Eu unul n-am probleme cu maicamea ( are permis de 6 ani, a condus doar o singura data ... Cand a reusit cu berlina sa consume 15L in 30 - 35 km ), pe de alta parte ... Batranul tata e teroare ... De ce te-ai bagat, de ce nu stai, de ce mergi incet, de ce franezi, de ce aia, de ce aia ... Intr-o zi ma adus la o stare asa de naspa incat m-am dat jos in intersectia de la Dristor ( noroc ca stau langa Mall ) si l-am lasat acolo cu masina cu tot ce avea.
loganisti asupriti de mame...
Collapse
X
-
Cred ca cea mai nasoala faza a patit-o un prieten de-al meu. Avea un Logan Easy tunat, ca salivai dupa el: Nos, jante de 17, scaune tip scoica cu tapiterie de piele Recaro, vopsea cam ca si al lui Norby89, cel mai performant sistem audio care l-a gasit in Germania etc., total modificari=15000euro.
Si faza nasoala a fost: maicasa nu era deacord cu modificarile si cand era plecat la un concurs de offroad in Ungaria maicasa a mers la piata auto si i la vandut cu 18000euro
Cand am aflat am mers urgent acolo sa o fac sa nu il vanda, dar pe cand am ajuns, masina era cu alt proprietar.
Dupa ce a aflat si el chiestia asta a dat-o in judecata pe maicasa.
Eu nu am nicio problema cu maicamea. Ea are masina ei (Dacia Logan Laureate plus, gris comete), nici cu taicameu nu am probleme. El are masina lui (Dacia Logan Kiss fm, 1.6mpi, jaune sport) (nu au vrut sa aiba masina comuna ca daca trebuie sa plece amandoi in locuri diferite le trebuie 2 masini) si eu am masinile mele, deci despre masini nu is certuri, despre nimic nu avem certuri.Last edited by Andrei T; 12 June 2008, 20:20.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Mai, da ce poveste frumoasa....Nos pe Logan.....Ru ai idee cate modificari trebuie sa-i faci, ca motorasul asta parlit ( apropos, fara camasi de otel, si pistoane care la un amestec mic de nitro cu benzina fac poc) sa poata merge mai mult de 10 km cu NOS?
Interesanta povestioara....Asta e basm dintr-ala spus de baietii din fata blocului, in timp ce sparg seminte si se lauda cate femei au avut, si ce organe producatoare de placere supradimensionate au ei nu?
Auzi: cica a dat-o in judecata pe ma-sa? Deci daca ma-sa a vandut-o, ma-sa=proprietar, deci cum sa dai in judecata un proprietar ca si-a vandut masina...
Iar faza cu 15000 euro investiti in masina....Si NOS.......Schizofrenie
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Post...Ma tot minunez...Si pe zi ce trece ajung la concluzia ca 1.4 e mai tare decat 1.6mpi...Cum dracu mai mergea masina aia si nu l-a lasat nevasta? Io m-am chinuit cu 1.6 sa prind 185 pe ceas si 1.4, la 180, mai avea de unde, dar nu l-a lasat consoarta
era vale lunga si destul de abrupta? Are ambiance-ul doua motoare de 1.4? Atunci de ce nu-i zice 2.8mpi? Ori ne place sa chinuim masinile, ori cam exageram...Nu? Macar asa, un pic? Hm?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by iancucezar View PostMai, da ce poveste frumoasa....Nos pe Logan.....Ru ai idee cate modificari trebuie sa-i faci, ca motorasul asta parlit ( apropos, fara camasi de otel, si pistoane care la un amestec mic de nitro cu benzina fac poc) sa poata merge mai mult de 10 km cu NOS?
Interesanta povestioara....Asta e basm dintr-ala spus de baietii din fata blocului, in timp ce sparg seminte si se lauda cate femei au avut, si ce organe producatoare de placere supradimensionate au ei nu?
Auzi: cica a dat-o in judecata pe ma-sa? Deci daca ma-sa a vandut-o, ma-sa=proprietar, deci cum sa dai in judecata un proprietar ca si-a vandut masina...
Iar faza cu 15000 euro investiti in masina....Si NOS.......Schizofreniesigpic
Comment
-
Originally posted by Silciu View PostAsta cam asa e ... Idee e de gestul care la facut maicasa ... Sa ii dea masina ... Desi mie greu sa cred ca poti sa vinzi un logan cu 18.000 in romania ... La bani aia iti iei un Audi / BMW de plangi langa el de oftica ( SH ).sigpic
Comment
Comment