Traficul din Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vine pre-echipat cu buton ptr "sunt un handicapat idiot si vreau sa mi se abureasca masina" ... iar astia or fi crezut ca e de la "turbo" (a nu se citi guma turbo pe care o mesteca)

si chiar e lipsa de respect ... poate undeva in spate e unu care se grabeste ... in fine, acu mi-au mai trecut dracii ... sa vezi cati o sa-mi fac maine

Comment

Aseara am plecat la 17:40 de la serviciu si am ajuns acasa la... 19:40
      In viata mea n-am numarat atati idioti pe minut. Tot prostu iese cu masina cand ploua un pic, parca's batuti in cap. Dupa ce ca circula cu masina din paste'n craciun mai umbla si cu geamuile aburite, nu dau drumul la stergatoare, raman blocati in intersectii si nu mai stiu ce au de facut si mai grav e ca daca sunt primii la semafor asteapta sa se mai faca o data verde... . Ma intreb: Cum au obtinut astia permisul de conducere (ce naiv sunt...! s-au inventat banii si-n Romania)? Gata... m-am descarcat...

Comment

asta deja pare un topic de genu MCV-isti suparati mai ales canabys a fost cel mai tare...

sigpic

Comment

am fost cu o colega pana la facultatea de medicina veterinara (la clinica) cu un pisoias ... si era nedumerita ce naiba s-a intamplat cu traficul ... era ora 12 si nu se misca nimic ...

deja nu mai exista ora la care traficul sa fie ok

@spike sa mor de nu-mi iau un tanc si-i desfiintez pe aia care raman blocati in intersectia de la academia militara (cum urci dinspre eroilor, si vrei sa mergi spre huet)

Comment

Ce mi-as dori o goarna dinaia de camion pe masina in treficul din Bucuresti.. oh sweet dream.. Cu ocazia asta vreau sa va cer o favoare.. sa imi dati 2 palme ca sa ma trezesc daca anunt vreodata cum ca mi-ar trece prin cap sa ma mut in capitala asta.
            numar secundele

Comment

Originally posted by Marius
              Ce mi-as dori o goarna dinaia de camion pe masina in treficul din Bucuresti.. oh sweet dream.. Cu ocazia asta vreau sa va cer o favoare.. sa imi dati 2 palme ca sa ma trezesc daca anunt vreodata cum ca mi-ar trece prin cap sa ma mut in capitala asta.
              voi sunteti copii mici....auzi tu....goarna de camion. Da aia de tren ce are? )
              HornBlasters excels in providing the world's loudest and highest-quality train horns and air horns for trucks, cars, and more, ensuring your presence is heard on the road. Focused on durability, superior sound, and customer satisfaction, our versatile selection meets the needs of any vehicle or application!

Comment

Politiştii au identificat cele mai periculoase zece artere ale Bucureştiului

Politia Rutiera a Capitalei a realizat o lista a celor mai "periculoase" artere ale orasului, pe care, iarna, se formeaza frecvent polei si exista riscul producerii unor accidente. Astfel, cele zece zone in care pericolul producerii de accidente generate de derapaje este foarte mare sunt: Bd. Aerogarii, pasarela Baneasa, Sos. Fundeni, Bd. Aviatorilor, Calea Serban Voda, str. Doctor Constantin Istrati (intre Autogara Filaret si Parcul Carol), str. Izvor (la coborarea spre str. Doctor Staicovici), Sos. Virtutii (in intersectia cu Splaiul Independentei), Splaiul Independentei si Splaiul Unirii.

Potrivit politistilor, temperaturile negative si eventualele caderi de precipitatii prognozate pentru urmatoarea perioada favorizeaza formarea poleiului pe artere, insa cel mai mare pericol pentru soferi il reprezinta strazile al caror carosabil este realizat din piatra cubica si pasajele rutiere. Agentii de circulatie recomanda conducatorilor auto fie sa evite aceste zone, fie sa circule prudent. (Compact)
                Sursa

Comment

Au uitat sa zica de Podul Grant si Calea Grivitei, e acolo iarna un polei...
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

problema e imensa in bucuresti mai ales pe strazile inguste cu trafic intens, zona colentina-tei e de groaza, e inadmisibil sa faci 1km in 40 de minute.
                    Cat despre cretini care nu te lasa sa intri...s-au mai rarit, si am mai observat ceva, daca pe parcursul drumului lasi si tu pe toata lumea te lasa si ei, legea compensatiei...
                    Dar tiganii cu passat TDI sunt tot la ei acasa, intr-un blocaj in intersectie faptul ca am coborat geamu sa aud ce se intampla i s-a parut negrului ca ma uit urat la el si daia l-am coborat,a deschis usa ca jmecheru si a inceput sa injure ala din spate(erau trei) in 3 secunde(nu stiu dc dar a fost inconstienta si noroc) am coborat i-am inchis usa si i-am ars si un picior in portiera si aripa, ultima fiind usor avariata.
                    Concluzia e...ori eram asa inspaimantator ca au amutit ori erau niste poponari amarati, ca eu in locu lor nu permiteam sa-mi agreseze vreunu masina si pe mine verbal) oricum ar fi am avut noroc, ca puteam sa plec cu ambulanta la spital sau acasa...pe jos)

Comment

fiti fericiti ca inca merg semafoarele in buc. stiti bine ca atunci cind nu merg intr-o intersectie e groasa rau.chiar si daca e traficul lejer. nimeni nu mai stie ca sa faca, asta pt ca multi merg dupa cum stiu ei si uita ca exista si semne. intra in intersectie si se opreste pe loc si se uita disperat in toate partile dupa vreun semn. asta e . daca nu meg semafoarele nimeni nu mai stie sa circule. nu cred sa nu va fii aflat vreunul dintre voi intr-o ipostaza de asta. cea in care esti incurcat de unul care intra cu viteza in intersectie, isi da seama ca nu merg semafoarele si frineaza uitindu-se dupa cai verzi nestiind cine are prioritate si cine ,nu. cu aglomeratia este altceva.eu sunt taximetrist din '91 si credeam ca le-am vazut pe toate dar nu e asa. de multe ori deviem de la traseul cu care e obisnuit clientul .asta face ochii mari si intreaba ca pe unde il duc, ca el nu stie pe acolo. eu zic:pai de aia si mergem si ne miscam ca daca ati stii si de stradutele astea ar fii blocate si ele de trafic.iar voi d-lor de pe forum imi dati dreptate ca multe str pt scurtat le stiti de la taximetristi sau de la altii care le-au aflat tot asa. cert este ca mai sunt putine str care sa mai fie libere la orele devirf. nu vb de noaptea unde daca nu ar fii semafoarele si radarele din bucuresti, s-ar da in goarna la masina pina la blana. de multe ori e super sa conduci noaptea.cineva spunea pe aici ca la el nu e centura a orasului si nu e bine. pai il rog sa vina la noi si sa faca un tur al centurii,dar ce zic eu, sa mearga pe ea de la pod otopeni pina la iesirea spre branesti(pe pantelimon)si o sa uite sa mai vrea vreodata si la el centura a orasului.te uita dumnezeu in spatele a sute de tiruri, si cind sa te misti si tu un pic, pac apare un gipan de nu stiu unde si se baga in fata ta asa la ac de par. AM SAU NU DREPTATE.si atunci cum naiba sa nu iti faci singur dreptate. o zii buna d-lor. ca eu am masina in service si mina arsa de la airbag. gasiti povestea pe topic la: "Va salut!".si e legata tot de traficul din bucuresti.

Comment

te inteleg in totalitate, (mai putin la partea cu accidentul) ... deja nu mai ai pe unde sa o iei, si cel putin eu, am inceput sa ma iau dupa voi (taximetristii) ... printre stradute , dar macar sunt atent pe unde merg ... problema e atunci cand pe stradute intra vre-un inconstient pe care nu-l intereseaza decat sa-i dea cox ...

cu centura iar ai dreptate ... mai bine o iei prin centru din otopeni spre sud decat pe centura, macar faci "doar" 2-3 ore la ore de varf ...

iar noaptea, e o placere sa conduci, o fac cu fiecare ocazie (chiar si cand ies din bucuresti, prefer sa o fac noaptea)

sper din tot sufletul sa-ti poti face masina, si sa-l arzi pe ala ...

Comment

Trafic Nebun In Capitala – Politia A Clacat

TRAFIC NEBUN IN CAPITALA – POLITIA A CLACAT

Miercuri dimineata s-a circulat infernal in Bucuresti. De unde veneai si incotro te indreptai nu conta. Mihai Bravu era, in jurul orei 9.00, impietrit. Nicio masina nu se misca, pana cand un sofer si-a pus masina pe avarie, in mijlocul intersectiei de la Iancului, si a inceput sa dirijeze circulatia. N-a reusit sa fluidizeze traficul, dar macar au mai trecut cateva masini pe fiecare sens de mers. Din pacate, "figura" n-a tinut pe termen lung, pentru ca metoda aleasa pentru disciplinare, adica batutul obrazului, nu avut prea mare succes.

Si pe Stefan cel Mare era imposibil sa schimbi viteza a doua. Coloana inainta cu viteza melcului. Pana si politistii renuntasera sa mai apara in mijlocul drumului. Nici Pache Protopopescu nu era o artera libera. Dimpotriva, tramvaiele blocau cel putin doua intersectii. Una peste alta, orice bucurestean a facut, in aceasta dimineata, dublul timpului alocat, in mod normal, pentru "drumul de dimineata"

Coloane lungi de masini, indreptate spre intersectiile cu Mihai Bravu si Stefan cel Mare, blocau, pe masura ce se lungeau, alte si alte intersectii inainte de arterele amintite. Astfel, erau blocaje la intersectiile Eminescu cu Mosilor, la Foisorul de Foc, iar troleibuzele si autobuzele erau blocate pe Vatra Luminoasa, in directia Mihai Bravu.

Agentii rutieri nu erau la sol pentru ca dirijau din elicopter
                          Ziare.com a cerut un punct de vedere Politiei Rutiere. Am aflat ca miercuri au cedat mai multe semafoare care, alaturi de indisciplina cunoscuta a soferilor, au determinat "colmatarea" intersectiilor. Oficial, agentii se aflau in trafic, insa, in realitate, toti soferii angajati in trafic au semnalat absenta politiei din intersectii.

Il intrebam pe ministrul David unde sunt agentii special adusi din provincie? In schimb, de marti un elicopter survoleaza intersectiile aglomerate din Bucuresti pentru a semnala problemele. Nu era nevoie, domnilor politisti, va spunem noi, de la sol, unde erau probleme: PESTE TOT! Pentru ca totul era blocat.

Sursa: e-transport

Comment

Am facut azi o ora de la Hala Traian la Foisor si inca o jumatate de ora pana am trecut de Foisor.
                            numar secundele

Comment

Banuiesc ca si pe Colentina e la fel
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Iti dai seama...
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google