If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai am trecut prin toate stage-urile de la acvarii cu gupi pana la testoase de apa in acvariu de 250l; discusii sunt o provocare..sunt pesti sensibili, scumpi si interesanti..si ceva mai "destepti" decat altii daca pot zice asa
plante putine tocmai din cauza discusilor; sunt rapitori...ai de ales ori discusi ori plante..fiind rapitori temperatura lor de ambient este in jur de 27-29 grade; singura planta mai rezistenta este anubias...
mi-am luat instalatie de co2 mai nou si am scazut temperatura la 26 grade..il mai populez cu niste plante...
daca aveam loc in camera urmatorul proiect era un acvariu de 450litri populat tot cu discusi dar mai plantat, multe pietre de rau[cam 50kg] etc
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
nu stiu exact ce e dintr-o sticla albastra oricum le face bine la membrane si le intareste sistemul imunitar; iar pentru plante pun pastile cu tot felul de substante nutritive, la baza radacinii plus instalatia de CO2
si alte felicitari de la mine...azi. sa te bucuri de el! astept si eu sa ma asez la casa mea pentru a-mi reaminti de pasiunea mea din copilarie cand toti banii de "pachetel" ii strangeam si la sfarsitul saptamanii ii cheltuiam pe pesti, plante si alte accesorii.
nu gasesc pozele cu primul meu acvariu de 250litri si o testoasa de 20cm, dar am gasit poze cu acvariul scalarilor de 60litri in care am crescut 2 testoase..erau cat o moneda de 50 bani si au ajuns la 10cm in 6 luni! reteta e in filmul de jos apa multa cat pentru pesti deci efort mult deci mese regulate si consistente
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment