Massuri idioate de pe messenger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tmatmatma77
    tmatmatma77: Sarbatori fericitee!!!!! Aho, aho, prieten bun… Care stai pe mess acum… I-a opreste-te din scris… Si-asculta ce-am de zis… Chiar de esti cu DND… BE RIGHT BACK sau BRB… Sper sa nu imi dai ignore… Ca iti spun un plugusor… N-am intrat sa te stresez… Am intrat sa iti urez… La Multi Ani si fericire… Liste de id-uri pline!
    nu e idiot dar suna bine si e amuzant
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Tot de sezon...
      Scrisoare catre Mos Craciun Se apropia Craciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun: Draga Mosule, te rog mult sa-mi aduci un trenulet electric, o masinuta si o ciocolata. Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpere copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Carciun: Draga Mosule, iti multumesc pentru cadouri, trenuletul este magnific, masinuta este super. Eu sunt convins ca mi-ai trimis si ciocolata, dar cred ca maimutele alea de la posta au mancat-o.")
      sigpic

Comment

• skorpion_ionut_t: Dintre toţi prietenii pe care i-am cunoscut u eşti unul pe care nu o să il uit ..shi daca mor inaintea ta ..ma voi duce in rai in aşteptarea ta!! ...dacă ai prieteni la care tii cu adevarat merita acest mesaj ...kre se simt prieteni iti va da un buzzz sau un bip ...da-l mai departe inclusiv mie ..shi vezi ..cati prieteni adevarati ai...BUZZ!!!

Comment

• Nu mi se pare idiot dar e mass si numai aici il puteam pune:

Aho, aho, prieten bun…
          Care stai pe mess acum…
          I-a opreste-te din scris…
          Si-asculta ce-am de zis…
          Chiar de esti cu DND…
          BE RIGHT BACK sau BRB…
          Sper sa nu imi dai ignore…
          Ca iti spun un plugusor…
          N-am intrat sa te stresez…
          Am intrat sa iti urez…
          La Multi Ani si fericire…
          Liste de id-uri pline!……
          SARBATORI FERICITE

Comment

• Am primit si eu aceeasi chestie azi si mai e pus si de Cristi mai sus.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Sorry, n-am vazut ca l-a pus si Cristi. Se poate sterge daca vrei!

Comment

• l0ndy_an giogiana: Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o casă cu piscină, şi Pamela ca vecină şi-o lopată pentru bani LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI, Trimite bani Sărbători fericite tuturor!!!da mai departe dak nu o sa ai ghinion tot anu ...scz pt cei cu dnd
                In tara momentan.

Comment

• sweet_princes princess (12/23/2007 8:07:28 PM): vreau sho mel cu nicoleta si ink unu-iarta-ma nu trebuia plzzz
                  SoNyKeL SoNyKeL (12/23/2007 9:48:35 PM): mass: a pus maicamea tuica in maioneza din greseala
                  Adriana Sh0kata (12/23/2007 11:34:24 PM): buna , sti vre'un site de unde pot trimite mesaje mocca ,, in afara de romsms si callwave .. plsss
                  In tara momentan.

Comment

• Originally posted by CosTin87SIE
                    l0ndy_an giogiana: Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o casă cu piscină, şi Pamela ca vecină şi-o lopată pentru bani LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI, Trimite bani Sărbători fericite tuturor!!!da mai departe dak nu o sa ai ghinion tot anu ...scz pt cei cu dnd
                    ce de mass-uri mai primesti,mai rezisti,nu te-ai saturat? )

Comment

• Pai am avut destule tentative si chiar pe unele le-am pus in practica de a le da ignore la astia care dau frecvent massuri idioate. Cred ca o sa mai dau ignore la cativa in viitorul apropriat.
                      In tara momentan.

Comment

• Originally posted by SoNyKeL
                        mass: a pus maicamea tuica in maioneza din greseala
                        merita pus, sa rida si cei care nu's in lista lui sony
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Beleaua: anunt ... sonykel si-a lovit masina [mass]
                          Costin:
                          Costin: ba esti nebun?
                          Costin: cand? cum?
                          Beleaua: glumeam ma hoo numai sa`l enervez putzin sa ma`njure [mass]
                          Costin:
                          BUZZ!!!
                          Beleaua: ops
                          Beleaua: )
                          Costin:
                          Beleaua: SoNyKeL SoNyKeL: muscatzi limba drace [mass] )))))))))))))))
                          In tara momentan.

Comment

• bai acum cai craciunu eu va urez un Meritzi Clisma`s

mama voastra nu mai pe sotii si glume sunteti pusi

sigpic

Comment

• Urmatorul mass nu e idiot dar totusi e mass si de aceea l-am pus aici:
                              Sefu Ema-Laborex: fratimiu (gxg PLV) a ajuns cu bn e in brazilia maine se imbarca pe vapor./. azi a facut baie in ocean si sa bronzat... mass pt loganisti.. scuze pt cei care nu`i intereseaza
                              Ce viata au unii loganisti de Craciun...se bronzeaza si fac baie in ocean...bravo lui!
                              In tara momentan.

Comment

• George: Mos Craciun clubber nebun , care tragi iarba din tun , tu dansezi pe minimal , tragi coca pe la Kristal , mare drogat te-ai facut , heroina bagi cam mult , dar eu cred in tine mult..adu-mi TENESHI ca te pooop !
                                Stefan Thdruid: Hoo! hoo! hoo! Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui Darurile Cerului.Langa brad si langa foc, sa va umple cu noroc! Craciun Fericit!
                                Adriana Sh0kata: E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google