Massuri idioate de pe messenger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu le dau ignore la astia cu massuri,dar am inca un id,si pe ala ma spameaza
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Daca nu il dai mai departe, jur ca nu ai suflet… Un copil are nevoie de bani pentru: droguri, alcool, tigari si curve; Salvati o viata……..va rog ajutati!!!!!…………))))
      Asta merita dat mai departe...)
      :inlove:

Comment

Datorita voua am trecut prin multe clipe minunate, cum ar fi: 1. Am citit de 170 de ori ca va fi sters contul meu de pe yahoo. 2. Am cam 30.000 de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de vreo 864 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 4. Sunt blestemat sa nu gasesc adevarata dragoste pt k nu am dat restart la calc, nu m-am dat de 3 ori peste cap shi nu am apasat shift de 99 de ori DATZI MAI DEPARTE DACA SUNTETZI ANTI MASS-URI CRETINE ....
        Primit azi de la cineva...
        ...de doi lei :p

Comment

Dau copy paste la mesajul da mai sus si daca ma mai streseaza vreun ametit cu mesaje aiurea il trimit...
          sigpic

Comment

Primit acum 5min pe mess...

Mass-urile cretinilor:1) Sal all - chiar neinteresant, ce ma f*te pe mine grija ca ai venit sau ca ai plecat tu 2) Ma duc sa manânc (sa fac dush,sa ma f*t,etc…) si ma doare pe mine undeva de ce faci tu 3)”X-ulescu” knd intri p mess sa-mi dai buzz - de ce trebuie sa dai mass? nu potzi sa scrii doar acelei persoane chestia asta? dar tu cum esti cretin[a].. 4) Care are mel aia noua a lu gutza/50 cent - mi-ash p*la`n melodiile voastre, dak vretzi sa nu va mai facetzi de râs instalatzi-va dc++,sau ceva de downloadat muzik 5) Cine shtie o adresa pt Pizza P*lex - nu shtii sa foloseshti google’u?!? ei bine esti un bou! 6) Pa all k maine merg la mama dreq - NU NE PASA! PLEACA DRAQ !!! “

sigpic

Comment

Intradevar si eu aveam prieteni in lista care trimiteau astfel de mass-uri dar i-am rezolvat cu cate un ignore pe fiecare. Acuma ce ma enerveaza cel mai tare sunt cei care fac schimb de liste de prieteni. Si ma trezesc ca imi da add unu din cine stie ce oras , care , bineinteles primeste ignore .
              http://mitzah.labrute.fr/
              http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

voi va plangeti degeaba... mie mia facuto un preten a trimis idul meu unor minore de vreo12ani si ca as avea slk etc a trimis o poza cu nush ce fotbalist si acum intra toate minorele pe mine nu mai am timp sa dau ignore

sigpic

Comment

nu am intrat cateva zile pe idul asta si ...
                  [23:59] miri_ana2007: kre joaca pool,buzz me
                  [23:59] miri_ana2007: kre avetzi mel alu dj project mi se pare ciudat,send me pls
                  [23:59] miri_ana2007: pa nb ma duc la somn :
                  [23:59] miri_ana2007: yo ies k nu mai am k cn sa vb pa
                  [23:59] miri_ana2007: Ai curaj sa pui numele persoanei iubite la status???j sa-i sp k o iubesti???da mai departe sa vezi kti curajosi ai in lista!!!hai tupeistii,sa va vad'.... (scz d mass pt cei cu dnd)
                  [23:59] miri_ana2007: bah kre ma mai iubitzi?
                  [23:59] miri_ana2007: cn stie sa ma ajute sa creezun skype?
                  [23:59] miri_ana2007: nb pooooooooooooooop all
                  [23:59] miri_ana2007: hei clasa 10 MI1maine avem info,nu TIC
                  [23:59] miri_ana2007: Mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in anul acesta...scz si yo l-am primit ) scz dar nu risk )) risk p dreq )
                  [23:59] amyta89: salll lume....>*
                  [23:59] amyta89: cine vrea sa facem o conferinta...pun si un chinez ce stie un pic de romaneste pls.....buzzz

[23:59] sorina_voina: Fa-ti timp 60 de secunde si trimite acest mesaj! Fa o scurta rugaciune pentru persoana care ti-a trimis mesajul asta, de exemplu: "Tata, Dumnezeule, binecuvanteaza persoana care mi-a trimis mesajul acesta cu tot ceea ce vezi ca el/ea are nevoie in ziua aceasta!" Apoi trimite acest mesaj la alte cateva persoane. In urmatoarele ore acele persoane se vor ruga pentru tine si vei face ca o multime de oameni sa se roage lui Dumnezeu pentru altii.

[23:59] crezy_4ever: dana_1982_dana id de tarfa scz de mass !

[23:59] pussycat_lyanda: tata vinde porci!!!doritori?????????????????

[23:59] andritoi_andrei: ♥♥♥♥♥♥♥♥Sunt 14 ingeri .......12 fac nani ....... 1 se joaca ........ 1 citeste acest mesaj. Da-l si tu la toti din lista ta si daca il primesti inapoi macar de 5 ori,maine ti se va indeplini o dorinta♥♥♥♥♥♥♥♥♥
                  [23:59] clauditza_ccc: Dã mesaju' ãsta la toti din lista ta sa afli cum vor sa te sãrute: 1-pe buze; 2- pe gat; 3-frantuzesc; 4-senzual; 5-romantic; 6-suav; 7-de neuitat; 8-pe obraz...hai raspundetzi`.. mii de scuze de mass l-am primit si yo rasp obligatoriu...ia sa vad
                  [23:59] clauditza_ccc: mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in anul acesta..(mass) Nu Ma Risc..sc pt ce-i karuia nu suporta mass-urilechira marius-alin: esti indragostit........trimite acest mesaj tuturor din lista ta .....................si acel care iti va da un buzz inseamna k e indragostit de tine sau ii place de tine... ia sa va vad...am vreun admirator??....scz de mass ...dar sunt curios

Originally posted by miTzaH
                  Intradevar si eu aveam prieteni in lista care trimiteau astfel de mass-uri dar i-am rezolvat cu cate un ignore pe fiecare. Acuma ce ma enerveaza cel mai tare sunt cei care fac schimb de liste de prieteni. Si ma trezesc ca imi da add unu din cine stie ce oras , care , bineinteles primeste ignore .
                  asta poate avea si urmari bune,asa m-am cunoscut cu una si ne-am si combinat
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ai noroc tu. Eu nimeresc numa dalea din comuna Vulcan sau din cine stie ce sat uitat de lume .
                    Last edited by crististreulea; 20 October 2007, 23:49.

Comment

am si io vreo 4-5 din vulcan

Comment

Nici pana in momentul de fata nu am avut curiozitatea sa ma uit pe o harta sa vad unde este acest "Vulcan".
                        Last edited by crististreulea; 20 October 2007, 23:49.

Comment

in hunedoara iti spun io !

Comment

'''Schimb Dacia 1300 cu Nokia N73......'''
                            '''Vand nokia 7610 nu mere displayul si trebuie schimbata bateria si carcasa in rest merge perfect'''

Comment

[16:43] Felicia: Dacă ştergi mesajul ăsta jur că nu ai o inimă!:" Bună, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rareş . El inseamnă tot ptr mine, şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier.Din păcate eu si soţul meu nu avem bani nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord că pentru fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista şi ajute-ne. Dă-l mai departe te rugăm." Cum l-am primit aşa il dau şi eu mai departe. Sincer... merita. trimite-l ca nu te doare mana... salvaty un suflet...lam primit si o ..scz d mas

Comment

♥♥♥♥♥ Iisus a murit cu bratele pe cruce pt noi,dak il stergi vei avea inima rece.trim asta si in 30 min vei observa ce se intampla

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google