Caut O Carte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut O Carte

Buna ziua

Caut si eu o carte...Poate ma puteti ajuta...

Cartea se numeste "Cum sa devii campion" de catre Petre Cristea (dap despre campion vorbesc)

Nu am gasit-o nicaieri si sunt disperat pentru ca stiu ca undeva in biblioteca cuiva se ascunde o comoara (pentru mine cel putin)

Va rog cine ma poate ajuta sa ma contacteze la andrei21us@yahoo.Com

PS:Platesc pana la 300.000 de lei vechi(inclusiv taxe postale) daca este in stare buna

Vrei cartea sau vrei sa afli continutul?Cred ca vrei cartea...
    Oricum toata stima pentru autor...scrierile lui sunt valabile si pentru soferii astazi...chiar daca unii le considera putin hilare...

Comment

Eu zic sa o cauti in Diverta sau la Carturesti, sigur o sa o gasesti acolo.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

up...de 2 ani o tot caut...nu ma poate ajuta nimeni???

Comment

o am eu ,dar nu o vand,iar pretul oferit de tine este mic daca vrei cu adevarat sa fie a ta.o am cadou de la tatal meu care a fost pilot raliu.R.I.P.
          Last edited by ROY; 19 February 2010, 12:27.

Comment

roy, daca ai timp si rabdare s-o copiezi, iti trimit banii pe xerox si taxele de transport, numai sa ajunga informatiile din carte si la mine...sau scanata si trimis pdf, cum vrei tu...

sper sa nu te deranjeze urmatoarea intrebare...cine a fost tatal tau?
            Last edited by Seba; 19 February 2010, 14:01.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

din pacate nu am cartea, dar am un pdf pe care il puteti descarca de aici http://www.4shared.com/file/22530727...omobilul_.html
              Last edited by 1.6_mpi; 19 February 2010, 17:16.
              sigpic

Comment

dar ce este asa important la cartea asta ?

Comment

Originally posted by Seba View Post
                  roy, daca ai timp si rabdare s-o copiezi, iti trimit banii pe xerox si taxele de transport, numai sa ajunga informatiile din carte si la mine...sau scanata si trimis pdf, cum vrei tu...

sper sa nu te deranjeze urmatoarea intrebare...cine a fost tatal tau?
                  dupa ce termin sesiunea iti dau raspuns pe acest topic cu privire la carte.O fabrica mare din iasi a avut pe vremea raposatului 4 masini echipate pt.campionatul national de raliuri de pe atunci.el a pilotat una.povestea e un pic mai complicata.....

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google