Ce Fel De Multifunctionale Aveti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by blanarucristi View Post
    Eu am un HP PSC 1215 sau ceva de genul asta. O am de vreo 4 ani, si merge foarte bine. Ce vroiam sa intreb, stie cineva daca se gaseste tus, sau ce tus trebuie cumparat, sau mai degraba ce ustensile,pentru a reincarca cartusul la acest tip de imprimanta? Eu presupun ca tot cu seringa incarca cartusele cei de la centrele de acest gen, dar as vrea sa stiu exact, poate pot cumpara eu aceste lucruri...ca se golesc cam des,si as iesi cred in castig. Va salut, numa'bine
    Da, se gaseste tus pt cartuse HP si costa in jur de 15-20 de RON 100 ml. Reumplerea o poti face cu o seringa cumparata de la farmacie sau poti cumpara un kit special pentru refill care contine tus, seringa, manusi de plastic si instructiuni pt reincarcare.
    http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Originally posted by alexapo_BT View Post
      Am doua HP-uri.
      Un PSC 1315, dar dintr-un motiv(nu stiu care nu mai merge nici scanner-ul), s-a intamplat dupa un refill... am incercat sa o desfac, dar m-am lasat bagubas.
      Un Deskjet F4280 All-in-one, la care nu merge colorul, tot dupa un refill (am pus si cartus nou si tot nu merge).
      Ce ma sfatuiti sa fac ? Se merita sa le duc la reparat (daca mai au vreo sansa) sau sa imi iau alta imprimanta laser color?
      Poti sa mergi la un service HP sa-ti faca o diagnosticare si te hotarasti daca merita sa le repari sau sa cumperi una noua.

Comment

5610 all in office jet de la HP

sigpic

Comment

si eu am un HP 1315 de care sunt multumit. nu ma bate gandul sa-mi iau alta pt ca din cate am vazut la cei care au luat imprimante de curand cartusele au un cip care trebuie"aranjat" pt a fi reumplute.
          sigpic

Comment

Am un Canon MP 540 cu rezervoare separate de cerneala pe care le-am refilat de multe ori, are foarte multe functii inclusiv scanare direct pe memory stick,etc.
            Inainte am avut un Canon MP 160 si acela l-am refilat de citeva ori dar nu au tinut mult cartusele care sint cam mici si scumpe, din aceasta cauza am ales sa cumpar alta imprimanta adica MP540.
            Canon MP160 nu recomand la nimeni din cauza costurilor mari la consumabile, care sunt mai scumpe decit imprimanta.

Comment

Am un Canon Pixma Mp550 , inainte am avut un Canon Pixma Ip4200.La ip4200 sunt mai rare cartusele (cel putin negrul de 5, care l-am gasit doar in metro:77ron) , la Mp550 , cartusul negru 520(cel mare) costa 80ron la MediaGalaxy iar la Emag 47ron , cele color sunt 65ron la MediaGalaxy si 42-44ron la Emag. Ma declar multumit de ea , are si cititor de carduri , imprimare directa de pe card etc...

Comment

resetarea cartuselor refilate se poate face cu un aparat "chip reset"
                sigpic

Comment

Unde gasesti aparat "chip reset"?

Comment

cauti pe goagal: "chip resetter si modelul imprimantei" de mentionat ca este destul de scump. s-ar dovedi buna afacerea pentru o firma care foloseste des imprimanta sau chiar si pentru home, daca listezi mult.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google