http://www.carcover.ro/produse.html E un filmuletz cu un Logan...sper sa nu se supere nimeni.. nu e pentru reclama..
Cea mai tare husa...
Collapse
X
-
Am vazut-o azi la Roata de rezerva. Va spun zilele uramtoare si pretul.
-
interesanta idea dar sunt curios dupa ce se umple de praf (ca cel putin capitala e plina de praf) cum se mai stringe jucaria sau cind o deschizi si scuturi tot praful in masina.
eu unul am renuntat la idea prelatei am experienta de la berlina.
Comment
-
si daca ploua toata noaptea sau da polei ce faci,eu am patit la berlina a dat polei si a trebuit sa plec neaparat am dezghetat prelata cu apa calduta ca prima data am tras de ea asa si pe aripa spate dreapta s-a luat cu tot cu vopsesa si am aruncat prelata in spatiu verde al blocului ca in portbagaj nu puteam sa o pun ca era fleasca,da cu jucaria aia ce faci iti stoarce toata apa in masina.
Comment
-
Pretul e de 350 de lei fara TVA pentru cea automata si 260 lei fara TVA pentru cea clasica.
Comment
-
Parca imi inchipui pe o ploaie strangandu-mi husa mea misto, in portbagaj, care se va umple de apa din sistemul de stoarcere - pardon, rulare a husei.
Husa e frumoasa dar aproape inutilizabila, daca ne gandim practic
P.S. Stie cineva nr de tel al tipei din clip?
Comment
-
am eu numarul :d. de fapt am si primit PM de la ea si am schimbat 2-3 vorbe printre care explicatii mai clare legat de acea husa. sint 3 PM-uri in 1. am subliniat chestiile esentiale
Originally posted by www.carcover.roBuna Cristi,
M-am gandit sa iti raspund la intrebarile postate de tine pe forum.
Husa este antistatica praful ne se prinde de material, el nu se poate impregna in material. Seamana cu materialul de umbrela numai ca este mult mai rezistent. Acest material nu se poate umple de praf deoarece praful nu sta pe el nu poate intra in material.
Husa e rezistenta la apa si inghet. Chiar daca ploua iarna si apoi ingheata apa husa nu pateste nimic deoarece apa nu trece prin material. Doar scuturi gheata si strangi husa si ramai cu geamuri frumoase exact ca vara cand toti vecinii tau vor rascai gheata de pe parbriz.
Husa automata e rezistenta la apa, deci apa nu sta pe husa ci se scurge. Gandeste-te la materialul de umbrela unde apa aluneca de pe el, ei asa e si la aceasta husa. Iar daca vrei sa strangi uneda husa in sistemul de strangere motorul nu este afectat deoarece este suspendat.Deci ce s-a intamplat colegului a fost din cauza ca materialul s-a impregnat cu apa si a inghetat. La noi nu se poate impregna cu apa. Pur si simplu apa nu sta pe husa ci cade.
Vorbim din experienta deoarece avem mii de clienti in toata Europa si crede-ma de cateva ori mai pretentiosi ca noi romanii.
Ar trebui sa-ti cumperi o husa sa te convingi. Pretul promotional nu mai tine mult. Acum e 416 cu TVA dar in magazine ajunge la 700 cu TVA deci aproape dublu. Doar la Benzinariile Rompetrol va fi de 500 lei cu TVA.
Pentru mai multe detalii intra pe www.carcover.ro
Oricum te doare cand conduci o afacere sa vezi pareri in necunostinta de cauza.
Legat de husa praful de pe masini este lipit de vopsea si oricat de prafuita ar fi masina, husa e prea usoara si nici nu se vede locul prin care trece. Doar la o husa care este grea se poate intampla acest lucru de care vorbesti tu.
Noi de obicei facem demonstratii pe cea mai murdara masina ca sa demonstram ca nu se vede pe unde a trecut husa. Tu asociezi husa ce cele vechi care se imbibau cu apa si mizerie si zgariau masina, ei acesta husa se poate strange intr-o punga de un lui si are cateva sute de grame. E mult prea usoara sa zgarie.
Felicitari ca nu ai probleme si ai garaj. Esti unul din cei fericitii in Timisoara. Noi in schimb avem clienti si care au garaje si au cumparat husa sa o puna pe masina cat timp sunt la serviciu mai ales in timpul verii ca sa nu sa incalzeasca masina.
PS: M-am gandit mult la acel motto. Toate ideilde pe pe site sunt ale mele, am avut noroc sa gasesc un om priceput care sa ma ajute sa le pun in practica. Multumesc de aprecieri. "Dragi proprietari de masini, husele dvs. sunt la noi"
PS: Ai avut placerea sa vorbesti cu ********* (sorry, s-a cerut discretie)Last edited by crististreulea; 11 October 2007, 09:06.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment