loganisti asupriti de mame...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iar ma sculat ma... sa ma intrebe daca am cursuri

sigpic

Comment

@crististreulea vezi ce patesti daca te urci in alte masini. Cred ca te-a injurat Loganul ca l-ai tradat.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sonykel's baby mancal-ar mama de bobocel mic, dragalasul de el ).Eu le spun doar unde plec, cand vin asta nu mai stiu )
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by Rocri
          @crististreulea vezi ce patesti daca te urci in alte masini. Cred ca te-a injurat Loganul ca l-ai tradat.
          pai loganelul trebuia sa fie fericit pentru verdictul pus de mine, smart 4 four 0-100 in 17 secunde si de 2 ori consecutiv. avea inclusiv control tractiune si nu scirtiau rotile, deci aderenta maxima... ca sa nu pun vibratiile de c**** si plastic eftin, sunetul motorului in habitaclu te distruge psihic... dar totusi de ce a trebuit sa plec cu masina . raspunsul corect e: aceasi capacitate cilindrica, 1.5 dci, trebuia sa-l fac de c*** in fata loganului

Originally posted by sonykel
          iar ma sculat ma... sa ma intrebe daca am cursuri
          te-ai gindit sa pui seara un biletel pe usa? ex: n-am cursuri, n-am treaba, n-am bani, azi vreau doar sa dorm
          Last edited by crististreulea; 28 March 2008, 14:57.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

ma enerveaza mama asta ca ma trezeste la 6 sa`l duc pe handicapatu de fratemeu la scoala
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

cred ca mamele au asta cu 60 in a 2a ... mama dispera cand e prea turata

Comment

Originally posted by sonykel
                da ne vor binele exagerat de mult... eu seara de seara(doar in serile cand tre sa ma scol devreme nu ies) am un tabiet pe la 10ies prin tabacarie cu tovarasii sau pe la aqua si ma intor pe la 1-2noapte
                bai si tot timpu imi face scandal ca dece ies ca dece nu stau acasa ca nu poa sa doarma de griji ca nu stiu ce... si zic bai mama da sunt la 2pasi de casa da dar eu vreau sa te stiu acasa dormind
                crezi ca esti singurul?numa ca eu am obiceiul sa plec de acas,sa nu zic pe unde plec,ca oricum nu stiu pe unde ajung,si sa ma intorc pe la vreo 4-5 dimineata,oricum sta treaza pana atunci
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pfuu si care eu credeam ca maicamea e mai anormala...
                  hai sa va zic ultima faza care mi-a facut-o... de vreo 3-4zile tot ziceam sa ma duc sa-mi iau niste adidasi...
                  eu de cand am dat comanda la logan am tot strans bani de benzina ptr ca am zis ca atunci cand vine sa am benzina sa ma plimb pana ma plicitisesc sa-i fac si rodaju...
                  eeeeee bine maicamea sa dus vineri si mi-a luat adidasi.
                  intrebare: din ce bani?
                  raspuns: banii mei de benzina

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                    crezi ca esti singurul?numa ca eu am obiceiul sa plec de acas,sa nu zic pe unde plec,ca oricum nu stiu pe unde ajung,si sa ma intorc pe la vreo 4-5 dimineata,oricum sta treaza pana atunci
                    Cristi, nasol frate , nasol. Sper sa nu te hotarasti sa pleci la munte asa pe ne pusa masa, si sa vi peste 1 saptamana,
                    Cu stima , FLO.

@Sony, ti-a trasoo !!
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

ehe coane las ca io trag eu si mai tare...
                      anu 2la facultate si sunt tot la fara taxa... dar maicamea stie ca sunt la cu taxa daca imi da banii si apar cu jentii pe logan sa nu se intrebe de unde am avut bani

sigpic

Comment

)) e bine ca te duce mintea sony)))

Comment

Mamaaaaaaaa, ce pervers esti !! Bravo tata, tine-o tot asa,
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

cand vreti sa va streseze cineva ma contactati si v-o dau pe mama sa o plimabtiputin in 5 min maxim ori o suiti pe ea la volan ori o dati jos..acum depinde de caracterul fiecaruia )....

Comment

la mine maicamea o data a zis ca se da jos si vine acasa singura cu autobuzu eram prin km 4-5 si era 2 noaptea... am oprit masina si ea hai nu fi nesimtit

sigpic

Comment

Originally posted by FLORYN
                                Cristi, nasol frate , nasol. Sper sa nu te hotarasti sa pleci la munte asa pe ne pusa masa, si sa vi peste 1 saptamana,
                                Cu stima , FLO.

@Sony, ti-a trasoo !!
                                mai fain e sa inchizi si telefonul ,sa vezi atunci ce dispera
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google