Cum Circulati Pe Timp De Noapte?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

atat ziua cat si noaptea daca nu este traficul foarte intens circul cu 45-50km/h peste limita admisa. cat sa nu se lase cu dosar penal. dar pot sa merg si incet cand se impune.

noaptea doar lumini de intalnire si proiectoare (niciodata faza lunga) sta bine loganul in lumini.
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Eu noaptea prefer să merg în spatele cuiva care circulă în limita regulamentului , păstrând o distanţă care să îmi permită evitarea unui obstacol sau eveniment neprevăzut.
      Skypee™

Comment

O sa iti iei amenda pentru proiectoare intr-o zi.Atata timp cat nu e ceata,nu ai ce cauta cu ele aprinse.Se numesc proiectoare DE ceata,si se folosesc NUMAI CAND ESTE CEATA.De figuri nu merg.Si apropo,bat mai rau decat farurile,sunt foarte deranjante.Eu pe toti care ii vad ca vin cu proiectoarele aprinse le bag faza lunga pana trec de ei.
        sigpic

Comment

fara suparare dar nu se numesc proiectoare de ceata. acele proiectoare se folosesc in conditii meteo deosebite (ploaie, ceata, ninsoare abundenta). in ceata am bagat eu doi politisti care m-au oprit pentru asta. in final mi-au dat drumu fara celebrul avertisment : data viitoare iei amenda.

Comment

Dar cum se numesc?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

m-a oprit de 2 ori la filtrele politiei , mereu am avut faza scurta si ceata , nu aveam nici semn de incepator , si nu mi s-a zis nimica !

Mi-au cerut decat rovigneta , permis , buletin si talon si RCA

Comment

Ma, io stiu asa: proiectoarele se folosesc doar pe timp de ceata. Nu mai este valabila prevederea de folosire a acestora pe timp de ploaie torentiala sau ninsoare abundenta.
                Last edited by Niki; 28 June 2011, 20:26.

Comment

eu ziua atat in oras , cat si inafara localitatii ( exceptand drumurile europene ) folosesc proiectoare si pozitii

Cei care merg cu ceata spate noaptea , ar merita sa ii tii cu capu lipit de stop vreo 5 min ca sa invete ce inseamna sa te doara retina

Comment

@niki Asa si este....dar pustimea cordita se crede mai interesanta daca merge cu pozitia si proiectoarele aprinse!

Vad multi care folosesc proiectoarele de CEATA in plina vara...chiar si ziua cand nu e urma de ceata, ninsoare sau ploaie....asa ca nu va mai trageti pe partea dorsala!

logane, nu ma mira faptul ca nu te-au intrebat nimic....doar nu te-a oprit LAPD, nu? ai fost oprit de niste tablagii pe raza judetului constanta!

pe timp de noapte conduc prudent, viteza redusa si incerc sa anticipez orice pericol....
                    Last edited by PCH; 28 June 2011, 20:28.

Comment

• Originally posted by Niki B View Post
                      Dar cum se numesc?
                      proiectoare pur si simplu

Originally posted by PCH View Post
                      @niki Asa si este....dar pustimea cordita se crede mai interesanta daca merge cu pozitia si proiectoarele aprinse!

Vad multi care folosesc proiectoarele de CEATA in plina vara...chiar si ziua cand nu e urma de ceata, ninsoare sau ploaie....asa ca nu va mai trageti pe partea dorsala!

logane, nu ma mira faptul ca nu te-au intrebat nimic....doar nu te-a oprit LAPD, nu? ai fost oprit de niste tablagii pe raza judetului constanta!

pe timp de noapte conduc prudent, viteza redusa si incerc sa anticipez orice pericol....
                      nu vad de ce va sesizati atat de proiectoarele care bat la 4-5 metrii. mai bine va sesizati de farurile prost reglate care pe faza de intalnire "privesc" varfurile copacilor sau de xenoanele puse haotic si nereglate.

cu asa ceva le-am inchis eu gura tablagiilor...
                      Last edited by RAZVAN-005; 28 June 2011, 20:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si se folosesc cand anume??? pe 12 iulie pe la ora 14:27 cand e cerul SENIN, 48 de grade la umbra si vantul sufla slab pana la moderat??? eu atunci le observ.... mai toti conducatorii auto (astia sunt multi...cu duiumu chiar, soferi mai putini) le folosesc!

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                          proiectoare pur si simplu

Imi dai voie sa nu fiu de acord cu tine?

Ia uite cum zic si baietii astia de produc Loganul:
                          Attached Files

Comment

• Asta cu proiectoare pur si simplu nu am mai auzit-o.
                            Inseamna ca stop-ul de ceata se numeste stop pur si simplu.Asa cum mergi cu proiectoarele aprinse,poti merge si cu stop-ul sa fii mai smecher decat restul.
                            PS:eu daca te prind numai faza lunga iti bag.Noaptea sunt deranjate proiectoarele,poate bat ele in 4-5 m,dar sunt puternice,mai ales ca multi au schimbat bec-urile aftermarket,si acum sunt si mai puternice.
                            Care e faza?Cu ce te ajuta ele ,daca oricum bat 4-5 m cum spui tu in fata masinii?Vezi mai bine?
                            Pentru mine astea sunt doar figuri fara suparare.Te salut.
                            sigpic

Comment

• Proiectoarele alea pe timp senin, noaptea nu-si au rostul, nu ajuta.
                              Poate cand mergi prin sate, pe drumuri comunale, singur singurel, te ajuta sa vezi vreun caine pe marginea santului sau vreun pietroi.
                              De obicei cei cu BMW-urile fabricate pe vremea de cand eram eu la gradinita circula cu proiectoarele aprinse, cica nu starteaza motorul daca nu le aprinzi.

Comment

• noaptea imi place sa merg cel mai mult...merg cu 30-40km peste limita si pe faza lunga daca e liber drumul.
                                id messenger:merlan.alexandru

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google