If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sexyboy5000 (10/17/2007 10:33:02 PM): nb too all :* La mulsi ani mie <:-p si tinetimi pumnii ca maine dau test :-ss chiar cand ii jiua mea :-w .,.,., da ma rog nb :*
sexyboy5000 (10/19/2007 11:08:00 PM): Cine ii din TM si stie de unde sa cumpar heliu :|
12 ani, ce poti sa-i ceri?
massurile astea le primesc pe idul de fata si nu stie ca sint eu ).
pe idul "standard" nu-mi trimite, a facut un grup separat: "un vecin supa" si sint singurul in acel grup
tre sa port o discutie si cu cei de pe loganclub care dau massuri :
Originally posted by hellman
Hellman .: vand nokia 6288 cu toate accesoriil , card de 512mb, telefon de 6 luni , mai are garantie 1 an jumate - 6 mil negociabil >mass<
Originally posted by SoNyKe
SoNyKeL: vand micro-SD cu 500mii de 1giga , kingston(are si adaptor SD) are 2saptamani vechime il vand ca vreau de 2g... scuze de mass ptr cei care nui intereseaza
SoNyKeL: ccare o cunoaste pe una amelia27 ca va ia mama draq
SoNyKeL: scuze de mass... bai care esti Adi Rizescu Toma(zis riza) te strang de gat
SoNyKeL: cine are orcadu pls sami dea si mie...
era vorba de massuri idioate mai... asteas massuri serioase si importante...
o sa te trec in lista oamenilor seci adica cei ce nu primes mass sau sa te trec la cenzurati??? cei pe carei tin pe offline?
acum momentan esti la auto mai am forumuri scoala electro prieteni
Oana Buza: cine imi trim si mie melodia lui florinel_sa te gandesti la mine<si melodia lui costel ciofu_alo alo...pls...ofer recompensa...)))))))))
i-auzooooooooooo
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
. FLORY (21.10.2007 16:52:01): care stie :9528, 4983 si 4.529.389....pe franceaz sa imi zica plssssssss
miri ana (21.10.2007 11:48:16): kre vretzi noul meu id
FLORY (21.10.2007 01:56:10): NAI TREABA,,,,BY TRUICA(TSA)COOLLL))
claudia iubita (20.10.2007 19:45:14): ♥♥♥Da♥Mai♥Departe♥si♥cine♥te♥iubeste♥iti♥va♥da♥buz z♥♥♥scuze de mass,dar l-am primit si eu.....
. FLORY (20.10.2007 20:51:04): care are mel cu :nicolae guta toate pozele cu tine..sa mio tr..
sa mi-o ... tr?trageti ?
FLORY (20.10.2007 21:03:31): mai tr o data mel aia cu toate pozele pls...da unu d la click k mor asa ...plssssssss
FLORY (20.10.2007 23:32:20): cf pui?
FLORY (20.10.2007 23:33:05): heyyyyyyyyyyy era un masss gataaaaaaaaaaaaaaaaa
plin messengeru asta de cretini ! o sa ajunga la fel ca mircu
zippyo2005 (8/29/2007 8:03:55 PM): Dacă primeşti acest mesaj înseamnă k eşti o persoană iubită.....trimite acest mesaj in 4 min. la toţi din lista ta şi mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in dragoste...(mass) sory pt cei q DND
johnny b (10/19/2007 11:42:14 AM): Mesajul zilei de azi este: Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti. Trimite mesajul la toata lumea care ti-e draga si nu vrei sa ii pierzi in 2008, chiar si mie... Daca primesti 3 inapoi, esti un bun prieten Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o, dar daca tot suntem aici, sa dansam...
eu rody (10/23/2007 9:55:23 PM): bah stelistilor...va fac in sange astia..)
eu rody (10/23/2007 10:02:47 PM): yo va sfatuiesc sa inchideti tv-urile si sa va duceti linistiti la culcare....HAI SEVILLA!!!!
Ultima stire din Irak: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوارع الغضاب بالمظاهرات ونملأ السجون كبرياء ونصنع الأطفال .. جيلاً ثائراً .. وراء جيل كأننّا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل. La inceput, nici nu mi-a venit sa cred!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment