Mii de piese cu sigla dacia, gasite in casa unui argesean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta e un tun,dar cine credeti voi ca fura.......cu tirul,astea eu cred ca au fost livrate direct in acel depozit clandestin,daci in concluzie nu fura ORICINE, si asta-i FURT CU ACTE-N REGULA.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

aici o fost o neintelegere si sau dat in primire poate sa fie chiar ceva directori minjiti
      Powered by LSS
      http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
        Toti de aici fura?
        Toti argesenii sunt hoti de piese de masini?
        nu, restul vand permise auto
        Ai fost macar o data in Mioveni?
        da, chiar de mai multe ori.
        Sti tu cum se intra si se iese din fabrica de autoturisme?
        In mod sigur nu pentru ca altfel nu dadeai cu "mucii in fasole" pe aici...
        da, stiu cum se intra in fabrica si mai ales cum se iese si cu ce se iese.

nu m aprovoca sa dau nume. ceea e ce ma dranjeaza e ca sunt unii care desi vand piese cu provenienta...nu spui de care, mai au si preturi nesimtite. prefer sa nu dau nume.
        ok, te-ai riscat, ai scos pe blat niste piese, da nu cere pe ele cam 3 sferturi din pretul de magazin in conditiile in care tu nu ai dat NIMIC pe ele.

nu-mi spuen mie ca aia de vand borduri le-ai comandat ei de la firma producatoare sau ca au ei acasa o mica fabrica de borduri de logan si lista poate continua.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

d-nul moderator iar va bagatii in discutii aiurea si iar dezgropam securea razboiului fara nici un rost ;
          care e una din sursele de informare a politiei romane ? evident forumu'rile (de orice fel)
          la ce cantitate de marfa avea omu .... era deja "AFACERE" nu "furt"
          in rest ... felicitari politiei romane ..chiar daca procurorii o sa le dea drumu (ca nu reprezinta un pericol social) ) ca in multe alte cazuri din ROMANICA
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

Asa se fac unii boieri

Chiar daca vor ajunge in fata instantei, vor scapa cel mai probabil doar cu o amenda.
            Attached Files

Comment

Informatiile politiei au plecat de aici

Comment

saracu' a venit recesiunea pana la urma si la el.....

Comment

Originally posted by ady62 View Post
                  Informatiile politiei au plecat de aici
                  Te inseli.....individu care a fost prins cu piesele nu are nici o legatura cu internetu,sau cu loganclub.Si pentru linistea voastra, el nu se afla pe forum.
                  Last edited by al!n; 14 March 2009, 16:45.
                  AG 16 Y M A

Comment

omu' avea acte pentru fiecare piulita gasita in depozit...daca nu credeti o sa aflati de la stiri.
                    Si referitor la faptul ca in Arges se vand permise si piese auto cred ca ar fi bine de stiu ca oamenii mai si muncesc, mai si studiaza...deci nu mai bagati strambe pe aici.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google