Se Poate Sa Dau Masina Inapoi La Dealer,sa Fac Un Upgrade

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Poate Sa Dau Masina Inapoi La Dealer,sa Fac Un Upgrade

dupa cum zice si titlul,pot sa dau masina inapoi la dealer,sa iau un alt model?cu alta motorizare?mentionez ca masina e luata cu credit brd,de mai putin de un an,s-ar putea cumva sa o dau inapoi sa iau cu alt motor?si cam cat ar fi pierderile?este un kiss fm,cam 8800 de euro a fost,din mai 2008
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

mai bine o vinzi tu si te duci si iti iei altul. sistemul buy back de la dacia este in defavorul clientului(iti subevalueaza pretul masinii), si nu se merita de nici un fel. sa zici mersi ca ti-am raspuns, ca vad ca tu nu faci parte din clubul de pe brasov. treci pe la asv sa te convingi singur de ceea ce ti-am spus eu acuma
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

din banii aia ce i-ai dat pe masina,dacia iti ofera un maxim de 5000-5500 euro probabil ...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

In conditii normale ceea ce nu e cazul acum, pierzi cam 15-20% la un an vechime. Tinind cont de conditiile actuale pierzi mai mult de atit. In concluzie eu iti recomand sa tiii de ea!!!

Comment

Au dreptate,daca vrei sa faci buy back iesi in pierdere rau de tot.
          Mai bine o duci in targ,sa o vinzi tu,si dupa aceea cumperi o alta masina.
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

ok.mersi de raspunsuri.m-am convins.atunci,ce pot sa-i fac sa creasca un pic puterea.e foarte puturoasa.daca ii pun un chip se simte ceva,sau il pun degeaba?

Comment

vezi ca se mai discuta despre remapare in cel putin 2 threaduri
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

stiu.dar as vrea mai intai sa merg cu o masina remapata,sau chip-uita sa vad diferenta.dar nu stiu pe nimeni.

Comment

iti trimit un pm cu un id de la cineva care a facut remapare la 1.4 si vorbesti cu el.

Comment

nu se mai merita buy back chiar deloc; daca inainte te mai puteai duce si iti dadea cu 15% mai ieftin ca una noua acum preturile la masinile noi au scazut chiar si cu 20% deci in regim de buy back trebuie sa mai scazi 20% pe langa aia 15%...
                    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Poti incerca la cativa dealer sa vezi pretul oferit, dar sigur peste 6000 euro nu o sa fie.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Omul nu prea poate sa o vanda in targ daca e luata cu credit BRD. Ar mai fi varianta sa dai masina cu tot cu rate, adica sa plateasca respectivul ratele in continuare, binenteles cu acordul bancii. Atunci poti sa o iei de la capat, scoti alt credit, pentru alta masina.
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

ar merge, te baga-i la un megane 1,6 16v, ca si alea sau mai dat inapoi o pereche de jante pe 18'' si ''you are the man''...

Comment

Am fost vineri la reprezentanta, am discutat cu un tip acolo si chiar l-am intrebat de aceasta optiune. Mi-a zis ca nu se practica deocamdata sistemul buy back niciunde in Romania la Logan sau Renault.
                            niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Sistemul buy-back se poarte...cel putin la Galati si Braila.Eu am fost si am facut anul trecut buy-back la 2 loganuri de la firma (bineinteles ca am luat alte 2 loganuri) singura conditie la buy-back este sa vii si cu bani de acasa ...adica sa cumperi o masina mai scumpa decat pretul oferit de cei de la reprezentanta pe vechea masina.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google