din cate am inteles unul din soferi se afla sub influenta alcoolului, iar celalalt sub influenta prostiei...ce-si face omul cu mana lui se numeste "lucru manual"
Accident La 263 Kilometri Pe Ora
Collapse
X
-
Originally posted by Pacco View PostE A8.Cum sa nu poata prinda 260 km/h.Pff.Si cum adica s-a oprit acul acolo?Pai nu va dati seama ce spuneti?A aruncat masina 100 de m,si voi ziceti ca nici 200 nu avea.Era A8 si nu a mai ramas nimic din botul ei...Eu zic ca avea peste 200.
PS:si daca ziceti ca de unde avea timp sa prinda 200 si ceva,inseamna ca ori nu stiti soseaua Alexandria,ori nu stiu.
PS:am fost cu unu cu un A4,deci A4 nu A8,si pe o lungime de 2 blocuri,avea deja 150 km/h.Pe niste stradute.
LE: Uite aici acceleratie de A8 cu motor W12 cilindrii (Cel mai puternic motor de pe genul asta de masina) si oricum accidentul nu a fost facut cu un astfel de Audi dar ca sa-ti faci o impresi depsre cum accelereaza masina si imagineaza-ti in cat timp strabate o anumita distanta...si aici e vorba de o masina cu limitarea scoasa deci sunt situatii ideale nu Bucuresti, Sos. Alexandria
Last edited by darksid3; 11 March 2009, 19:11.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
E vorba de limitarea la vitezometru nu la turatie si ma faceti sa ma repet: Priveste imaginile cum accelereaza un Audi MULT mai puternic decat cel implicat in accident si imaginati-va cam ce distanta se parcurge in timp ce masina se deplaseaza de la 150 km in sus.....m?Cum e?
Din cate am inteles e vorba de un 3.0Tdi sau 4.2Tdi...deci motoare cu mult mai slabe decat un 6 L W12In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Prima data cand am auzit de blocarea acului la acea viteza, am fost surprins. De ce? Pentru ca era precizat si locul. Manaci ceva paine pana ajungi acolo, sa fie drumul liber, daramite bucuresti. Nu cunosc locul, totusi...ai nevoie de druuuuum, nu gluma.
In al doilea rand, noi nu suntem expertii tehnici, totusi...cujet eu, la 260 km/h, 2000kg, inmagazineaza ceva energie cinetica hierul ala, nu gluma.
Chestii precum motor zburat, cutie...etc. pai sunt cateva shoroabe, zboara imediat la asa viteza (sa nu uitam ca sunt tensionate iar o forta suplimentara excedentara le face sa flyyyyy)
Totusi...ideea care nu imi da pace e urmatoarea:
Legea, prevederea legala. Adica: presupunand ca ar fi trait soferii, presupunand ca nu ar fi baut, vina ar fi apartinut strict jandarmului? (D-zeu sa il ierte pe el si pe celalalt implicat, ca prea ne-am luat cu vitezele si am uitat de cele lumesti ), deci...cum spanacul mamii ei sa vezi racheta ca vine???
Adica el ar fi cu totul vinovat de accident (evident isi are cota parte de vina), insa cel care circula cu o viteza asa de "minuscula" este cu muuuult mai putin vinovat.
Cred ca legea ar trebui nuantata; acesta este un caz extrem, insa au fost si fi-vor in continuare cazuri similare, cand vitezomanul (care a avut cota parte muuult semnificativa la accident!) primeste o pedeapsa mult mai blanda.
Cah! Lege romaneasca! Mai tineti minte vechiul decret cand doar soferul era culpabilizat (ca deh! nu a circulat cu viteza redusa pana la...) iar idiotul de pieton, biciclist etc era "scutit" de vinovatie?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Strict tehnic si fizic accidentul are parctic 0 sanse sa se fi petrecut la acea viteza vehiculata dintr-o multitudine de motive pe care nu le mai enumerez. Legal vorbind, sistemul juridic de la noi e facut de maimute (nu animalele, saracele ca alea sunt mai inteligente) care nu fac altceva decat sa traiasca intr-o alta realitate si care sa aibe in gand cu totul alte scopuriIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
mda...nu e acelasi model de Audi dar viteza spulbera tot,
priviti aici un mic exemplu de 170km/h , ce se poate intampla :
Comment
-
ba frate da vorbesc cunascatorii lu' peste ca masinile germane nu prind mai mult de 250km/h da dar nu audi!!! acum doi ani seful de la wv a iesit la rampa cu un comunicat de presa prin care a anuntat ca automobilele audi vor avea limitarea de viteza ridicata la 260km/h....anuntul a fost facut in urma presiunilor facute de proprietarii de audi din sua si canada unde audi a8 a iesit in acelasi an nr 1 la vanzari de masini de import in tarile respective asa ca nu mai vorbiti aiurea ca nu prinde ca nu poate!!! si in incheiere sa stiti ca un a6 3.0 tdi tractiune integrala, care e un audi mediu prinde 260km/h(am filmare din ea nu vorbesc aiurea ca altii)
Comment
-
Sub egida "Cunoscatorii lu' peste" afla dumneata ca un Audi 3.0 Tdi prinde viteza maxima de 243 km /h iar Audi sunt si la ora actuala limitate la 250 km/h. Intri pe site-ul lor sa te dumiresti sau iti dau eu link? Ce zici?...Cine a dat-o de gard?
PS: E vorba de limitare nu de a putea sau nu sa prinda viteza aiaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cred ca tu... ala e modelul tiptronic vechi(primul) cu 6 trpte asta din 2007 e cu 7 trepte automat si atinge 260km/h nu te mai contrazice daca nu ai mers cu asa ceva...acum am vazut ce ai scris de limitare chiar nu ai citit ce am scris???...eu nu vorbesc niciodata da niciodata din auzite si ar fi bine sa crezi .....Last edited by LAE; 11 March 2009, 22:39.
Comment
Comment