusele

Comment

canon ip1800
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

HP Deskjet F2280.
                            Last edited by sergiu_psc; 20 January 2010, 22:23.
                            http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Eu am un HP PSC 1215 sau ceva de genul asta. O am de vreo 4 ani, si merge foarte bine. Ce vroiam sa intreb, stie cineva daca se gaseste tus, sau ce tus trebuie cumparat, sau mai degraba ce ustensile,pentru a reincarca cartusul la acest tip de imprimanta? Eu presupun ca tot cu seringa incarca cartusele cei de la centrele de acest gen, dar as vrea sa stiu exact, poate pot cumpara eu aceste lucruri...ca se golesc cam des,si as iesi cred in castig. Va salut, numa'bine
                              Last edited by blanarucristi; 20 January 2010, 22:31.
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Am doua HP-uri.
                                Un PSC 1315, dar dintr-un motiv(nu stiu care nu mai merge nici scanner-ul), s-a intamplat dupa un refill... am incercat sa o desfac, dar m-am lasat bagubas.
                                Un Deskjet F4280 All-in-one, la care nu merge colorul, tot dupa un refill (am pus si cartus nou si tot nu merge).
                                Ce ma sfatuiti sa fac ? Se merita sa le duc la reparat (daca mai au vreo sansa) sau sa imi iau alta imprimanta laser color?
                                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google