Vineri am fost si eu prin Bucuresti. Misto ca eram boier si aveam sofer sa-si bata capul cu condusul, in orice caz batrana dacie cu care eram a uitat ca exista si treapta a 3-a prin unele locuri. Asa ca am avut timp sa casc ochii dupa gagici(slabut pentru un oras asa mare cine nu ma crede sa viziteze Tulcea) si dupa Logane cu sticker-ul Logan Club(chiar m-am uitat dar nu am vazut nici unul).
Traficul din Bucuresti
Collapse
X
-
Originally posted by RocriVineri am fost si eu prin Bucuresti. Misto ca eram boier si aveam sofer sa-si bata capul cu condusul, in orice caz batrana dacie cu care eram a uitat ca exista si treapta a 3-a prin unele locuri. Asa ca am avut timp sa casc ochii dupa gagici(slabut pentru un oras asa mare cine nu ma crede sa viziteze Tulcea) si dupa Logane cu sticker-ul Logan Club(chiar m-am uitat dar nu am vazut nici unul).---== LoGaN dRiVeR ==---
Comment
-
@spike ce traseu ai spre poli? eu cu Ticozauru mergeam Brancoveanu-Sura mare-Viilor-Panduri-Leu (si opream la telecomunicatii) ... singurele probleme mai mari erau la stopul de pe Panduri
Comment
-
Eu am venit o singura data cu masina la Bucuresti...Si am fost "sofer de Bucuresti" o saptamana.. Am numere de SB, semn de incepator si sunt femeie la volan.. Intr-o intersectie (la 13 Septembrie) un idiot din spatele meu a inceput sa clacsoneze inainte sa se puna culoarea verde la semafor..Oricum nu trecem la primul verde..In fata mea mai erau cel putin 10 masini....Am vrut sa ma dau jos si sa ma cert cu el dar un domn foarte dragut care era pe banda a doua, in dreptul celui care clascona, a inceput sa tipe la idiotul din spatele meu, ceva de ganul:
-ce faci ma tampitule, de ce clacsonezi??
-cum de ce?? nu vezi ca au venit tarancile la bucuresti???
M-a deranjat atitudinea acelui sofer...Ce nu avea el cum sa stie este ca eu locuiesc de 10 ani in Bucuresti iar un semnul de incepator nu este relevant.... Am permis de 10 ani, am condus 1 an, am facut o pauza de 8 ani iar acum am reinceput sa conduc..Faptul ca ai o masina cu numere diferite de B este oarecum un dezavantaj prin jungla asta numita Bucuresti... Asta este parerea mea despre Bucuresti....Last edited by bluee; 14 November 2007, 11:25.
Comment
-
Originally posted by bluee....Faptul ca ai o masina cu numere diferite de B este oarecum un dezavantaj prin jungla asta numita Bucuresti... Asta este parerea mea despre Bucuresti....
Comment
-
Si eu am avut cateva meciuri cu bucurestenii pentru ca pe Laureate aveam numere de Arges si mereu ma claxonau, ma injurau, ma faceau taran si toate astea pentru ca eram mai al dreq decat ei. Singurele avantaje erau la iesirea de pe stradute sau la incadrarea pe alte benzi pentru ca vazandu-ma de AG, ma lasau considerand ca nu stiu orasul.
Nu suport sa ma claxoneze cineva la semafor daca nu sunt prima masina si nu plec la verde. Sunt idioti care claxoneaza deja pe galben si mai sunt si a 20-a masina.
Cred ca o mare problema a traficului e faptul ca multi intra in intersectie desi aceasta e deja blocata mergand pe ideea ca ce naiba, sunt pe verde. Sunt vreo 3 tipuri de soferi: unii care respecta traficul si nu se baga sa blocheze chiar daca ar avea dreptul, altii care se baga pe verde chiar daca paralizeaza de tot intersectia ca doar e dreptul lui, si aia care intra pe rosu ca doar, doar, scapa si el pana sa plece ceilalti.
Comment
-
@bluee bucurestiul e plin de prosti cum a fost ala peste care ai dat tu, dar nu toti sunt asa ... macar mai avem o sansa
@iulian_vis ... argesenii si prahoveni au o reputatie "formata" de bagaciosi care nu se asigura, si in general lumea se fereste ... (am mers si eu cu cativa din PH care se bagau in intersectie pe principiul ca ala stie ca ei au reputatia asta... si-l lasa )
revenind la bucuresti ... deja zilnic tre sa stau in spatele a minim 2 harburi fara becuri pe frana ... innebunesc cand ii vad si plang ca n-am eu harbu, si ei fara becuri scula de masina ca-i impachetam
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS@spike ce traseu ai spre poli? eu cu Ticozauru mergeam Brancoveanu-Sura mare-Viilor-Panduri-Leu (si opream la telecomunicatii) ... singurele probleme mai mari erau la stopul de pe Panduri
Comment
-
Daca aveti probleme ca aveti numere din alte orase in B, sa vedeti cand va duceti cu masina cu numere de B in Pitesti, acolo sunt numai kamikaze, zici ca au iesit la vanatoare de masini de Bucuresti...
Comment
-
eu mergeam inainte pe trafic greu, dar stateam cu anii la stopu de la huet ... asa ca o iau pe "liniile paralele" de la academie dintre sensuri, si ma rog sa nu fie politie la stop
Comment
-
************ in traficul ****************** din Bucurestiu` *******.
cum da ploaia cum se da totu peste cap ... autocare parcate in mijlocu strazii (strada care logic este in lucru), idioti fara oglinzi laterale in trafic cu 1300-le ca sa nu se ude ... etc
unu in trafic cu un mcv ... cum mama ma-sii a reusit sa-si abureasca toate geamurile nu pot pricepe ... si mai mergea si asa cu ele ... avea TOT aburit ... mai putin parbriz ... (inclusiv luneta si laterale fata) ...
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS************ in traficul ****************** din Bucuresti
unu in trafic cu un mcv ... cum mama ma-sii a reusit sa-si abureasca toate geamurile nu pot pricepe ... si mai mergea si asa cu ele ... avea TOT aburit ... mai putin parbriz ... (inclusiv luneta si laterale fata) ...
Anyway, si eu ************ in traficul ****************** din Bucuresti. Si cel mai rau ma enerveaza aia care sunt primii la stop, si cand se face verde n-au nici cea mai mica graba, ca ei tot trec. Asta o consider a fi lipsa de respect fata de cei din spatele tau. Daca esti primu la semafor si pleci dupa 3 secunde, cel putin o masina mai sta o tura la stop.
Comment
Comment