Adriana Sh0kata: in 1878 DRACULA se hranea cu fetele virgine!!! iar in 2008 a murit de foame ma imi cer scuze da nu am putut sa ma abtzin sa nu dau mas
Massuri idioate de pe messenger
Collapse
X
-
Georgiana (1/11/2008 10:19:10 PM): Viaţa e scurtă, încălcaţi regulile, iertaţi repede, sărutaţi încet, iubiţi cu adevărat, râdeţi necontrolat şi nu regretaţi nimic care v-a făcut să zâmbiţi.Trimite mesajul acesta la toată lumea care vă este dragă şi nu vreţi să o pierdeţi în 2008, chiar şi mie daca va sunt drag! Dacă primiţi 3 înapoi, sunteţi un bun prieten !
Adriana Sh0kata (1/11/2008 2:35:25 PM): Cum se desparte in silabe cuvantul "SESIUNE"................ raspunsul unui student "res-tan-te" !!!! ohh my good e adevarat
Adriana Sh0kata (1/11/2008 3:25:06 PM): care se ocupa ma de kestii d'astea cu hakeritu si alte treburi
Done carmen (1/11/2008 1:34:08 PM): care stii sa te "joci" in photoshop?
sweet_princes princess (1/10/2008 11:23:50 PM): kre ai imagini mijto trim si mie plzz
Done carmen (1/9/2008 1:01:57 PM): bai, dati-mi si mie unu' subtitarea la Sex and breakfast pls
Adriana Sh0kata (1/8/2008 4:39:57 PM): Ma trezesc si incep sa ma amagesc,ca n-am visat si ai fost aici cu-adevarat.A mai trecut inca o noapte fara rost, nici macar in visul meu de data asta n-ai fos. Doare uneori cand astepti pana in zori,si doar gandul ca vine te-ajuta sa dormi. Doare si mai tare, cand pe buzele tale a ramas numai gustul unui sarut de plecare
diabolic_2005ro Alexandru (1/8/2008 9:36:54 PM): pe cuvant sunt in urma ta aproximativ, sunt atat de aproape incat ne desparte un prezervativ {MasS}
sweet_princes princess (1/8/2008 4:36:51 PM): kre se pricepe la nfs carboon buzz me plzzz
Ionutz™ Neamtu (1/8/2008 12:48:35 AM): ma care ai pus fiola la mine la usa ?In tara momentan.
Comment
-
Boboc Mihai: A aparut un nou virus, avand denumirea: "munca". Daca primesti vreo "munca" de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma, nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca "munca" s-a sters complet din capul vostru... Trimite urgent acest msg. la cel putin la 5 prieteni. Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul "munca" si acesta iti guverneaza deja viata. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!!!
unic unic: care vindeai inele cromate ptr aeratorare?
unic unic: care aveti masina aproape si o ruleta...)))
Adriana Sh0kata (1/15/2008 5:34:14 PM): moaaaa... am ramas singuricaaa acasa si cu frigideru goool.. porcii astia au plecat sa manance la marinas( ..m'a fuaaameeee
Alxex Mng (1/15/2008 4:02:12 PM): am facut accident
Alxex Mng (1/15/2008 4:12:37 PM): Vrei sa fi in centrul atentiei ?? Vrei ca toata lumea sa te remarce ?? Exista o singura solutie ... faci un accident
Georgiana (1/15/2008 11:25:36 AM): ): Trimite te rog mai departe. Donez GRATIS ptr.copil cu probleme, 2 ani, PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410. Poate cuiva ii va prinde bine informatia
Stefan Thdruid (1/15/2008 11:38:39 AM): care ai camera de filmat si poti sa o imprumuti pt 2,3 zileIn tara momentan.
Comment
-
grotaru2000: NU cumva sa accepta-ti id-ul dj_bitit va sterge tot din computer, e un VIRUS ! Da mai departe ! Ai inteless...? Anunta URGENT toate persoanele pe care le ai în lista sa NU accepte contactul cu dj_bitit este un VIRUS ce formateaza calculatorul tau si al celorlalti cu care esti conectat si daca ei îl accepta atunci ti-l lipeste si tie. Fa o copie si trimite mai departe!!! ...Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/30))) si click Send Instant Message to all
damn! cit de prost trebuie sa fi sa dai asemenea massuri? de ce plm nu fac si astia un virus care defragmenteaza hdd-ul?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Post...damn! cit de prost trebuie sa fi sa dai asemenea massuri? de ce plm nu fac si astia un virus care defragmenteaza hdd-ul?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
SoNyKeL SoNyKeL (2/9/2008 10:24:37 AM): Culmea agoniei lui SoNykeL : sa nu poata sa ajunga din pat la laptopu de pe podea fara sa foloseasca mai mult de o mana si fara sa se scoale din pat... zisa de maicamea punetio voi pe forum ca nam fortaIn tara momentan.
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostSoNyKeL SoNyKeL (2/9/2008 10:24:37 AM): Culmea agoniei lui SoNykeL : sa nu poata sa ajunga din pat la laptopu de pe podea fara sa foloseasca mai mult de o mana si fara sa se scoale din pat... zisa de maicamea punetio voi pe forum ca nam fortaLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
acum 2 zile am primit un mass, suna cam asa:
Angajez persoana in varsta peste 35 ani cu putin talent de actorie sau daca nu are 35 de ani sa para cat mai batran. Persoana trebuie sa se duca la diriginta sa semneze niste foi.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
sweet_princes princess (2/12/2008 10:54:23 PM): pt prietenii mei redusi si retardaty sa-mi bag pl-n gura voastra de handikpati si prosti si DISTRUSI CE MMV suntety de kkti ordinari...DOAMNE...ba voi vreti sa ma int cu voi si sa va denesez sa NUMAI IMI DATZY IDUL;?x( ... totzi redusii...mi-as pl-n voi de HANDIKPATYIn tara momentan.
Comment
-
-
gygyk KRMEN: Va multumesc inca o data tuturor celor care mi-au trimis masss-uri. Datorita voua am trecut prin multe clipe minunate cum ar fi: 1. Am citit de 170 de ori ca va fi sters contul meu de pe yahoo. 2. Am cam 30.000 de ani de ghinion in fata mea si am murit deja de 864 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Sunt blestemat sa nu gasesc adevarata dragoste pt ca nu am dat restart la calc, nu m-am dat de 3 ori peste cap si nu am apasat shift de 99 de ori... si mama a murit cam de 5483 ori . Da si tu mai departe si daca esti in campania anti mass-uri cretine si imbecile hai alaturi de noi......deci...terminatzi ku massuriledar nu si cu bancurile
Fascu Ady: Buna, ma numesc Lenuta si am un sot bolnav, el a fost diagnosticat in 2004 ca fiind curvar cronic. Tratamentul care consta in prostituate de mana a doua si bautura ieftina e f. scump, asa ca microsoft si yahoo au cazut la intelegere sa doneze cate 5euro pentru fiecare mesaj trimis, fa o fapta buna si trimite-l mai departe, ce te costa? citeste pana la capat
Rusu Andrei (2/15/2008 2:39:01 PM): il iubesc pe Dumnezeu...daca nu iti este rusine sa zici asta da mai departe....
Adriana Sh0kata (2/15/2008 2:25:43 PM): a,m plecat la ct paaaa
SoNyKeL SoNyKeL (2/15/2008 3:41:18 PM): constantenilor uitativa pe geam ca am belito la ce vreme e afaraIn tara momentan.
Comment
Comment