If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
George Mihai Bănaru, cunoscut şi sub numele "Micuţu", era preşedintele Midnight Racers şi şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un stâlp pe Calea Plevnei din Capitală.
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
daca doriti sa vedeti filmuletul da-ti aici
este la video in pagina din dreapta
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
desigur daca ai o masina puternica poti sa mergi si cu 200km/k prin Bucuresti si cu sigurantza avea o masina puternica ..probabil ca nu ia trebuit prea mult ca sa ajunga la o viteza asa mare ..pacat ca a avut un moment neinspirat sa duca pedala spre podea .....
pai avea sigur ,ca au si spus astia de la stiri ca si-a dorit o masina puternica si tocmai si-o luase si poti sa prinzi si 300 ,pe plevnei noaptea este lunga si poti sa-i dai tare
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
referitor la motociclisti acum 2 zile sa zic nu mai stiu exact .. cred ca ati vazut la televizor .. de elvis chenan in basarabi cand a intrat sub tir .. a pai sa fi fost de fata voi cum am fost eu .. ca a trecut pe langa mine si la 10 sec am auzit poc .. si iara o bubuiala si la vreo 500 de metri cand vad motocicleta rupta in 2 si el sub tir .. tragea sa moara ... de fapt ce sa mai .. a murit baiatul ... viteza ce sa-i faci ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment