pan` acu n`am avut probleme cu maicamea ..ba chiar e interesata..cum se baga`n viteza cu schimbi la ce turatie schimbi (du`te la scoala ca e bine sa ai permis )...doar de pe la 130 in sus face gat..si asta dupa ce vede acu` kilometrajului..in rest e bine..de tata n`am ce zice...tataaaaaaa n`am motorina..poi ma abia ai bagat acu` 2zile de 500 de mii..poi s`a dus tata..consum mare in oras si tot asa...
loganisti asupriti de mame...
Collapse
X
-
Da, bun topicul asta, am si eu o povestioara.....eram pe autostrada pe Buc-Pitesti, cu mama, mergeam la tara. Vede 150 km/h, si mi-a zis sa o las mai moale, am zis sa isi vada de carticica ei care o avea in mana.....si ca voi incetini, incetinesc, iar ajung pe la 160, iar se uita, iar scandal, la care imi spune k trage frana de mana sa opreasca masina am ras eu, si i-am zis ca nu va opri maisna, eventual ne va opri la o morga, la care a pus mana pe frana, moment in care m-am albit, am crezut ca va si trage.....si am mers frumusel cu 100-115 km/h....:Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by danstelian2003 View PostPe mine nu m-a lasat nevasta sa trec de 180.....desi eram pe autostrada(inafara tarii)!
de-asta sunt trist ca n-o sa aflu limitele superioare ale masinii(viteza maxima)...
Si ca sa nu fiu off topic-si nevastamea e mama copilului meu, deci 'loganist asuprit de mama' sunt si eu!
era vale lunga si destul de abrupta? are ambiance-ul doua motoare de 1.4? atunci de ce nu-i zice 2.8mpi? ori ne place sa chinuim masinile, ori cam exageram...nu? macar asa, un pic? hm?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
vai imi dai emotii.....
cu maicamea mai fac slalom prin oras si se prinde de tot ce are la indemana si nu stie daca sa tipe sau sa rada..... cred ca ii place
imi place sa scartii la plecare si prietena se ghemuie in scaun si tipa ca ii dau emotii sau cand aude motorul mai turat vai ionut da ce faci ? sau cand merg prea tare dar hai ca doar nu faci raliu.... si cu ea merg totousi domol, dar imi zice ea... ca te simt eu ca faci prostii in trafic cand nu sunt eu....
bunicii: vai nu vezi cum circula astia, e aglomerat, las-o in parcare.
arabela: or sa te adune astia de pe strazi si or sa te puna intr-o cutie
prietenii: ai mai avut vreun accident ?
eu: wtf .... ce aveti fratilor, alta treaba nu aveti ?
si ei .... o iau de la capat
Comment
-
@euromarket subscriu ...
legat de topic, mama no way sa comenteze ceva in vre-un fel ... nu e genu, tata ar vrea el saracu sa comenteze, dar pacat ca masina e din banii mei, motorina e tot din banii mei, etc ... asa ca il las fara mau rapid
pacat ca n-am un apartament al meu ca as fi cel mai fericit ... dar nu e timpul pierdut
Comment
-
tuning a la mama (
Deci continuam...
mama mi-a facut un cadou de ziua ei
o zgarietura de toata frumusetea de la un capat la altu al masinii, a zis ca din moment ce i-am facut un cadou sa imi faca si mie unu...
tocmai ca imi inegrisem si eu stopurileLast edited by urobert25; 30 May 2008, 17:17.
Comment
-
Maicamea nu suporta sa ma vada la volan fara carnet si ii face o morala lui taicamiu.... Intr'o zi am dus'o pana la magazin si pe drum mi'a tot facut capul calendar ca sa nu ma mai urc, ca daca ma prinde politia, ca sunt inconstient ,bla bla bla si m'am enervat pe ea am accelerat si la mine in poarta am pus o frana de era sa dea cu capul de bord... Ghiciti ce?? In urmatoarea secunda m'am trezit cu o palma de mi'au zburat plombele ))) de atunci nu se mai urca cu mine la volan si nici eu cu ea in dreapta si traim intr'o armonie perfecta ))
Comment
-
Mama de obicei nu comenteaza, dar cand ma enerveaza rau, ii fac urmatoarea miscare: cand ajung in parcare, portiera dreapta io lipesc de alta masina, astfel incat sa nu mai iasa. O asez la maxim 30 cm de cealalta, aproape ca da cu oglinda in cealalta. Deci trebuie sa faca pe cascadoarea sa iasa pe usa mea de sofer. Bineinteles ca incepe circul, eu plec repede. Iam promis ca o filmez daca mai face taraboi si o dau pe youtube (miam luat de curand telefon nou cu camera mai desteapta). Acuma se abtine cat poate de mult sa ma enerveze. Iar tata, nu pot sa comentez nimic, el plateste ratele, combustibilul, rovinieta, asigurare, consumabile, etc. Ma enerveaza mai mult ca mama, dar nam ce face. Numai bineCand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
Originally posted by urobert25 View PostDeci continuam...
mama mi-a facut un cadou de ziua ei
o zgarietura de toata frumusetea de la un capat la altu al masinii, a zis ca din moment ce i-am facut un cadou sa imi faca si mie unu...
tocmai ca imi inegrisem si eu stopurile
cu tata am zilnic probleme legate de masina .. Ma disperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aIts just a car ...
Comment
-
Nu intentionat...Era parcata la tara in fata portii si a trecut unu pe langa ea care avea ceva iesit din potbagaj si mi-a tras o linie de la un cap la altu...
si cum mama stie ca fac ca trenu daca imi face ceva la masina era f speriata...Pana la urma am vazut masina si nu este chiar atat de rau...Cred ca iese la polish...
Comment
Comment