Efect '' panza de paianjen ''

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Efect '' panza de paianjen ''

Cum putem scapa de zgarieturile astea fine? Daca s-a mai discutat despre acest lucru rog sa mi se stearga threadul.Numai bine
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

parca sa ma discutat la postu intretinere vopsea
    sigpic

Comment

pai cu polish eu am scapat de niste zgarieturi ceva mai adanci ...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La mine, dupa ce am ce am ceruit masina au disparut zgarieturile alea fine. Sper sa nu apara dupa prima spalare.
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

dar daca o polisezi(ceara etc) si vopseuza e inca noua or something nu se matuieste? sa isi piarda luciu vopseaua?
          sigpic

Comment

Cu un polish (la culoare sau nu) se rezolva. Ar mai fi metoda de ceruire, dar e mai "incomoda" decat polishatul.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De ce e mai incomoda? Pt mine fost mai lejer sa dau cu ceara decat sa duc masina la polisat. Am pierdut 2 ore dar am economist cel putin 60 de lei care pt mine e destul.Plus ca polisu are intr-adevar efect la o masina mai veche, cu vopseaua matuita. La masina noua chiar nu vad rostul unui polis
              Last edited by crististreulea; 3 October 2007, 10:24.
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Salut.Si eu am dat-o cu ceara rally dar nu mi-au disparut acele zgarieturi fine.Trebuia sa o dau cu ceara solida ?

Comment

Ceara nu scoate acele mici mici zgarieturi (de paianjen) odera doar luciu vopselei. Nu e ceara abraziva. Polishu' rezolva treaba asta. Polish cu granulatie medie, apoi (daca vrei sa fie ca la carte) polish cu granulatie fina.
                  Am mai spus treaba asta, va sfatuiesc pe toti sa NU va spalati masinuta la perii, doar la jet de apa. In felu' asta efectu' de paianjen va aparea mult mult mai tarziu...Periile din spalatorii fac ravagii la vopsea.

Comment

Originally posted by Octavian___28
                    Ceara nu scoate acele mici mici zgarieturi (de paianjen) odera doar luciu vopselei. Nu e ceara abraziva. Polishu' rezolva treaba asta. Polish cu granulatie medie, apoi (daca vrei sa fie ca la carte) polish cu granulatie fina.
                    Am mai spus treaba asta, va sfatuiesc pe toti sa NU va spalati masinuta la perii, doar la jet de apa. In felu' asta efectu' de paianjen va aparea mult mult mai tarziu...Periile din spalatorii fac ravagii la vopsea.
                    eu am spalato o singura data la OMV la perii dar din nestiinta si ma grabeam sa ajung la o nunta altfel nu o spalam,si dupa vreo 2 luni am aflat ca nu e bine mai ales daca e masina mai noua iar o perioada scurta dupa ce o spalam duminica la jet de apa luni sau martia cind eram la lucru aveam o sticla de 2 litri cu pulverizator si o stropeam apoi o stergeam cu pielea,dar mam gindit ca poate iar are efect " paianjen" si am renuntat
                    sigpic

Comment

Pt o nunta era si eu sa o bag la perii...am preferat sa fiu in intarziere cu o ora...sunt maniac?

Comment

Daca era nunta ta da daca nu nu .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

1 data cand am fost cu ea la spalatorie mi-au dat cu spuma si dupa aceea a inceput sa dea cu o perie burete ce naiba era imi venea sa urlu.Imi venea sa-i bag peria aia pe gat.Si acum cand ma gandesc ma apuca crizele .Sa auzim numai de bine

Comment

Originally posted by Christnacht
                            Salut.Si eu am dat-o cu ceara rally dar nu mi-au disparut acele zgarieturi fine.Trebuia sa o dau cu ceara solida ?
                            si eu am folosit tot raly... tu ce zici merita?..
                            sigpic

Comment

Salut unic.Eu sunt incantat de rezultat.Chiar azi am fost la carrefour si mi am mai luat o ceara Rally.Tu n-ai fost multumit de ea ? Am vrut sa iau si altceva dar nu mai aveau decat asta Rally.Sa auzim numai de bine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google