Massuri idioate de pe messenger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sonykel
    SoNyKeL: va rog frumos un moment de reculegere ptr asa numita Furie Aurie... A fost si va ramane mereu in sufletele noaste cu bune si rele
    chiar daca nu e un mass idiot, e totusi un mass
    asa ca ii doresc numa bine la Furia Aurie :p
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

crystynutza140490 cristina: Citeste'l pana la sfarsit pls...Te place ,apoi te iubesc ,acum mi-e frica sa nu te pierd ,dak nu o trimiti la tpti din lista ta tu o sa pierzi pers,pe kre o iubesti , gata , tocmai ai fost blestemat/a! la miezul noptii adevarata iubire va realiza k te iubeste ,ceva frumos se va intampla intre 1 si 4 dupa aminaza maine ,se poate intampla oriunde FII PE FAZA la cel mai mare soc din viata ta ,dak rupi lantul acesta vei fi blestemat timp de 10 ani dak iubesti pe cnva fa o copie si trimite la toti din lista ta in max. 10 min si dragostea ta itzi va da beep sau buzz.
      In tara momentan.

Comment

Roksana_ rock: ATENŢIE cititi acest mesaj cu grija...care a fost trimis de presedintele yahoo MARIA IOANA...aici este presedintele MARIA IOANA: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii deletat. NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net)... Good luck with that!!! (scz l-am primit si yo si nu vreau sa imi stearga nik)
        In tara momentan.

Comment

Dima Daniela-Andreea:
          : CEA MAI TARE FAZA !!! 6 adevaruri in viata :
          1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba .
          2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
          3) primul adevar e o minciuna.
          4) zambesti acum pt ca esti un idiot.
          5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
          6) inca mai ai un zambet pe fata
          In tara momentan.

Comment

Originally posted by CosTin87SIE
            Roksana_ rock: ATENŢIE cititi acest mesaj cu grija...care a fost trimis de presedintele yahoo MARIA IOANA...aici este presedintele MARIA IOANA: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii deletat. NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net)... Good luck with that!!! (scz l-am primit si yo si nu vreau sa imi stearga nik)
            noi nici macar nu avem yahoo.ro da avem presedinta yahoo romanca
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ma adresez pe aceasta cale membrilor familiei,prietenilor si cunoscutilr!va informez ca sunt dispus, incepand de azi sa primesc cadourile de craciun 2007,pt ca dvs sa nu fiti obligati sa veniti cu ele in ultimul moment sau sa stati la coada!Accept bani numerar sau cec-uri,bijuterii, parfumuri fine,haine de firma si chiar autoturisme sau apartamente !!!Craciun fericit!!!va multumesc pt intelegere

Comment

buzz mario: caut femeie varsta cuprinsa intre 67-78 de ani cu mostenire buna si ani putini astept oferte sunt atnar sexy si kooll

Şcoala =parnaie...... cancelaria = locul de barfit ....... sala de clasa = salon de masaj..:.... dicţionarul = inamicul nr. 1..... şefa clasei = Xena ... eleva corigenta = sarmana Maria... carnetul de note= Dosarele X ... ora de dirigenţie=Ştirile ProTv ... ora de mate = Misiune imposibila... {da mai departe daca nu esti tocilar/a} soryy d mass da nus tocilar/a...scz d mess PREA TARE )srry l-am pr si eu
                Last edited by andrei; 30 November 2007, 22:25.
                In tara momentan.

Comment

adriana_sh0kata (12/1/2007 5:47:22 PM): sorry de mas,, am o intrebare: v'a injurat cineva ? ca eu nu sunt acasa si am obs ca cineva era pe id meu, sper ca nu am primit nici un ignore, inca o data sorry ptr mass..
                  In tara momentan.

Comment

Dumi Siret: . Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni.
                    2. Lenea-i sanatate curata.

ivd: ULTIMA ORA !! NOU !! NOU !! NOU !! Cioaca Cristian: ce faci ubi ??
                    Ghinescu Elodia: ce drq sa fac..
                    Ghinescu Elodia: la o sala
                    Cioaca Cristian: unde ?
                    Ghinescu Elodia: prin milano
                    Ghinescu Elodia: la o
                    Ghinescu Elodia: sala
                    Ghinescu Elodia: de net
                    Ghinescu Elodia: am facut rost de nijte bany ..
                    Cioaca Cristian: a...misto.... uite yo te cautam prin gunoi....am laptopu cu mn k miam bagat wireless
                    Ghinescu Elodia: oo gg
                    Ghinescu Elodia: auzi
                    Cioaca Cristian: hai facem un warcraft ?
                    In tara momentan.

Comment

dumysiret (12/3/2007 11:52:03 PM): Bunica mea are un caine atat de batran, incat il duce cu roaba la poarta sa latre!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) masssssssssssssssssss

papushik_monica (12/4/2007 12:53:17 PM): cine are mel florin salam -explodeaza tot trim si mie plzzz

papushik_monica (12/4/2007 1:51:02 PM): cine mi-a trimis trimis mel explodeaza tot buzz me

adriana_sh0kata (12/4/2007 2:31:10 PM): am tastaturaaaaa=

papushik_monica (12/4/2007 2:52:08 PM): trim si mie un antivirus plzz
                      In tara momentan.

Comment

ce de massuri.......cat se poate de idioate.....costine cine sunt fenomenele... ..
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

Persoane din lista mea de mess. Pe multi habar nu am de unde ii am in lista.

SoNyKeL SoNyKeL: Vă informez că începând de mâine sunt dispusă să vă primesc cadourile de Crăciun. În felul acesta sper să poată fi evitată aglomeraţia din preajma sărbătorilor şi a evita să staţi la coadă pentru a mi le înmâna! Mulţumesc pentru intelegere.........
                          SoNyKeL SoNyKeL: dispus vroiam sa zic ma am dat si eu copy paste
                          Last edited by CosTin; 4 December 2007, 19:16.
                          In tara momentan.

Comment

pe asta ultimul il stiu si eu si masu si defectu care la dat...... ....
                            JUST ME.....30-rdd......

Comment

Originally posted by CosTin87SIE
                              Persoane din lista mea de mess. Pe multi habar nu am de unde ii am in lista.

SoNyKeL SoNyKeL: Vă informez că începând de mâine sunt dispusă să vă primesc cadourile de Crăciun. În felul acesta sper să poată fi evitată aglomeraţia din preajma sărbătorilor şi a evita să staţi la coadă pentru a mi le înmâna! Mulţumesc pentru intelegere.........
                              SoNyKeL SoNyKeL: dispus vroiam sa zic ma am dat si eu copy paste
                              nu stie de unde ma ai din lista zi ma nemernicule?

sigpic

Comment

Am spus ca pe multi nu-i stiu din cei ce dau massuri din astea idioate. "Multi" nu inseamna si "toti". ;)
                                Sonykele iti dai seama ca tu nu faci parte din cei "multi".
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google