Loganul ecologic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul ecologic

Luna viitoare, la evenimentul Chailenge Bibendum organizat la Shanghat de grupul Michelin , Renault va prezenta modelul automobilului experimental Logan Renault Eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze.
    Conceptul Renault Eco2 a fost prezentat in premiera de grupul francez in luna mai, incluzand avantajul costului scazut si un grad redus de emisii poluante Modelul respecta toate trei criteriile, legate de productie, utilizare s reciclare, necesare pentru a face parte din categoria Renault Eco2.
    Nivelul emisiilor de dioxid de carbon ale Loganului Eco2 va fi de 97 de grame ia suta de kilometri.
    Pentru a fi incluse in categoria Renault Eco2, vehiculele trebuie sa fie produse intr-o fabrica certificata ISO 14001, emisiile de dioxid de carbon sa fie sub 140 de grame la suta de kilometri iar 95% dintre componente trebuie sa fie reuti- lizabile la sfarsitul ciclului de viata.
    De asemenea, cel putin 5% din materialele plastice trebuie sa fie obtinute in urma reciclarii, in prezent, 40% dinii vehiculele produse de renault au obtinut statutul Eco2.
    Modelul Logan Renault Eco2 respecta toate cele trei criteriile necesare pentru obtinerea acestei clasificari. Fabrica din Pitesti, unde a fost realizat modelul experimental, este certificata ISO 14001 din anul 2005, 8,5% din plasticul utilizat a fost obtinut prin reciclare, iar 95% din componente sunt reutilizabile.

sincer mie imi pare rau ca nu l-au prezentat sub sigla dacia
    Attached Files

dap foarte interesant..oare la ce pret se vor comercializa aceste masini...
    dogy_10 ai dreptate era mult mai frumos daca se comercializa sub sigla Dacia ...poate in viitor

Comment

interesant loganul acesta
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by dogy_10
        Nivelul emisiilor de dioxid de carbon ale Loganului Eco2 va fi de 97 de grame ia suta de kilometri.
        Pentru a fi incluse in categoria Renault Eco2, vehiculele trebuie sa fie produse intr-o fabrica certificata ISO 14001, emisiile de dioxid de carbon sa fie sub 140 de grame la suta de kilometri iar 95% dintre componente trebuie sa fie reuti- lizabile la sfarsitul ciclului de viata.
        De asemenea, cel putin 5% din materialele plastice trebuie sa fie obtinute in urma reciclarii, in prezent, 40% dinii vehiculele produse de renault au obtinut statutul Eco2.
        sunt curios ce motor va fi cu emisie de co2 de 97 de grame.

iar cei care au motorizare diesel se inscriu deja in categoria Eco2 conform pliantului dacia diesel-ul are 128 de grame emisia de co2

Comment

motorul este DCI

Comment

Fain, da oricum Renault Logan pute...adica e prea brutal pe langa Dacia Logan. Alte informatii scurse...ceva? Preturi poate?
            :inlove:

Comment

Tot injectie Delphi pe el, macar atat daca schimbau le el...
              Si eleronul ala e de toata jena.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

e interesant nivelul de emisii CO2 sub 100mg/100km

Comment

lasa ma or sa ne vanda noua sub sigla dacia ce dracu )
                  Last edited by crististreulea; 8 October 2007, 08:04.
                  Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

sa faca ei fata acolo cu loganul ca o sa ne schimbe noua sigla cu dacia ,o sa iasa si la noi
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

sincer pe mine nu ma multumeste ca loganul sa se vanda sub sigla dacia doar in europa.....era fain daca se comercializa peste tot.....ar fi devenit dacia o marca globala......dar renault a patruns cu logan pe pietele unde nici un renault nu ar fi reusit

Comment

Arata bine masinuta....

Comment

da si pe mine ma enerveaza nu stiu de ce le este frica sa intre cu sigla dacia ,cred ca le este frica sa nu ia teapa
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

pai pe unele piete s-a vindut dacia ailalta si cred ca erau convinsi oamenii de numele dacia (ma refer la calitatea finisarilor),asa o prezinta ca fiind asamblata in romania dar nu dacie.

Comment

Daca ar fi mai multa atentie a guvernului asupra industriei auto poate am realiza chestia asta.Trebuie fonduri... dar nu prea se poate. Prevad ca in urmatorii 10 ani Dacia tot in alianta cu Renault Group va ramane si Dacia va ramane un vis numai al nostru...

Am vazut pe youtube Logan la Top Gear ! Ghici ce zicea Jeremy? "It's just a car. Just like the old phones, where you couldn't make photos or listen music. This is just a car. It's named Renault Logan and it's made in Ro-ma-nia! I think british people need cars like this. It's very economic and cheap. You laugh but you won't when you'll hear the price(...)" Mi-a placut un singur lucru. Ca au votat Loganul ca fiind masina potrivita pentru Marea Britanie...
                              :inlove:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google