Cum Circulati Pe Timp De Noapte?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am fost certat de un coleg din forum ca merg cu proiectoarele aprinse pe timpul zilei si poate am gresit, m-am oprit sa merg cu ele aprinse si nu trece ceva timp si il vad cu proiectoarele aprinse in trafic ziua...
    sigpic #

Comment

• ZIua nu ar fi mare problema, ai putea sa mergi si cu faza lunga, sa mai pui un rand de proiectoare etc., problema apare noaptea, atunci deranjaza.

Comment

• Originally posted by adicata2003 View Post
        Aici gresesti foarte mult.
        Farul pe faza de intalnire disperseaza lumina cu totul altfel fata de proiector. Practic face acea...DUNGA... unde de la acea linie in sus razele luminii nu se mai disperseaza. De aceea (daca sunt bine reglate), nu au efectul de orbire fata ce celalalt participant la trafic. In schimb proiectorul diperseaza lumina in toate directiile. Chiar daca aveti impresia ca nu "bate mai mult de 4....5 " metri , ele sa stiti ca deranjeaza.

Eu cred ca proiectoarele tale sunt foarte prost reglate daca bat si disperseaza lumina in toate directiile.
        Eu ma intreb de ce proiectoarele mele bat normal si fac si acea ..DUNGA.. ca la faruri ??

Noaptea eu as mai pune inca un rand de faruri si proiectoate (( a la Matheo )) ca sa vad toate masinile care merg fara nici un fel de bec aprins pe spate ( ca e ars sau lipsa ), masinile care au pana si farurile fata vai de mama lor si bat mai prost ca o lumanare, biciclisti de prin comune si din afara lor fara veste si ochi de pisica, carutele nesemnalizate si etc etc etc.
        Eu unul nu am nimic cu cei care merg cu proiectoarele aprinse, ca nu ma deranjeaza absolut deloc si am doar cu cei care merg numai cu faza lunga non stop si pe deasupra le mai bate si in craci dupa gugustiuci, ca sa vada daca au oua in cuib !
        Attached Files

Comment

• Sunt off topic....stiu...sorry.
          Chiar nu deranjeaza "zenonu"..nici chiar ziua!!!chiar si cand nu este ceata.
          Attached Files
          Last edited by matheo66c; 12 October 2011, 22:49.
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• "ete" acm vazui si eu postul
            (vb in numele tatei)
            poi 120-130 cu "nentoiaca" si 100 max 120 cu golanu'
            faza scurta la masinile de pe "contrașanț" si flash la nesimtitii care nu dau faza scurta(daca tii maneta trasa putin adica flash se mentin ambele filamente ale becului aprinse la faza lunga doar cel de faza lunga)
            proiectoarele pe ploaie sau pe unde drumul este f prost(ca sa vad gropile) si pe drumurile necunoscute(daca dau faza scurta si cel de pe contrasens imi tot da flasuri opresc proiectoare si daca tot nu se opreste ia nene si uh flash :P)
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

• Pe ploaie nu se folosesc proiectoarele.

Comment

• "ie" democratie.!!!.cum mi-a zis unu "pe statie"....
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• pe ploaie torentiala... adica gen ploaie de vara cu picaturile alea mici care cad rpd chiar ajuta proiectoarele ;)
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

• Pe timp de ploaie lumina care vine de la masinile din sens contrar este amplificata de stropii de apa de pe parbriz,asadar ganditi-va si la disconfortul pa care il creati folosind proiectoarele in mod abuziv.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Da , dar proiectoarele ajuta , deci??

Comment

• Depinde... in care masina te afli.

Depinde...in care masina te afli.
                        Last edited by IancuMIC; 6 November 2011, 15:32. Reason: Automerged Doublepost
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• cel mai mult depinde de drum ... merg tare , dar fara sa fortez , cand nu-i nimeni pe drum , faza lunga (nu stii ce-ti mai iese in fata , si trebuie sa vezi tot , e mai bine sa fii precaut, mereu sunt copii pe marginea drumului sau carute nesemnalizare !!! , nici macar nu are o vesta reflectorizanta... TRAIASCA ROMANIA !!!!), in curbe in totdeauna faza scurta.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google