MCV rasturnat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MCV rasturnat

o faza pe care a avuto un prieten de al meu:veneam impreuna cu el(permis suspendat) si cu taicasu(om in toata firea,trecut pin viata...) si mcv lui(1.6 16v) de la tara(60 de km de galati)!si cum se grabea handicapatul asta,avea vreo140-150,in sat,in afara..depasiri,de mi-am pus centura in spate!mai aveam vreo 10 km sa ajungem in gl cand lu taicasu i se facu rau si sa dat jos din masina si n-a mai vrut sa se urce ca mai avea oleaca sa ne ia si la bataie ca ne-am rugat de el!pana la urma a venit cu maxi-taxi)
    e nebun baiatul asta!a mers fara permis vreo 2 luni ,pana cand sa rasturnat cu masina de nu a avut nici zgarietura si un alt prieten!aveau centurile sa para ca sunt in regulaam sa caut o poza cu masina! !!!viteza maxima 195km/h in localitate!!!

Incearca sa scrii fara mirc
    Last edited by Cristi_Xp; 7 October 2007, 21:48.

vrem poza cu masina si poza cu fata tatalui imediat dupa ce a vazut masina

sigpic

Comment

cum pun pozele?

Comment

la "go advanced" la manage attachments...te descurci de-acolo
        :inlove:

Comment

vai ce frumosssssssssssss... ptiu nenee parinti unde-i sunt... scuzama e preten dar eu pe inconstientu ala de prieten l-as lasa fara carnet si ias lega 2catuse sudate si ileas pune cu mainile la spate si picioare dupa ceafa ca sa nu mai conduca niciodata...
          si cum sa intamplat? a evitat ceva???sau cum sa rasturnat?

sigpic

Comment

"taicasu a fost soferul" el avand permisul suspendat.."-Aloo,tataaaa,vino repede"
            casco ia dat 1300e ,debea ia dat o parte din bani de acum 2 luni ...
            vroia sa o vanda cu 1200 k era rupta de inoarcere dintro miscare,"blana" si altele....

Comment

) Wow, noul tuning kit pt MCV... jmecher moshu' din a 4-a poza...
              :inlove:

Comment

vad intr-o poza ca frana de mana e trasa ) sa inteleg ca la apucat driftuiala???

sigpic

Comment

cauza a fost o explozie la roata cu o viteza de 120 km/h..

Comment

de panik o fi tras...

Comment

Originally posted by dany_6900
                      "taicasu a fost soferul" el avand permisul suspendat.."-Aloo,tataaaa,vino repede"
                      casco ia dat 1300e ,debea ia dat o parte din bani de acum 2 luni ...
                      vroia sa o vanda cu 1200 k era rupta de inoarcere dintro miscare,"blana" si altele....
                      cum casco ia dat doar 1300 de euro???sau 13mii?
                      si cum sa rasturnat nu neai zis

ps. scuze de postarea consecutiva...

sigpic

Comment

13.000 E....scz k scriu incet,cu mouesul k mi sa stricat tast wrilles...

Comment

cum sa rasturant domne?????

cred ca ne impusca moderatorii... ar putea sa faca un topic separat de genul accident mcv... ca sa nu stricam topicu asta

sigpic

Comment

vai ce frumosssssssssssss... ptiu nenee parinti unde-i sunt... scuzama e preten dar eu pe inconstientu ala de prieten l-as lasa fara carnet si ias lega 2catuse sudate si ileas pune cu mainile la spate si picioare dupa ceafa ca sa nu mai conduca niciodata...
                            si cum sa intamplat? a evitat ceva???sau cum sa rasturnat?
                            pai nu ai auzit ca nu avea permis...il avea suspendat...acu evident nu`l mai are deloc
                            Last edited by Cristi_Xp; 7 October 2007, 21:58.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google