Se Poate Sa Dau Masina Inapoi La Dealer,sa Fac Un Upgrade

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dani p View Post
    Am fost vineri la reprezentanta, am discutat cu un tip acolo si chiar l-am intrebat de aceasta optiune. Mi-a zis ca nu se practica deocamdata sistemul buy back niciunde in Romania la Logan sau Renault.
    Spune-i "reprezentantului" sa se mai intereseze. Spune-i chiar ca exista Internet si dupa aceea sa deschida gura, pentru ca altfel dezinformeaza clientii!!!

Comment

Originally posted by dani p View Post
      Am fost vineri la reprezentanta, am discutat cu un tip acolo si chiar l-am intrebat de aceasta optiune. Mi-a zis ca nu se practica deocamdata sistemul buy back niciunde in Romania la Logan sau Renault.
      te-a mintit omul ala. si la brasov la AVS Brasov am vazut logane rulate de vanzare, si la BOGYO in Sfantu Gheorghe. deci se poarta. mergi la alt dealer din oras si vezi acolo ce ti se spune. eventual zi-le ca sti sigur ca exista buy back in alte orase
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

la noi la constanta e plin tarcu' pe alese....

Comment

Originally posted by Daniel 67 View Post
          Spune-i "reprezentantului" sa se mai intereseze. Spune-i chiar ca exista Internet si dupa aceea sa deschida gura, pentru ca altfel dezinformeaza clientii!!!
          Chiar daca exista internet,trebuie accesat...
          Pana sa-mi iau Logan-ul m-am interesat si de Megane,era o oferta asta-vara.Cand i-am zis de oferta respectiva a ramas masca,nu stia nimic(eu aflasem de la tv.),a trebuit sa intrebe un coleg,ala mai stia ceva.

@theo_bv2002-cam complicat ce vrei tu,Logan-ul sh nu prea are cautare si pierzi si o gramada de bani.Eu asta vara am vandut un Logan,greu al naibii!Incearca o chip-uire.Vad ca esti din Bv,e imposibil sa nu gasesti pe cineva,sunt o gramada pe forum din Bv.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@D-FENS: care sunt aia multi din brasov? sa mor eu daca am auzit pe cineva sa faca asa ceva. un membru din club de aici si-a facut chip la DOC pe 1 martie la intalnirea regionala de la brasov. in apropriere este unul singur din cate stiu eu, dar este la sibiu.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Credeam ca sunt mai multi...Oricum,eu alta solutie nu vad,sau poate ii ajuta Dumnezeu si castiga la loto!
              Succes theo!
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google