Originally posted by dani p
View Post
Se Poate Sa Dau Masina Inapoi La Dealer,sa Fac Un Upgrade
Collapse
X
-
Originally posted by dani p View PostAm fost vineri la reprezentanta, am discutat cu un tip acolo si chiar l-am intrebat de aceasta optiune. Mi-a zis ca nu se practica deocamdata sistemul buy back niciunde in Romania la Logan sau Renault.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostSpune-i "reprezentantului" sa se mai intereseze. Spune-i chiar ca exista Internet si dupa aceea sa deschida gura, pentru ca altfel dezinformeaza clientii!!!
Pana sa-mi iau Logan-ul m-am interesat si de Megane,era o oferta asta-vara.Cand i-am zis de oferta respectiva a ramas masca,nu stia nimic(eu aflasem de la tv.),a trebuit sa intrebe un coleg,ala mai stia ceva.
@theo_bv2002-cam complicat ce vrei tu,Logan-ul sh nu prea are cautare si pierzi si o gramada de bani.Eu asta vara am vandut un Logan,greu al naibii!Incearca o chip-uire.Vad ca esti din Bv,e imposibil sa nu gasesti pe cineva,sunt o gramada pe forum din Bv.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
@D-FENS: care sunt aia multi din brasov? sa mor eu daca am auzit pe cineva sa faca asa ceva. un membru din club de aici si-a facut chip la DOC pe 1 martie la intalnirea regionala de la brasov. in apropriere este unul singur din cate stiu eu, dar este la sibiu.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment