ceara face bine si pt caca de pasare, uneori se mai ia vopseaua, am vazut cateva...dar daca e dat cu ceara, e ok, e mai protejata si pt asa ceva. Nu uitati si plafonu'...
Efect '' panza de paianjen ''
Collapse
X
-
eu am o solutie alba care se descurca extraordinar la acoperit zgarieturile fine , nu mai stiu exact marca , e luata din Brick.
Comment
-
Originally posted by ChristnachtSalut unic.Eu sunt incantat de rezultat.Chiar azi am fost la carrefour si mi am mai luat o ceara Rally.Tu n-ai fost multumit de ea ? Am vrut sa iau si altceva dar nu mai aveau decat asta Rally.Sa auzim numai de binesigpic
Comment
-
Da asa este, praful imediat se ia daca dai cu o carpa moale dar panza aia de paianjan tot ramane.Cred ca se rezolva cu un polish dar sincer mai bine lasam panza aia asa cum este .Masinile noastre sunt prea noi ca sa le dam cu polish si la un moment dat tot o sa apara acele '' zgarieturi fine '' asa ca mai bine ne lasam pagubasi .Numai bine baieti , sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Christnacht1 data cand am fost cu ea la spalatorie mi-au dat cu spuma si dupa aceea a inceput sa dea cu o perie burete ce naiba era imi venea sa urlu.Imi venea sa-i bag peria aia pe gat.Si acum cand ma gandesc ma apuca crizele .Sa auzim numai de binesigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment