Massuri idioate de pe messenger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sexy BOU
    sexyboy5000 (10/17/2007 10:33:02 PM): nb too all :* La mulsi ani mie <:-p si tinetimi pumnii ca maine dau test :-ss chiar cand ii jiua mea :-w .,.,., da ma rog nb :*

sexyboy5000 (10/19/2007 11:08:00 PM): Cine ii din TM si stie de unde sa cumpar heliu :|
    12 ani, ce poti sa-i ceri?
    massurile astea le primesc pe idul de fata si nu stie ca sint eu ).
    pe idul "standard" nu-mi trimite, a facut un grup separat: "un vecin supa" si sint singurul in acel grup
    tre sa port o discutie si cu cei de pe loganclub care dau massuri :
    Originally posted by hellman
    Hellman .: vand nokia 6288 cu toate accesoriil , card de 512mb, telefon de 6 luni , mai are garantie 1 an jumate - 6 mil negociabil >mass<
    Originally posted by SoNyKe
    SoNyKeL: vand micro-SD cu 500mii de 1giga , kingston(are si adaptor SD) are 2saptamani vechime il vand ca vreau de 2g... scuze de mass ptr cei care nui intereseaza
    SoNyKeL: ccare o cunoaste pe una amelia27 ca va ia mama draq
    SoNyKeL: scuze de mass... bai care esti Adi Rizescu Toma(zis riza) te strang de gat
    SoNyKeL: cine are orcadu pls sami dea si mie...
    Last edited by crististreulea; 21 October 2007, 00:00.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

era vorba de massuri idioate mai... asteas massuri serioase si importante...
      o sa te trec in lista oamenilor seci adica cei ce nu primes mass sau sa te trec la cenzurati??? cei pe carei tin pe offline?
      acum momentan esti la auto mai am forumuri scoala electro prieteni

sigpic

Comment

cred ca nu vrei sa ajungi in grupul de sub logan club )
        Attached Files
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Oana Buza: cine imi trim si mie melodia lui florinel_sa te gandesti la mine<si melodia lui costel ciofu_alo alo...pls...ofer recompensa...)))))))))
          i-auzooooooooooo
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by crististreulea
            cred ca nu vrei sa ajungi in grupul de sub logan club )
            vreau in primu grup

sigpic

Comment

care vreti programul balurilor din timisoara...de la liceu
              dizzy sweet (9/27/2007 6:14:01 PM): ...................08.11 Economik 10.10 tanasescu 11.10 posta 12.10 aslan 13.10 calderon ??? 15.10 colegiu tehnic 16.10 alimentar 17.10 CFR 19.10 loga 23.10 sportiv 24.10 shakespeare 26.10 CNB 29.10 azur 30.10 vidu 31.10 ungureanu 02.11 peda 05.11 energetic 06.11 auto 07.11 vlad tepes 08.11 coanda 09.11 electrotimis 12.11 arte 13.11 calderon 14.11 silvic 16.11 moisil [balurile]ssryy ptr cei cu dnd

Comment

asta-i ceva bun ,tre sa-mi notez :d
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

. FLORY (21.10.2007 16:52:01): care stie :9528, 4983 si 4.529.389....pe franceaz sa imi zica plssssssss
                  miri ana (21.10.2007 11:48:16): kre vretzi noul meu id
                  FLORY (21.10.2007 01:56:10): NAI TREABA,,,,BY TRUICA(TSA)COOLLL))
                  claudia iubita (20.10.2007 19:45:14): ♥♥♥Da♥Mai♥Departe♥si♥cine♥te♥iubeste♥iti♥va♥da♥buz z♥♥♥scuze de mass,dar l-am primit si eu.....
                  . FLORY (20.10.2007 20:51:04): care are mel cu :nicolae guta toate pozele cu tine..sa mio tr..
                  sa mi-o ... tr?trageti ?
                  FLORY (20.10.2007 21:03:31): mai tr o data mel aia cu toate pozele pls...da unu d la click k mor asa ...plssssssss
                  FLORY (20.10.2007 23:32:20): cf pui?
                  FLORY (20.10.2007 23:33:05): heyyyyyyyyyyy era un masss gataaaaaaaaaaaaaaaaa
                  plin messengeru asta de cretini ! o sa ajunga la fel ca mircu

Comment

zippyo2005 (8/29/2007 8:03:55 PM): Dacă primeşti acest mesaj înseamnă k eşti o persoană iubită.....trimite acest mesaj in 4 min. la toţi din lista ta şi mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in dragoste...(mass) sory pt cei q DND

johnny b (10/19/2007 11:42:14 AM): Mesajul zilei de azi este: Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti. Trimite mesajul la toata lumea care ti-e draga si nu vrei sa ii pierzi in 2008, chiar si mie... Daca primesti 3 inapoi, esti un bun prieten Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o, dar daca tot suntem aici, sa dansam...

Comment

eu rody (10/23/2007 9:55:23 PM): bah stelistilor...va fac in sange astia..)
                      eu rody (10/23/2007 10:02:47 PM): yo va sfatuiesc sa inchideti tv-urile si sa va duceti linistiti la culcare....HAI SEVILLA!!!!
                      :inlove:

Comment

ia uitati aici:

mada sunshine: Hai sa facem putina matematica!
                        - ne adunam la tine acasa
                        - scadem niste haine
                        - impartzim patul
                        - si ne inmultim!! ))))

Comment

cumva mada face meditatii la client acasa? cred ca ma pun sa continui scoala :d

Comment

Ultima stire din Irak: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوارع الغضاب بالمظاهرات ونملأ السجون كبرياء ونصنع الأطفال .. جيلاً ثائراً .. وراء جيل كأننّا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل. La inceput, nici nu mi-a venit sa cred!

Comment

Originally posted by dogy_10
                              ia uitati aici:

mada sunshine: Hai sa facem putina matematica!
                              - ne adunam la tine acasa
                              - scadem niste haine
                              - impartzim patul
                              - si ne inmultim!! ))))
                              asta chiar e tare )

Comment

Originally posted by sonykel
                                sonykel: costine esti??? scuze de mass dar nul gasesc pe costin in lista de mess
                                no comment

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google