Politia Romana De KAKAO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@mishu_wrc:
    In Ordonanta de Urgenta a Guvernului 195/2002 scrie: indrumarea, supravegherea si controlul respectarii normelor de circulatie pe drumurile publice se fac de
    catre politia rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, care are obligatia sa ia masurile legale in cazul in care constata incalcari ale acestora.
    Deci doar cei din politia rutiera te pot opri, iti pot cere actele si te pot sanctiona pt abaterile de la normele rutiere.
    Trebuie ca acestia sa fie in exercitiul functiunii si in uniforma. Daca un politist este in concediu, nu te poate opri si sanctiona.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

chiar nu o sa-i las o sa ma bat cu ei. chiar nu am facut nimic gresit, daca aveam mercedes si nu logan sigur ma pupa la cardan, asa cum facea colegul militianului azi cu unul cu un ML.
      sigpic

Comment

daca aveai o masina mai de lux te saluta si iti facea loc sa pleci...nu te lasa, macar stii ca ai incercat si nu ai lasat capul in jos
        sigpic

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
          i-am dat la un avocat sa imi faca o foaie contestatie ceva care sa o depun la judecatorie
          mergi prima data la seful politiei rutiere,sau comandant ...(depinde de oras,la orasele mari au sediu si sefi separat,si acolo sunt doar d-astia cu chipiu alb),care raspunde de ei si ii explici situatia,ce te costa?macar il faci de cacao...iar daca el a scris in P.V. ca ti-a luat permisul in zona respectiva,duci poze...etc,pierzi o zi...cu tot cu martorii ...el te va sfatui ce sa faci.
          Last edited by Cristi_Xp; 18 March 2009, 00:32.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu vreau sa fiu offtopic doar sa povestesc o faza care mi s-a intamplat.
            Mergeam seara linistit in fata mea un papuc,in spate rutiera cu radarul.La un moment dat unu de pe contrasens cu o masina misto nu mai stiu exact ce era,face stanga sa intre intr-o parcare.ii taie calea papucului care franeaza cu scart,eu franez cu scart si trag dreapta ca sa nu intru in papuc,POLITIA RUTIERA franeaza cu scart in spatele meu.
            Deci am ramas masca cand am vazut ca nici macar un claxon carait din ala nu au dat celui care a provocat faza asta,pur si simplu au continuat drumul ca si cum totul ar fi fost normal.
            Deci chiar ca sunt de KAKAO.

Comment

Si eu Offtopic: Funny rau azi la serviciu. Parcare neincapatoare si o strada cu 2 benzi. Langa carosabil niste boscheti ordinari si ceva copaci sporadici intre care mai parcheaza colegii mai intarziati sau care pur si simplu numai au loc. Vin 2 meseriasi d-astia de la Politia Comunitara si se plimbau pe langa masini cu niste foi in mana - imparteau amenzi frate. Da' ce amenzi - 300 de lei - parcare pe spatiu public amenajat. Bai ai innebunit, e plin de boscheti si toate rahaturile pe-acolo si ne spui ca asta e amenajat, va e febra ce-aveti. Au mai iesit cativa colegi, gata gata sa linseze comunitarii frate , am ras de-am lesinat, si sa vezi analfabetii ce frumos au luat foile din parbriz si-au plecat repede ca treaba nu era prea buna. De-abia astept maine sa vedem o fi la fel = portie de ras pe fiecare zi.

gogoasha: parerea mea trebuia sa mori cu el de gat acolo, pana cand iti arata in regulament ce cum si unde scrie (nu ca vezi doamne e vechi si alte cele; e vechi???? atunci luai permisul si ziceai sa te opreasca cand are regulamentul nou la el)

3 de i pentru ei: pe langa abuz Inapti Incapabili Inadecvati probabil mai poate continua
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

am castigat procesul cu ordinarii de politisti si mi-am luat permisul inapoi...
                sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                  In lege scrie..."Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati în traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;
                  Deci esti nevinovat...alta data daca mai patesti asa poti intreba militianul...daca drumul are 3,4,5 benzi pe sens si o batranica s-a angajat pe trecere noi ceilalti care suntem pe celalalt sens de mers asteptam jumatate de ora sa treaca acea batranica?
                  Fa contestatie si sigur castigi.In lege scrie clar.
                  Parca stiam ca prima data faci contestatie la seful Pilitiei pe raza caruia s-a savarsit fapta si apoi la judecatorie.Oricum daca voi pati asa ceva (abuz) voi face plangere si vreu sa aflu ce sanctiune a primit respectivul politist.
                  Ceea ce iti spuneam...dar e nasol ca ai stat in stres si in tensiune...militianul respectiv a patit ceva?
                  sigpic

Comment

ce sa pateasca ? nimic...

m-a intrebat judecatorul ce doresc... si i-am zis anularea p.v si a amenzi... cred ca puteam cere sa se ia ceva masuri cu politistul... oricum e bine ca l-am luat

in legatura cu stresul... nu prea am avut... aveam martori... permisul l-am luat inapoi in cateva zile, dupa ce m-am dus cu certificatul de grefa... ORICUM MARE GRIJA CA SUNT NISTE ORDINARI POLITISTI, EI O INCEARCA SI DACA PUI BOTUL GATA TE-AU FACUT... POLITIA ROMANA NU MAI E DE INCREDERE... si ii multumesc si judecatorului, era tinerel cam la 30ani dar foarte de treaba...
                    sigpic

Comment

traim in Romania; nu poti avea incredere nici in popa..
                      zici ca ai castigat dar cat te-a costat toata tevatura asta? ma refer ai dat ceva bani avocatului care ti-a pregatit hartiile? cam cat ?
                      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Originally posted by adyshor View Post
                        Exact asa o patit un coleg de servici ca si tine si i-a luat permisul pentru 30 de zile, colegul a vazut ca i s-a facut o nedreptate si a vrut sa ii ia politistului din mana permisul dar acesta s-a inchis in masina si a plecat, treaba asta era prin jud. Alba.

ce idiot, cum naiba sa-i iei permisul din mana politistului?
                        si la urma urmei, degeaba are permisul la el ca dupa ce s-a luat masura suspendarii lui se da prin statie la dispecerat si se baga in calculator ca e permisul suspendat.

Comment

Originally posted by VanDiesel View Post
                          traim in Romania; nu poti avea incredere nici in popa..
                          zici ca ai castigat dar cat te-a costat toata tevatura asta? ma refer ai dat ceva bani avocatului care ti-a pregatit hartiile? cam cat ?
                          nu costa nimic, nu iti trebuie avocat, te costa doar un timbru judiciar de 0,15bani care nu l-am gasit la vreo 3 sedii de posta in bucuresti si a trebuit sa ma intorc in giurgiu sa il cumpar, si mai platesti o taxa la cec de 1ron. ai putin de umblat... dupa ce depui dosarul iti da un certificat de grefa (6ron) cu care mergi la politie si iti iei permisul.
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google