loganisti asupriti de mame...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

maicamea ma sunat sa ma intrebe unde sunt si eu eram in dormitor si ea in bucatarie ) continui povestea cand ma intorc...

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
      eu cand eram mic imi doream jucarii... si maicamea imi zicea ca nu-mi ia ptr ca sunt prea mic iar peste un timp cand ii ceream nu mi ia ca sunt prea mare...
      si eu cand eram mic eram la fel de mare
      ca in banca nu aveam loc de picioare...

vai ce o sa fie aici rasu dupa lume... stati sa-mi vina loganu sa vezi nebunie )
      la mine taicamiu cand am dat comanda cica: da deci taiati geamuri electrice spate oglinzi electrice reglaj lombar si inaltime la scaun si nici ac... dupa ce termina cu scosu optionalelor dupa o pauza de 5secunde... motoare de 2l nu aveti? la care dealerul ....
      maicamea da deci ramanem la configuratie de mai devreme...

taicamiu: la ceti trebe ma airbaguri laterale??? ca pe dacie nici frane nu aveai...
      taicamiu catre dealer: auziti domnisoara da ABS dala fara EBD nu aveti??? ca banuiesc ca e scump ebd-ul ala... pai nu domne ca abs-ul e scump aaaaa bine atunci fara abs doar ebd dala

parca ar fi banc sa mor eu)) nu mai pot de ras)debea acuma am dat de acest subiect!debea astept sa vad cum va rectiona mama cand imi va ajunge golanul mai ales cls a12a,bac,incepator,majina nuoa....deja a inceput)ii va trece
      Last edited by Cristi_Xp; 7 October 2007, 21:46.

Comment

MCV rasturnat topic nou
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by sonykel
          ehe coane las ca io trag eu si mai tare...
          anu 2la facultate si sunt tot la fara taxa... dar maicamea stie ca sunt la cu taxa daca imi da banii si apar cu jentii pe logan sa nu se intrebe de unde am avut bani
          hai ca esti tare daca ar sti maicata )

Comment

Originally posted by Jonivip
            cand vreti sa va streseze cineva ma contactati si v-o dau pe mama sa o plimabtiputin in 5 min maxim ori o suiti pe ea la volan ori o dati jos..acum depinde de caracterul fiecaruia )....
            Eu am avut stres cu o avocata(nevasta unui sef). Veneam de la Bucuresti si cucoana la fiecare incalcare de regula avea grija sa-mi aminteasca. " Ai calcat linia continua(se mai intampla cand ocolesti cate o groapa sa calci linia), ai 60 (in localitate), nu ai semnalizat, etc" Am crezut ca intru la azil la nebuni. E si ea mama asa ca se incadreaza in topic.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

azi am fost sa imi comand si eu un Abs+ ,gri platine !!dragutza domnisoara :x tot incerca sai explice lu mama despre masina(mama in ceatza totala....) cand ia spus si despre ac,fericita,ia placut masina,alea alea(avea pe stoc una)eu eram fericit..."sa vezi ca ia si cu ac"...cand colo sa razgandit ca nu mai vrea ca nu mai are banii si nici sa se imprumute k plateste cash(cu mici datorii pe la neamuri))!!dar si fara ac sunt fff fericit,pt un (!) ca mine e bunn!!
              dupa 5 noiembrie apare si la mine subiectul acestui topic

cik ma ajunge vreo10mil-11mil taxele alea..rca...

Comment

Originally posted by mareom
                Eu am avut probleme cu ai mei ca nu-mi dadeau masina cand aveam 18-19 ani nici sa o scot din garaj. Si acum nu-mi pare rau daca ma gandesc ce nebun eram pe vremea aceea si ce s-ar fi putut intampla). In rarele ocazii cand am pus mana pe masina mergeam mult peste limitele ei si riscam atat viata mea cat si a celor care erau cu mine in masina. Oricum de cand am inceput sa fiu pe cont propriu si mi-a mai venit mintea la cap nu am mai auzit nimic din partea lor. Singurele dati cand imi comenteaza ceva este cand merg cu mine cu masina si le este cu adevarat frica si atunci o las si eu mai moale. Deci eu nu ma pot considera "asuprit",ci dimpotriva, din cate vad ca ati scris majoritatea sunt chiar norocos, mai ales ca mie nu mi-au comentat niciodata nimic cand le-am zis ca ma duc pe circuit sau la vreun raliu etc.
                cine tia zis ca tia venit mintea la cap si mergi mai incet cai dau o bere??????????
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Pe mine nu m-a lasat nevasta sa trec de 180.....desi eram pe autostrada(inafara tarii)!
                  de-asta sunt trist ca n-o sa aflu limitele superioare ale masinii(viteza maxima)...
                  Si ca sa nu fiu off topic-si nevastamea e mama copilului meu, deci 'loganist asuprit de mama' sunt si eu!
                  Last edited by danstelian2003; 9 October 2007, 15:42.

Comment

nu tu esti loganist asuprit de sotie te rog frumos dute lu guru reulea... aici esti la guru shony...
                    oricum bine ai venit eu am cursuri cu ambele grupe

sigpic

Comment

Mai eu chiar nu am de ce sa ma plang ca mama este cred cea mai indulgenta fiinta de pe fata pamantului. Probleme mai am din cand in cand cu tata dar tot nu fac cum zice el
                      http://mitzah.labrute.fr/
                      http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

mama nu mai zice nimic nici nu mai vorbeste cu mine doar ma suna din cand in cand sa fac curat in camera...

sigpic

Comment

Originally posted by miTzaH
                          Mai eu chiar nu am de ce sa ma plang ca mama este cred cea mai indulgenta fiinta de pe fata pamantului. Probleme mai am din cand in cand cu tata dar tot nu fac cum zice el
                          asteptam cu mare ineteres sa ne povestesti despre cum te-a asuprit mama ta...
                          nu exista mama perfecta...
                          pe cine crezi ca pacalesti voinicule

sigpic

Comment

Nici pe aici n-a mai dat nimeni demult....
                            Maica-mea are rau de masina, asa ca nu-i obligatoriu sa o plimb... De cand am luat auto nu s-a urcat macar 5 secunde, sa vada cum sta pe scaun....Ca tren personal n-am cum sa cumpar...
                            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

comentarii din partea lu mama ca nu prea invat sa`mi iau permisu odata .. si mai apar din partea lu tata .. ce iti trebuie faruri si stopuri delaea ? sau folie pe spate .. etc
                              Its just a car ...

Comment

Voi stiti faptul ca mama mea de loganist m-a lasat doar in 2 tabere toata scoala generala? Am suferit foarte mult din cauza asta si de aceea copilul meu care este in clasa a ll-a are la activ 2 tabere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google