Cum Circulati Pe Timp De Noapte?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Pacco View Post
    Asta cu proiectoare pur si simplu nu am mai auzit-o.
    Inseamna ca stop-ul de ceata se numeste stop pur si simplu.Asa cum mergi cu proiectoarele aprinse,poti merge si cu stop-ul sa fii mai smecher decat restul.
    PS:eu daca te prind numai faza lunga iti bag.Noaptea sunt deranjate proiectoarele,poate bat ele in 4-5 m,dar sunt puternice,mai ales ca multi au schimbat bec-urile aftermarket,si acum sunt si mai puternice.
    Care e faza?Cu ce te ajuta ele ,daca oricum bat 4-5 m cum spui tu in fata masinii?Vezi mai bine?
    Pentru mine astea sunt doar figuri fara suparare.Te salut.
    lampile pe masina pot fi de mai multe feluri asa ca mi se pare normal sa spui de ceata , de frana, de marsariere, de semnalizare.

stopul este unul singur : de frana. de aceia ii spune stop.

proiectoarele in schimb sunt doar unele singure si de un singur fel. (ma refer la cele echipate de fabrica)

si inca ceva eu inca mai am pe proiectoare becurile originale si cu acel model am de gand sa raman. nu ma tenteaza xenon sau alte tampenii.
    o zi buna !

Originally posted by Niki B View Post
    Ma, io stiu asa: proiectoarele se folosesc doar pe timp de ceata. Nu mai este valabila prevederea de folosire a acestora pe timp de ploaie torentiala sau ninsoare abundenta.
    te rog frumos sa intrebi pe cineva de la circulatie care este in tema si o sa aflii ca proiectoarele se folosesc in conditii meteo nefavorabile asa cum ti-am mai spus.
    o zi buna !
    Last edited by RAZVAN-005; 29 June 2011, 11:03. Reason: Automerged Doublepost
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• @bullet88: pai e normal sa mergi doar cu 130-140 km/h in afara, doar ai 1.4 mpi. Daca aveai si tu 1.6 mpi ca si @motorulro, poate mergeai si tu cu 150 - 160km/h.
      Am fost la nu stiu ce intanlire regionala prin tara si pe drum am mers cu 120 - 130 km/h in afara localitatilor. Dupa aia am aflat ca cel care a mers in spatele meu, a mers cu 160-170 km/h...
      Sunt multi cei care nu au trecut inca de etapa povestilor nemuritoare, 1001 de nopti, etc.

Eu nu ii inteleg pe cei care folosesc proiectoarele in oras, unde exista iluminat public. Sau pe cei care merg cu luminile de pozitie si proiectoarele aprinse. Chiar eram curios sa aflu mai multe despre treaba asta, poate cine stie, nu m-am prins eu de smecherie. Asa ca am intrebat cateva persoane care practica sportul asta. Raspunsul a fost unul singur,tras la indigo: "se vede mai frumos".
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• .........se vede mai frumos...........dar cei ce vin din fata,oare ce-or zice..............
        proiectoarele sunt destul de obositoare asta ca si reglajul farurilor..........mult prea sus......
        Si eu am xenon in faruri stock............dar le am reglate jos............nu orbesc mai tare decit acele faruri[stock] ridicate mult.........
        Cind vreau sa fac atent pe cineva din sens invers............ridic farurile si se calmeaza instantaneu........
        Numai bine.
        ps:mai sunt unele specimene care folosesc stopul de ceata si ziua[dar sa le vezi noaptea]...........ce oameni de kkt...............
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• .........se vede mai frumos...........dar cei ce vin din fata,oare ce-or zice..............
          proiectoarele sunt destul de obositoare asta ca si reglajul farurilor..........mult prea sus......
          Si eu am xenon in faruri stock............dar le am reglate jos............nu orbesc mai tare decit acele faruri[stock] ridicate mult.........
          Cind vreau sa fac atent pe cineva din sens invers............ridic farurile si se calmeaza instantaneu........
          Numai bine.
          ps:mai sunt unele specimene care folosesc stopul de ceata si ziua[dar sa le vezi noaptea]...........ce oameni de kkt...............

rog un moderator sa stearga acest post..........internetul face prostii
          Multumesc.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• S-a mai spus: proiectoarele stock de pe logan nu sunt exagerat de deranjante, personal nu ma deranjeaza in schimb aia de merg cu lampa de ceata (aia din spate) aprinsa cand nu-i nevoie ma dispera la culme. Sunt unii care merg cu lampa de ceata aprinsa si prin oras cand e aprins iluminatul public.

P.S. eu proiectoarele le-am folosit o singura data pe o ploaie torentiala la 4 noaptea. Si chiar am avut nevoie.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pai nu, ideea era ca cei care vin din fata "vad mai frumos masina ta", nu ca vede el mai "frumos" in fata.

L.E. Eu folosesc proiectoarele atunci cand este ceata si atunci cand merg pe un drum accidentat, pentru a vedea mai bine gropile. In rest, faza scurta a Logan-ului este exact ce trebuie, n-ai nevoie de mai mult.
              Last edited by vitriol; 29 June 2011, 13:00.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Am inteles.............de aceea le dau cu...........flit.....blitz.......
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• vitriol, cei care le folosesc in oras sunt cei mai cei.....am vazut multe masini si am multi cunoscuti care se vaita ca se sparge proiectorul! il folosesc aiurea in tramvai, ala se incinge si pocneste.... unde nu-i cap....

Comment

• 60-70-80 km/h in localitate......110-120-130-140 km/h depinde de drum....faza drum.....urmeaza sa-mi pun proiectoare...dar nu am sa le folosesc noaptea....doar pe timp de ceata....urasc lampa din spate...mai ales noaptea.
                    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Loganurile cu proiectoare au optiune separata, poti aprinde doar proiectoarele fara lampa de ceata, sunt utile noaptea dupa parerea mea si le mai folosesc din cand in cand.

Comment

• asa e dragos...asa are orice masina.....

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• la pick-up-ul de la dacia 1304 se aprindeau ambele in acelasi timp.
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• aici ai dreptate razvane....

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• Eu circul la fel noaptea si ziua in localotati si afara cu 90-100km/h cu masina actuala( primera din '91 diesel simplu). Pentru gabori m-am aprovizionat cu statie cb (380 lei noua cu tot cu antena si 2 ani garantie, da face toti banii). pe autostrada circul cu 110-120 deoarece e cam vechiuta masina. in caz ca ma grabesc ii dau cat prinde masina atat in oras cat si afara

Comment

• daca tot am "dezgropat morti", sa-mi dau cu parerea despre cei cu xenon fara lupa: niste tampenii...si vad ca-n ultimul timp e cam la moda, dar deh...are csenon
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google