iar ma sculat ma... sa ma intrebe daca am cursuri
loganisti asupriti de mame...
Collapse
X
-
Sonykel's baby mancal-ar mama de bobocel mic, dragalasul de el ).Eu le spun doar unde plec, cand vin asta nu mai stiu )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Rocri@crististreulea vezi ce patesti daca te urci in alte masini. Cred ca te-a injurat Loganul ca l-ai tradat.
Originally posted by sonykeliar ma sculat ma... sa ma intrebe daca am cursuriLast edited by crististreulea; 28 March 2008, 14:57.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by sonykelda ne vor binele exagerat de mult... eu seara de seara(doar in serile cand tre sa ma scol devreme nu ies) am un tabiet pe la 10ies prin tabacarie cu tovarasii sau pe la aqua si ma intor pe la 1-2noapte
bai si tot timpu imi face scandal ca dece ies ca dece nu stau acasa ca nu poa sa doarma de griji ca nu stiu ce... si zic bai mama da sunt la 2pasi de casa da dar eu vreau sa te stiu acasa dormindPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pfuu si care eu credeam ca maicamea e mai anormala...
hai sa va zic ultima faza care mi-a facut-o... de vreo 3-4zile tot ziceam sa ma duc sa-mi iau niste adidasi...
eu de cand am dat comanda la logan am tot strans bani de benzina ptr ca am zis ca atunci cand vine sa am benzina sa ma plimb pana ma plicitisesc sa-i fac si rodaju...
eeeeee bine maicamea sa dus vineri si mi-a luat adidasi.
intrebare: din ce bani?
raspuns: banii mei de benzina
sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpcrezi ca esti singurul?numa ca eu am obiceiul sa plec de acas,sa nu zic pe unde plec,ca oricum nu stiu pe unde ajung,si sa ma intorc pe la vreo 4-5 dimineata,oricum sta treaza pana atunci
Cu stima , FLO.
@Sony, ti-a trasoo !!, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYNCristi, nasol frate , nasol. Sper sa nu te hotarasti sa pleci la munte asa pe ne pusa masa, si sa vi peste 1 saptamana,
Cu stima , FLO.
@Sony, ti-a trasoo !!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment