Politia Romana De KAKAO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Politia Romana De KAKAO

azi am patit un lucru urat in bucuresti fara sa fiu vinovat.

eram pe spaiul independentei, la izvor, fac dreapta pe bld. libertatii parca si pe colt e o trecere de pietoni. soseaua are 4 benzi, cate 2 pt fiecare sens de mers. eu am intrat pe prima banda si am avut pieton pe ultima banda, a 4 adica, pe contrasens, care de-abia pasise pe trecere. langa mine a trecut in acelasi timp pe banda doi cineva cu o skoda care nu i-am retinut nr. trec de trecere si hop in fata mea sare un putzoi d-asta tanar si m-a opreste. prima oara am crezut ca m-a oprit ca nu aveam centura, dar am aflat cu stupoare ca vroia sa imi ia permisul pt neacordare de proritate. i-am zis ca nu am incomodat cu nimic pietonul si ca nu era pe sensul meu de mers si mi-a zis el nu stiu ce ca doar cand ai squar pe mijloc merge. n-am putut in nici un fel sa il fac sa se razgandeasca si mi-a suspendat permisul pe 30zile cu dovada de 15zile. am scris la mentiuni ca piotonul nu se afla pe sensul meu de mers si maine/poimane cand am timp o sa merg la judecatoria sect. 5 sa fac contestatie. imi zice putzoiu` sa fac contestatie ca , castig si ca mi-a dat 240ron amenda 120 in 48 ore da sa nu-i platesc ca daca castig nu-i mai primesc inapoi, ce suflet avea saracu ii era mila de mine. in carte scrie: 30 zile suspendare pt neacordare de prioritate la persoanele care trec prin locuri marcate pe sensul de mers al masini.

voi ce parere aveti ?

aaaa si pe cel cu skoda nu l-a mai oprit doar eu gresisem si nu acordasem prioritate, mai mult m-a oprit ca aveam nr de giurgiu...
    Last edited by gogoasha69; 17 March 2009, 19:52. Reason: edit
    sigpic

Si eu stiu tot asa ca daca este scuar (refugiu intre benzi) poti trece.
    Alta data pune o hartie din aia albastra in talon si scapi de probleme.
    sigpic #

Comment

nasol ce ai patit stau la pescuiala dar daca ai martori care au fost cu tine si faci contestatie sar putea sa il recuperezi inainte sunt niste nemernici bafta la recuperarea permisului
      Powered by LSS
      http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Nu.Squar-ul se aplica doar cand este o singura banda pe sens.Cand sunt 2 benzi nu ai nicio treaba daca e pe celalalt sens.Eu asa stiu.
        sigpic

Comment

da am fost cu 2 colegi de facultate si eu au vazut toata treaba... toata treaba a fost ca aveam numar de provincie
          sigpic

Comment

In lege scrie..."Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati în traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;
            Deci esti nevinovat...alta data daca mai patesti asa poti intreba militianul...daca drumul are 3,4,5 benzi pe sens si o batranica s-a angajat pe trecere noi ceilalti care suntem pe celalalt sens de mers asteptam jumatate de ora sa treaca acea batranica?
            Fa contestatie si sigur castigi.In lege scrie clar.
            Parca stiam ca prima data faci contestatie la seful Pilitiei pe raza caruia s-a savarsit fapta si apoi la judecatorie.Oricum daca voi pati asa ceva (abuz) voi face plangere si vreu sa aflu ce sanctiune a primit respectivul politist.
            sigpic

Comment

i-am dat la un avocat sa imi faca o foaie contestatie ceva care sa o depun la judecatorie
              sigpic

Comment

nasol frate, eu cu astia m-am fript si daca trece si un caine pe trecere am oprit ca sa nu le dau motiv!!! vad ca tine sa fii 5min smecher decat sa ai treaba cu ei...

Comment

intra pe amenda .ro si te inspiri.
                  sigpic #

Comment

Exact asa o patit un coleg de servici ca si tine si i-a luat permisul pentru 30 de zile, colegul a vazut ca i s-a facut o nedreptate si a vrut sa ii ia politistului din mana permisul dar acesta s-a inchis in masina si a plecat, treaba asta era prin jud. Alba.
                    sigpic

Comment

Parerea mea: Fa contestatie, vin-o cu martori....si judeca-te cu ei...si ar trebui sa castigi. Si in urma pierderii procesului de catre militia romana, sa speram ca si acel mic militian care a facut exces de zel va fi penalizat....cel putin asa mi s-ar parea normal.
                      Intr-adevar cand ai numere de provincie, astia considera ca suntem mai fraieri....am patit-o si eu, dar am scapat cu permis pana la urma.

Bafta in rezolvarea problemei.

sigpic

Comment

Exces de zel din partea politistului.Eu stau si ma intreb, se ia vreo masura administrativa contra politistilor care aplica sanctiuni contraventionale iar acestea sunt anulate de catre instanta judecatoreasca?Anularea contraventiei duce la concluzia ca politistul nu cunoaste legea si deci nu prea are ce sa caute in aceasta functie.
                        Last edited by Cromatic; 17 March 2009, 20:26.

Comment

Nasol...si io am avut cateva patani cu ei si nu-i mai am la inima...astea tinerei abea iesiti de pe bancile academiei de politie is asa...da si daca dai impresia ca sti legislatia si ii iei mai tare sa vezi cum dau inapoi...si ei is oameni si nu o stiu la perfect legislatia)

!!!OFF-TOPIC: cine are dreptu sa iti ceara sa ii areti permisu??? doar cel de la circulatie??? si cum trebuie sa fie imbracat??? (trebe chipiu pe cap si vesta reflectorizanta?)

PS: Multumesc anticipat
                          Last edited by mishu_wrc; 17 March 2009, 20:27.
                          ...de doi lei :p

Comment

Sfat : sa aveti tot timpul in torpedo regulamentul de circulatie (eu il am)si sa va arate cu degetul articolul pe care agentul considera ca l-ati incalcat; il cititi impreuna si vedeti cine are dreptate ; il scoateti bineinteles, cand considerati ca ati circulat regulamentar; restul e can-can.

Comment

Originally posted by CRISX View Post
                              Sfat : sa aveti tot timpul in torpedo regulamentul de circulatie (eu il am) .......
                              Oricand, poate sa o dea in suceala organu' cum ca acea cartulie este veche, a aparut alta mai noua, s-a schimbat regulamentul, etc si e munca (de lamurire) in zadar cu el.
                              Parerea mea, care este, suplimentar, nu strica sa-i spui ca stii sigur, ca a facut o greseala intentionat, esti de meserie "procesoman" si ii vei da in judecata, pe institutia lui, pentru ca are oameni incompetenti, si pe el, parte civila, pentru ca face un abuz (in servici) si ca devine o problema personala, a lui, daca insista sa-ti ia carnetul, desi recunoaste ca a gresit (sau, ca nu a procedat corect) si le vei cere daune morale (lui si institutiei), fara numar.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google