Originally posted by Rocri
)
)
) .
)
). In rarele ocazii cand am pus mana pe masina mergeam mult peste limitele ei si riscam atat viata mea cat si a celor care erau cu mine in masina. Oricum de cand am inceput sa fiu pe cont propriu si mi-a mai venit mintea la cap nu am mai auzit nimic din partea lor. Singurele dati cand imi comenteaza ceva este cand merg cu mine cu masina si le este cu adevarat frica si atunci o las si eu mai moale. Deci eu nu ma pot considera "asuprit",ci dimpotriva, din cate vad ca ati scris majoritatea sunt chiar norocos, mai ales ca mie nu mi-au comentat niciodata nimic cand le-am zis ca ma duc pe circuit sau la vreun raliu etc.
). am avut un eveniment neplacut la inceputu lu aprilie, veneam intro noapte de la Buzias cu precena si intro curba dupa intersectia cu Sacosu Turcesc mia sarit din tufe o caprioara si a dat cu botu in aripa fata iar cu coarnele mia agatat oglinda stinga si mia spart capacul, mia infundat putin usa stinga spate si capacu spate. cind am ajuns dimineata acasa iam povestit ca veneam spre casa si mia sarit caprioara la care maica-mea "vezi daca nu mergeai cu precena sa te plimbi seara nu se intimpla asa ceva "
). ce teori domnule "daca nu te duceai nu se intimpla " si niste mici seri de certuri apoi sa mai calmat
.
, dute maa
....insonorizeazo si o sa sune mai profund inchiderea.
. de ce a trebuit eu sa incerc cum merge masina? daca nu plecam de acasa cu masina, nu se intimpla nimic..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment