Acvariile Loganistilor - sfaturi, idei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Asta o am landemana ca restul. ... le gasesc eu.
    Attached Files
    Last edited by Mikelangelo; 27 April 2010, 17:59.
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

    Comment


    • #62
      Originally posted by Andreea_13 View Post
      Am identificat 2 neoni.....mai ai si altceva?
      Buturuga e home made sau e din comert? Daca e home made cum ai facut-o? La mine metoda clasica n-a functionat....a putrezit intr-o saptamana....
      cei 2 neoni mai au 4 frati,pe langa acestia mai aflandu-se in acvariu 2 scalari, 2 sanitari, 2 molly si un cory pe care l-am gasit ratacit in amablajul unor plante. Cioata e din comert.
      MiNnRuZ

      Comment


      • #63
        exista folie cu efect de lupa pentru acvariu? evident....am cautat pe net dar nu am gasit nimic concret
        sigpic
        Experienta in asigurari de peste 5 ani.

        Comment


        • #64
          Setup de acum 1 an
          Attached Files
          Fara Semnatura.

          Comment


          • #65
            E frumos acvariul tau. Imi place fundalul de piatra.
            Logan GPL 1.4

            Comment


            • #66
              Eu o să îmi fac un mic iaz în curte şi o să pun în el 3-4 peştişori de baltă prinşi la undiţă, poate prind nişte roşioare, oricum or să fie aceeaşi specie. Dacă nu anul acesta la anul sigur. Am avut când eram mic ceva de genul şi era foarte plăcut dar aveam vreo 15 cărăşei, unii mai mici, alţii mai mari şi murdăreau apa cam repede şi mă săturasem să fac curat în fiecare weekend. Numai să îi prind pe toţi dura o juma de oră şi îi şi stresam, Îi ţinusem un an, i-am eliberat mai grăsuni decât atunci când i-am prins, le căutam râme în pământ.
              Acum pun doar 4 ca să nu mai murdărească aşa rău apa. Pun nisip pe fund sau pietricele şi alge, nişte plante pe margine, o să fie frumos, în jurul lui deja e amenajată curtea de mult, gazon, tuie şi un mic brăduţ. Am lânga sursă (cişmea) de apă de fântână din butoi, deci nu e rece gheaţă.
              Mai are cineva aşa ceva în curte? Singura mea temere e să nu se mai murdărească apa aşa repede. Poate îl fac cât mai mare cu putinţă dar o să fie mai greu să prind peştişorii când îl curăţ, şi mai greu de curăţat, o să îl fac cât mai mare dar potrivit să zic aşa. Nu ştiu dacă pot instala o pompiţă ceva şi dacă ar face vreo treabă.
              Încă nu ştiu cum o să îl fac, ori iau o "cădiţa" specială de la Hornbach dar care nu prea are un aspect natural ori fac cu prelată dar nu ştiu ce prelată voi pune să nu putrezească, ştiu că există specială. În orice caz o să mă interesez.
              PS Iarna sigur îi voi lua în casă. Iazul o să fie într-o zonă şi cu umbră şi cu soare de-a lungul zilei. Adică o să caut o zonă mai potrivită soare-umbră.
              Când l-oi face pun aici poze şi impresii. Chiar sunt hotărât cu acest "proiect".
              Last edited by ionescu liviu; 28 May 2012, 20:03.
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

              Comment


              • #67
                Originally posted by dan.gutu View Post
                Ce bine ca avem priceputi la acvarii printre noi ! De cateva saptamani m-am pricopsit cu un bol,o buruiana de plastic in el,ceva pietris si un simpatic pestisor albastru,care din cate am inteles trebuie sa stea musai singur.Donatorul mi-a dat si un borcanas cu niste bilute cam de 1mm,rosii,maro si verzi,cu un miros ingrozitor,si cred ca nici pestisorul nu le agreeaza,ia cate una in gura si o scuipa repede,dar cred ca pana le urma o mananca,ca ar fi murit de foame.As ruga colegii care se pricep sa ma indrume ce mancare si cum trebuie sa procedez sa ii fie cat mai bine pestisorului,cred ca BETA se numeste.Ii schimb apa cam o data pe saptamana,dar la 2 zile face niste bulbuci deasupra,si folosesc apa plata Dorna.Va multumesc anticipat !
                Intr-un acvariu nu se schimba apa, decat maxim o treime pe luna. Beta sunt pesti ce nu necesita oxigen in apa dar iti trebuie o instalatie pentru filtrare. Asa cum probabil stii, nu se lasa doi masculi in acelasi acvariu. Ori ai mai multi (femele, masculi), ori ai doar unul. Sunt folositi la pariuri (lupte) prin Asia si cresc in orezarii.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                Comment


                • #68
                  acvariul meu ...
                  Attached Files
                  Last edited by reptila; 21 September 2013, 22:47.
                  sigpic
                  Experienta in asigurari de peste 5 ani.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google